NEFER
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Benim cevabım hayır.Destek çok kötü.Türkiye'ye güncellemeler çok geç geliyor.
Benim cevabım hayır.Destek çok kötü.Türkiye'ye güncellemeler çok geç geliyor.
Samsung daha ne yapsin dostum, apple firmasinin guncelleme taktigi toplu halde ve uzun zaman araliklarinda cikarmak, samsung ise buldugu bug i aninda tikiyor ve bir bug bulundugunun ertesi gunu guncelleme dosyasi yayinlaniyor, samsung kadar kullaniciyi dusunen bir firma oldugunu zannetmiyorum, illa ki guncellemenin ota ile mi gelmesi gerekir, gerekmez, samsung guncellemelerinden gina geldi herkese, bunu pozitif anlamda soyluyorum, simdi jelly bean kullaniyorum, dolu dolu 275 tane uygulama var, hic program kurulmamis gibi aciliyor ve kapaniyor, guncellemeleri ilk alan sen mi olmak istiyorsun uk yani ingiltere romunu kur,romu kurmadan once samsung recovery konsoluna gir ve wipe islemlerini gerceklestir, sonra da romu odin ile kur, guncellemelere doyamazsin,
insanlarımız neden bu kadar hiç sıkılmadan aynı konuları yazarlar anlam veremiyorum.
neymiş bugun alacak olsa samsung mu olurmuş?
anlam veremiyorum sen telefonu neden alıyorsun senın için araç mı amaçmı?
3.5 ta asphalt oynamak seni kesiyorsa kolay gelsin sana kardeşim. androidde gereksiz uygulamalar markette duruyorda senin telefonunu mu kasıyor ? indirmiyon zaten derdin ne? apple kapalı kutudaki bir oyuncak benim için. android gibi açık kaynaklı olması şart. istediğim her şeyi yapabilmeliyim. androidlere gelirsekte s serisi dışında samsunga bakmam heralde. sony ya da htc. motorola yaygınlaşsa o da olabilir. ama dediğim gibi param varsa samsung alırım ( s2,s3)Kusura bakma ama hepsi saçma sapan gereksiz uygulamalar iphone appstoreda gereksiz birşeyin olduğunu düşünmüyorum bile iphone'um varken o kadar çok uygulama yüklerdim ki 16 gb'ın tamamı dolardı şimdi galaxy s2ye uygulama bile yükleyesim gelmiyor arada sırada asphalt gibi kaliteli oyunlar çıkıyor ama grafik kalitesi iphone'a göre gerçekten berbat iphone'u önceden olanlar bunu bilir.Ha rom konusuna gelince şu an Vanamlite 4.0.4 custom romunu kullanmaktayım..