BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
Kimse yokmu..?
Nerelerdesiniz...![]()
sınavdaydık geldikkk

Kimse yokmu..?
Nerelerdesiniz...![]()
İnsan birazcık çalışırdı bariberbattttttttttt![]()
berbattttttttttt![]()
çalışmadın demi
emin olun kimse benim kadar çalısmadı
bütün türk devletlerini tarihe yardımcı olan bütün bilim dallarını(tanımlarını) kısacası herseyi ezberledim ama 10 sorudan sadece 1i çalsıtıgım yerden çıkmıstı
daha fazla nereyi çalısayımki10/06 eger dogru cevaplarsam sınıfı gecerim yanlış ise ucann tekme ileee hopp okuldan atacaklar
@-Beneficence-
seni okuldan kimse atamaz bana müdürün numarasını ver![]()
Benide söyle Ivi'nin kivisi dersen anlar otabi bugün müdürden isterim yarın veririm![]()
Avcı pimi çekilmiş bomba gibi elinde patlatacak her şeyi.Selçuk yine ilk 11 oynamayacakmış, Abdullah Avcı ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil..
Selçuk'un atacağı pasları Topal mı atacakmış onlara?
Eğer bunu düşünemiyorsa, sezonu bitiremez bu hoca.
Evet Ersan işi de vardı. Ama en azından o zamana kadar Yanal'ın kamuoyuna sunduğu bir gerekçesi vardı. Avcı böyle bir gerekçe de sunabilmiş değil. Sadece sistem demekle yetiniyor. Bunu söylemek istedim.kardeş ersun yanal şükür'ü pivot santrofor istemiyorum diye oynatmadı ama 2 maç sonra ersen martin'i kadroya aldı. sen pivot santrofo istemiyorum deyipte iki gün sonra türkiye'ye adam gibi başarısı olmayan adamı (tek özelliği boyu) kadroya alırsan tükürdüğünü yalarsın yada veda edersin...
Kendisi bilir valla.
Tamam O'nun gibi futbolun içinden gelmedik. O'nun kadar bu işi de bilmiyoruzdur. Ama görünen köy de kılavuz istemez.
Selçuk gerekeni yaptı.
Tribünlerin baskısı yüzünden hoca O'nu oyuna almadıysa ben de bir şey bilmiyorum.
Umut'a nazar değmesin. Her maçta golü var adamın.