SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu an oynanan Genoa maçında da Engin sakatlanmış.

Karabulutlar gitmiyor adamın üstünden.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
biz bu hamiti niye aldıkya bedavayamı verdiler bize hadi bizim almamız normalde morinho bu adamı nasıl aldı hayret oda yanlışını anladı :D zaten hamitin tek sevdigim yönü toplara sert vuruyor az çok bu özelligi var
ama genel olarak sıkıntı inşallah düzelir.

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu Hamit milli takımda da rezalet oynuyor. Ayakta duramıyor, topların yarısı kaptırdı. Tehlike ataklar hep onun bölgesinden.
Ne olacak bu Hamit'in hali diye sormadan edemiyor insan? Toparlaması zor gözüküyor. İsteksiz sanki yoksa bana mı öyle geliyor. Şurda 1 yıl olmadı gayet iyiydi. 1 yıl bu kadar şey götürür mü bir futbolcudan?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
[video=youtube;O5uNWUpA-gs]http://www.youtube.com/watch?v=O5uNWUpA-gs[/video]

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
RIDVAN CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Milli takımımız ile Hollanda'nın karşı karşıya geldiği karşılaşma öncesinde futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen teknik direktör Abdullah Avcı'yı eleştirdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli takımımızın Hollanda ile oynadığı maç öncesinde yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Dilmen Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü ilk 11'i eleştirirken Selçuk İnan'ın yedekte tutulmasını ise 'Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u yine oynatırım' sözleriyle ifade etti.

Maç öncesinde yaptığı yorumlarda sert ifadeler kullanan Dilmen, "Hocaların tercihini hiçbir zaman eleştirmem ama Abdullah hocanın Selçuk İnan tercihinde duygusal davrandığını düşünüyorum. Milli takım, bugün 5-0 kazansın benim için yine bir şey değişmez. Bu kadronun içerisinde kaleciyi oynatmam Selçuk'u oynatırım. Türkiye'nin Avrupa'da oynayabilecek en yüksek kapasiteye sahip oyuncusu olan Selçuk İnan, bugün kadronun içerisinde yer almıyorsa burada ben gelecek için de kaygılanırım. Sercan'ı oynat, Tunay'ı oynat, herkesi oynat ya da oynatma, yeni bir yapılanma de ancak Selçuk'un bu kadroda herkesten önce yazılması gerekiyor." dedi.

http://www.youtube.com/watch?v=4olOyhlSwRY&t=2m6s

Kaynak

Reaksiyon puanı
31
WTnC3.jpg

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
rıdvan bile günde 2 defa doğruyu gösteriyor :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hakan Balta sakatlanmış. Milli takım kampından çıkarılmış.

Nedir abi bu sene başımıza gelenler.. Önce Ujfa, Sonra Balta.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mancester Unitedtada baya bir oyuncu sakat umarım bu bize engel olmaz

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çilek milek derken asıl eksik olan bölgelerimizi unuttuk. 1 stoper 1 bek gitti mal gibi kaldık ortada allah yardımcımız olsun old trafford'da..

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;UPTB0x-zqYo]https://www.youtube.com/watch?v=UPTB0x-zqYo&feature=player_embedded[/video]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ujfa yerine crisi oynar tamam da , sol beke kimi çekicez bakalım ? fatih terimin sistemi nolucak acaba

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14337_ememnun_B.jpg

Ekrem Memnun Yeni Sezon Öncesi Çalışmaları Değerlendirdi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem yeni sezon çalışmalarını Galatasaray Televizyonu’na değerlendirdi. İspanyol yıldız Alba Torrens'in tedavi süreci hakkında bilgi veren Ekrem Memnun, Şebnem Kimyacıoğlu'nun takıma uyumuyla ilgili de konuştu.

Yeni sezon çalışmaları nasıl gidiyor?

Esasında iyi çalışıyoruz. Bir konsept oturtmaya çalışıyoruz. Defans anlayışını değiştirmeye çalışıyoruz. Milli takımdan dönen oyuncularla iki haftadır beraber çalışıyoruz. Gülşah sakatlıktan sonra ilk defa katıldı. Daha yüzde 100 değil ama antrenman yapabildi. Bahar’ın milli takımdan kalma sakatlığı devam etti. Maalesef şu anda bizimle antrenman yapamıyor. İyileştirmeye çalışıyoruz. Alba Torrens’in sakatlığı devam ediyor. Onlar yok antrenmanlarda. WNBA sezonu devam ettiği için diğer dört yabancı oyuncularımız da burada değil. Onların açığını kapatıp antrenmanda yardım etmesi için üç tane oyuncu getirdik. Gayet iyi çalışıyoruz. Konsepti ve sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Lige en iyi şekilde hazır olmaya bakacağız.

Alba Torrens’in son durumu nedir?

Alba ile ilgili çok iyi haberler gelmedi. Altı ayda dönmesi bekleniyordu ama altı ayı geçti şu anda. Alba en az iki ay daha bizimle olamayacak gibi gözüküyor. Bununla ilgili çalışmalarımız olacak ve bir karar vereceğiz. Önümüzdeki günlerde diğer oyuncuların da durumu görerek ona göre bir hareket edeceğiz. Belki bir transfer olabilir. Belki de olmayabilir. Oyuncuların reaksiyonunu görmek istiyoruz. Biraz daha zaman var. Her şeyi görüp bir karar vereceğiz.

Şebnem bir ara vermişti daha önce basketbol eğitimi dolayısıyla şimdi geri döndü nasıl görüyorsunuz? Nasıl gözlemliyorsunuz onu çalışmalarda?

Biz Şebnem’i almaya karar verirken buraya getirdik, deneme antrenmanlarına aldık. Kendisi ile bayağı konuşma fırsatımız oldu. Birincisi Şebnem hedefleri olan bir sporcu 29 yaşında profesyonel basketbola ara verdi ama orada eğitimini devam ederken amatör basketbol oynadı ve amatör ligde oynadı. Hiçbir zaman basketboldan tamamen kopmadı. Bunu da deneme antrenmanlarında gördük. Şebnem hedefleri olan bir insan. Biz bu sene Şebnem’den mucizeler beklemiyoruz. Profesyonel basketboldan 3 yıl uzak kalmış biri ama çok ciddi bir sporcu ciddi bir insan çok iyi çalışıyor. Bence bizim beklediğimizin üstünde katkı veriyor şu anda ve beklentilerin çok üstünde katkı vereceğine inanıyorum. Şebnem’e çok güveniyorum. Sporculuğuna, ciddiyetine… Bizim için çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. İki senelik kontratı var. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider. Uzun yıllar Galatasaray’da oynayabileceğini düşünüyorum. Çünkü önümüzde ki yıl sahada kurallar değişecek. Sahada 3 Türk oyuncu olacak. Türk oyuncuların önemi çok daha fazla artıyor. Bu yönden Şebnem’in bizim için iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Ayşe Cora, Ümit Milli takımında iyi performans ortaya koydu. Yasemin de gördüğümüz kadarıyla dışarıdan en azından fiziksel olarak güçlendiğini görüyoruz. Onlarla ilgili ne söylemek istersiniz?

Şu aşamada söylediğim gibi ben bütün oyunculardan memnunum. Yani biz çok isteriz genç oyuncular gelsin katkı yapsın. Bu aşamada gelsin. İkisi de yetenekli oyuncu ikisinin de çalışmalarından çok memnunum. Şu anda bir adaptasyon süreci yaşıyoruz. Ben yeni geldim. Yeni oyuncular var. Yeni bir düzen kurmaya çalışıyoruz. Gayet olumlu uyumlular anlıyorlar. Öğrenmek için çaba sarf ediyorlar. Çok iyi çalışıyorlar. İnşallah bileklerinin hakkıyla dakikayı alacaklar.

Galatasaray.org

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
B_14336_GS_GENC_ET_B.jpg

Genç Erkek Takımımız Almanya'daki Özel Turnuvada Finale Yükseldi

Galatasaray Genç Erkek Basketbol Takımı, Almanya'nın Bamberg bölgesinde yer alan Breitengüßbach'da Brose Baskets tarafından düzenlenen Uluslararası Gençlik Turnuvası 2012'de ilk iki maçını kazanıp finale yükseldi.

6 Eylül'de İstanbul'dan hareket eden takımımız 7-9 Eylül tarihleri arasında Hans Jung Salonu'nda gerçekleşen ve 19 Yaş Altı Takımların katıldığı organizasyonda Hırvatistan'dan KK Cedevita Zagreb, Litvanya'dan BC Perlas-MRU Vilniaus ve ev sahibi Brose Baskets yer alıyor.

Galatasaray ilk maçında 7 Eylül'de Perla-MRU ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi 80-77'lik skorla kazandı. Oyuncularımızdan Göktürk Ural 23 sayı 8 asist ile yıldızlaşırken, Tugay Göçtürk 20 sayı, 16 ribaund ve Deniz Kruszynski 17 sayı, 7 asist ile diğer etkili isimler oldu. Taha Sürmen 7 sayı, 6 asist, Berke Durak 5 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Çağatay Çevik 4 sayı, Batuhan Yılmaz ve Ege Arar da 2'şer sayıyla oynadı. Ayrıca Yiğit Barışık, Selahattin Songür, Tolunay Çiftçi, Atakan Bayram da mücadelede forma şansı buldu.

8 Eylül'de oynanan ikinci maçta KK Cedevita Zagreb ile karşılaşan Galatasaray mücadeleden 81-64'lük skorla galip ayrıldı. Oyuncularımızdan Göktürk Ural 18 sayı, 8 asist, Tugay Göçtürk 18 sayı, 11 ribaund, Yiğit Barışık 9 sayı, Taha Sürmen 8 sayı, 6 asist, Deniz Kruszynski 7 sayı, 3 asist, Selahattin Songür ve Çağatay Çevik 5'er sayı, Tolunay Çiftçi ve Batuhan Yılmaz 4'er sayı, Berke Durak 2 sayı ve Atakan Bayram da 1 sayı kaydetti. Ege Arar da mücadelede forma giydi.

Galatasaray final maçında yerel saat ile 12.00'de ev sahibi Brose Basket ile karşı karşıya gelecek. Takımımıza bu mücadelede başarılar diliyoruz.

Galatasaray.org

Suicide Veil

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İyi akşamlar arkadaşlar. Defansta sıkıntı gitgide artıyor napıcaz bakalım United'a karşı :(

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;CSV8PxBVUkE]https://www.youtube.com/watch?v=CSV8PxBVUkE&feature=player_embedded[/video]

sarba126

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden GS avrupa kupalarında maç oynamazdan evvel hangi takımla oynayacaksa bilgisayarda o maçları kendim yapardım. Zorluk derecesini maksimum yapar, takımı o günün kadrosuna uyarlar ve maça çıkardım. Uzun yıllar sonra bunu tekrar yaşayacak olmak bile keyif verici...

19 Eylül'e değin MANU - GS bunun ilk ayağı, teşekkürler Galatasaray. :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Manu maçını sabırsızlıkla bekliyorum ilk maçın zor olması biraz kötü oldu ama Cimbom zoru sever :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
B_14338_DSCF5679_B.jpg

Galatasaray Medical Park, İtalya'daki Özel Turnuvada Birinci Oldu

Galatasaray Medical Park, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sekizinci hazırlık maçına Rusya 1. lig (PBL) ekiplerinden Krasnie Krilya Samara karşısında çıktı. Takımımız, Sardinya'daki "Pasta di Sardegna" turnuvasının final maçından 67-61'lik skorla galip ayrıldı ve organizasyonu birincilikle tamamladı.

1. Çeyrek: 15-10
2. Çeyrek: 19-16 (34-26)
3. Çeyrek: 16-19 (50-45)
4. Çeyrek: 17-16 (67-61)

Maç sonunda ise istatistikler şu şekilde oluştu; Henry Domercant 19 sayı (serbest atış 10/10) Cenk Akyol 15 sayı, Jamont Gordon 14 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile oynadı. 39 dakika süre alan Ersin Dağlı 13 sayı, 12 ribaund, 3 asist ile double double performansı sergiledi. David Hawkins 4 sayıda kalırken Engin Atsür de 2 sayı, 5 asist ile oynadı. Karşılaşmada Sertaç Şanlı ve Can Korkmaz da süre aldı. Milli Takımlarda yer alan oyuncularımız ve izinli olan Boniface Ndong mücadelede yer almadı. Takımımız serbest atış çizgisinden 18/18 ile hatasız oynadı. Maç sonunda takımımıza bir de ödül verildi.

Galatasaray Medical Park turnuvanın ilk maçında da İtalya 1. Lig (Serie A) ekiplerinden Victoria Libertas Pesaro'yu 79-48'lik skorla farklı mağlup etmişti. Takımımız daha önce de Dinamo Sassari ile İtalyan ekibinin sezon açılışında karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi 77-88'lik skorla kazanmıştı. Galatasaray Medical Park "Pasta Di Sardegna" turnuvasıyla birlikte sezon öncesi katıldığı ikinci organizasyonda da birinci olmayı başardı.

Takımımız, 10 Eylül'de İtalya kampını sonlandırıp Milano üzerinden akşam saatlerinde İstanbul'a dönüş yapacak.

Galatasaray

B_14339_b.jpg

Sağlık Raporu: Dany Nounkue ve Hakan Balta

Galatasaray Sağlık Kurulu, Dany Nounkue ve Hakan Balta’nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.
Dany Nounkue’nin ciddi bir probleminin olmadığının ifade edildiği açıklamada, milli takım kampına gitmeden önce başarılı stoperin pubis bölgesine kök hücre enjeksiyonu yapıldığı ve bu nedenle ağrıları bulunan Dany'nin milli takım doktorları tarafından tedbir amaçlı olarak
dinlendirildiği belirtildi.

Ayrıca sol kasık bölgesindeki sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Hakan Balta’nın MR'ının çekildiği ve tedavisine başlandığı bildirildi.

Galatasaray

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu sene Saracoğlu'nu yine yakalım. :)

Tesadüfün de bu kadarı olur. Maç yine 12 Mayıs'ta. :D

[video=youtube;nbbCQf35YwY]http://www.youtube.com/watch?v=nbbCQf35YwY[/video]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese günaydın Aslan kardeşlerim

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Saat 5 olsada Kartalspor maçını izlesek Cris'i görsek :)