SDN Galatasaray Kulübü

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
çalışmadın demi

emin olun kimse benim kadar çalısmadı :)
bütün türk devletlerini tarihe yardımcı olan bütün bilim dallarını(tanımlarını) kısacası herseyi ezberledim ama 10 sorudan sadece 1i çalsıtıgım yerden çıkmıstı
daha fazla nereyi çalısayımki :D 10/06 eger dogru cevaplarsam sınıfı gecerim yanlış ise ucann tekme ileee hopp okuldan atacaklar :D
@-Beneficence-

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
emin olun kimse benim kadar çalısmadı :)
bütün türk devletlerini tarihe yardımcı olan bütün bilim dallarını(tanımlarını) kısacası herseyi ezberledim ama 10 sorudan sadece 1i çalsıtıgım yerden çıkmıstı
daha fazla nereyi çalısayımki :D 10/06 eger dogru cevaplarsam sınıfı gecerim yanlış ise ucann tekme ileee hopp okuldan atacaklar :D
@-Beneficence-

seni okuldan kimse atamaz bana müdürün numarasını ver:)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Selçuk yine ilk 11 oynamayacakmış, Abdullah Avcı ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ülker İdman Raporu: 11 Eylül 2012 Salı

B_14348_b.jpg

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Kartalspor ile yapılan özel maçın ardından Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Kartalspor maçında forma giyen oyuncuların salonda rejenerasyon çalışmasıyla tamamladıkları antrenmanda milli takımlardan dönen Emmanuel Eboue, Hakan Balta, Aydın Yılmaz ve Emre Çolak da yer aldı.Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Hakan Balta ve Ceyhun Gülselam, takım arkadaşlarından ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

B_11f3d01e18759c838912cf9a744af9bd.jpg

B_79902192934e66b53b4d138c345aab87.jpg

http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/14348.php

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hakan Şükür takıntısı Ersun Yanal'ı bitirmişti. Abdullah Avcı'yı da Selçuk inadı bitirecek.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Selçuk'un neden oynamadığı da belli değil. Avcı bu konuda net bir açıklama yapamıyor. Sistem demekle yetiniyor. Ersun Yanal'ın Şükür'ü oynatmamak için en azından kendince mantıklı gerekçesi vardı. Pivot santrafor istemiyordu. Avcı da çıkıp adam gibi açıklasın Selçuk'u oynatmama sebebini...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Oynayacağın takım Estonya. Maç burada.

Taraftar desteği ile rakibi baskı altına alacak takım sensin.

Mehmet Topal ile Emre'yi oynatacağına kes birini al Selçuk'u.

Macera aramaya gerek yok.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Emre'yi kariyeri yüzünden oynatıyor.Ona daha çok güveniyor.

Topal'ı ise, defansif olarak şuanda ondan iyisi yok .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mehmet Topal'ın oynayacağı maç bu maç değil. O'nun görevini Emre de yapar.

Burak ve Umut'la oynuyorsun ileride. Selçuk'un atacağı pasları Topal mı atacakmış onlara?

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş ersun yanal şükür'ü pivot santrofor istemiyorum diye oynatmadı ama 2 maç sonra ersen martin'i kadroya aldı. sen pivot santrofo istemiyorum deyipte iki gün sonra türkiye'ye adam gibi başarısı olmayan adamı (tek özelliği boyu) kadroya alırsan tükürdüğünü yalarsın yada veda edersin...

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
deatmania kardeş rakip estonya ve biz mehmet topal'ın defansına güvenerek maça çıkıyorsak maça çıkmayalım. bu takım geçen maç 5 yemiş.tamam rakibe saygı ama birazda gücümüz bilelim.emre konusu ise tamamen farklı şeyler dönüyor bence.tamam iki sene öncesine kadar emre 1 numaraydı ama artık değil.kariyere bakarsan hollanda'nın kuyt'ı oynatması gerekir ama adam genç kadro kurmak için riske giriyor. bizimkisi genç kadro kuracağım deyipte orta sahaya kendinden 5-6 yaş küçük adam varken emre yi koyarsa buna ben neremle gülerim bilmem.
soruyorum emre'nin muhtemelen brezilya'da olma olasaığı nedir? olsa bile ne kadar faydalı olacak...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
kardeş ersun yanal şükür'ü pivot santrofor istemiyorum diye oynatmadı ama 2 maç sonra ersen martin'i kadroya aldı. sen pivot santrofo istemiyorum deyipte iki gün sonra türkiye'ye adam gibi başarısı olmayan adamı (tek özelliği boyu) kadroya alırsan tükürdüğünü yalarsın yada veda edersin...
Evet Ersan işi de vardı. Ama en azından o zamana kadar Yanal'ın kamuoyuna sunduğu bir gerekçesi vardı. Avcı böyle bir gerekçe de sunabilmiş değil. Sadece sistem demekle yetiniyor. Bunu söylemek istedim.

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendisi bilir valla. :)

Tamam O'nun gibi futbolun içinden gelmedik. O'nun kadar bu işi de bilmiyoruzdur. Ama görünen köy de kılavuz istemez.

kardeş doğru söyledin hollanda maçını izlerken yapılacak değişiklikleri futbaldan %30 anlayan adam dahi doğru yapardı. olay selçuk la sınırlı değil.
1-kendi takımlarında süre bulamayan veya az süre bulan adamlarla maça başlamak.emre ( 3dk. oynadı) tunay ( geçen bir maçta son 15 dk. girdi) nuri (1 seneden fazla oynamadı liverpool'da 60 dk oynadı çıktı) hamit ( şu anda gs'nin en formsuz oyuncusu) mevlüt ( kendi takımında ne yapmışta oyuna aldın)
2-maçın ilk yarısında en fazla baskıyı hamit in tarafından gördük ama avcı tunay'a geriye gelmesini veya ileri fazla çıkmamasını bile söylemedi. adam ortalarda gezindi.bunun yerine gökhan töre sakatmı bilmiyorum ama onu oynatsaydı daha iyiydi.
3-maçın sonunda umut-burak orta sahadan top gelmediği için geriye gelip yop alırken sen tutup oyuna fırvet alıyorsun. bunun mantığı nedir?

vs.vs.vs...

yani işi sadece selçuk'un üzerine yıkmak haksızlık. asıl hatalar selçuk'un oynamamasından da büyük. ikinci yarı başladı maç izlerken arkadaşlara bu adam klasik türk t.direktörü ilk değişkiliği 60'da ikinci değişikliği 70-75 arası yapar dedim. dediğimde çıktı hollanda ne yaptı ilk yarının başında 2 değişiklik yaptı ve bizim pozisyona girebileceğimiz yerleri kapattı.

inanının akşama kadar yazarım ama kime fayda kendi egolarından vazgeçemeyen adamları adestekliyoruzya heralde bu bize yeter...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hazırlık Maçı | Özet: Kartalspor 0-2 Galatasaray

[video=youtube;0eAWp9ItXSo]http://www.youtube.com/watch?v=0eAWp9ItXSo[/video]

Hazırlık Maçı | Kartalspor Maç Sonu: Fatih Terim

[video=youtube;yEVttyw21T0]http://www.youtube.com/watch?v=yEVttyw21T0[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Resim güzelmiş. Üçü bir arada. :D

9wwky.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hattıni bildiler ve GSMobile'a geçtiler artık. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Selçuk gerekeni yaptı. :)

Tribünlerin baskısı yüzünden hoca O'nu oyuna almadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

Umut'a nazar değmesin. Her maçta golü var adamın.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Selçuk gerekeni yaptı. :)

Tribünlerin baskısı yüzünden hoca O'nu oyuna almadıysa ben de bir şey bilmiyorum.

Umut'a nazar değmesin. Her maçta golü var adamın.

MaşaAllah diyelim Umut'a.

Ama Xelçuk harbi yıldız. Sevinmemesi güzel kapak oldu.

Emre artistine de sinir oldum. Sen kimsin Hamit'e bağırıyorsun? Senin hayal ettiğin yerlerde, onun imzası var.