Yazılım güncellemesi ardından sonuç

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar , 1 hafta önce telefon almıştım HTC One V telefon bugün yazılım güncellemesi yaptı ama ne işe yaradı bu güncelleme en ufak fikrim yok,resimler aşağıda;
d1y7g.jpg

Ve birde arkadaşlarıma for :drool: @aquess1999 @patientia @Gold Eagle ( Seni unuttum kusuruma bakma:confused1:) [MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION]
d1y9n.jpg

Bozuk çekmişim ama neyse :thumbup:

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
[MENTION=284022]Proton[/MENTION] başlıklarına hastayım. :D
For için saol.:D
Ben de pek bir şey anlamadım.Güncellemeden önce ne güncellemesi olduğu yazmadı mı ? :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Güncellemeler çeşitli hatalar varsa onları giderir. Bazı yenilikler eklenir.

Bu güncelleme ile telefona HTC Media Link HD desteği geliyor.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Güncellemeler çeşitli hatalar varsa onları giderir. Bazı yenilikler eklenir.

Bu güncelleme ile telefona HTC Media Link HD desteği geliyor.
Televizyonamı bağlıcam çok hoş :D Am televizyonun wirelessi yok :p Bilgi için teşekkürler :)

İyi ama bana pek önemli bir güncelleme gibi gelmedi. :D
Ama olsun fazla mal göz çıkarmaz. :P
http://i49.tinypic.com/16aa4bd.png Burdada resmi bulunuyor ama ingilizce :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bana hiç sormasaydın keşke :D 1 haftadır android kullanıyorum :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben intihar edicem :(

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben intihar edicem :(

Et de kurtulalım len :D:D şaka bir yana büyük ihtimalle arkadaşın dedigi gibi yazılımsal kücük hataları gidermek için olan bir güncellemedir.Bu arada Cosmic Flow teması çok hoş durmuş telefona güle güle kullan :) Bu arada For için teşekkürler :)

Beyler bende internette benim telefona göre bir custom rom buldum ama yükleme kısmında fazla bilgim yok.( @Proton , @patientia , @Burk.Clik bir yardım. :D )
''Htc Desire C Windows Driverleri Yüklü olmalı ''
Bu ne demek ? :D

Valla pek bilgim yok Bootloader kilidiyle alakalı olabilir . Şahsen ben rom yüklemedim telefona yüklemeyi de düşünmüyorum.Ama senin yüklemen telefon için hayırlı olur bence cünkü Sonuçta işlemcin 600 MHz hızında çalışıyor .Daha yüksek verim almak için custom rom şart bence.SDN'de araştır bulursun bilgi benim bilgim yok bızıklamadıgım için telefonu :D

Ama yüklersen cyanogenmod10 yükle kaldırır mı bilemem ama cok iyi diyorlar :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Valla pek bilgim yok Bootloader kilidiyle alakalı olabilir . Şahsen ben rom yüklemedim telefona yüklemeyi de düşünmüyorum.Ama senin yüklemen telefon için hayırlı olur bence cünkü Sonuçta işlemcin 600 MHz hızında çalışıyor .Daha yüksek verim almak için custom rom şart bence.SDN'de araştır bulursun bilgi benim bilgim yok bızıklamadıgım için telefonu :D

Ama yüklersen cyanogenmod10 yükle kaldırır mı bilemem ama cok iyi diyorlar :)
Wildfire S kaldırdığına göre benimki de kaldırır ama sanırım Desire C için sadece Slim Sense çıktı.
En iyisi biraz daha bekleyeyim.Videolu anlatımlar filan çıkar. :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Wildfire S kaldırdığına göre benimki de kaldırır ama sanırım Desire C için sadece Slim Sense çıktı.
En iyisi biraz daha bekleyeyim.Videolu anlatımlar filan çıkar. :D

olabilir , dün internet tarifelerine baktım turkcell superonline fiber 20mbps 69 tl uygun degil mi ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Getirileri de bulmuşsun,ne diyelim hayırlı olsun ama 4.1 JB'ler gelince manyak olacak Android'ler :D

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
One V 4.0'la gelmiş.ICS'i çalıştıran JB'yi çalıştırır.Hatta Project Butter'la sistem daha da hızlanacak.1 Ghz+512 mb ram.
HTC vermezse JB güncellemesi bir ayıp daha yapmış olur. :thumbdown:

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
One V 4.0'la gelmiş.ICS'i çalıştıran JB'yi çalıştırır.Hatta Project Butter'la sistem daha da hızlanacak.1 Ghz+512 mb ram.
HTC vermezse JB güncellemesi bir ayıp daha yapmış olur. :thumbdown:
Gelicek yani :p :D Ram 100 e düşüyo ayıptır ya bide diyolar ramin 200ünü 300ünü sistem lıyor madem öyle ona göre yapın :s

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gelicek yani :p :D Ram 100 e düşüyo ayıptır ya bide diyolar ramin 200ünü 300ünü sistem lıyor madem öyle ona göre yapın :s

En büyük hatanı one v alarak yaptın ne desem hiç inanmıyorum HTC nin one v ye jb vereceginden,Desire X varken

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben memnunum gardas :D En kucuk sorunum yok ram sorunu var ama oda pek sorun cikartmiyo One v de :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonunun android sürümü yükseldi artık normalde o telefonun açmadığı uygulamaları bu sayede açabileceksin

HAYIRLI OLSUN