Flash player sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryodo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar telefonum xperia arc s facebook ve youtubedaki videoları izleyebiliyorum fakat mesela az önce ntvspor canlı yayınını izlemeye çalıştım video açılmadı flash player 11 yükledim fakat gene açılmadı operadan girdiğimde ise görüntü gelmedi fakat ses geldi farklı bişey falan mı yüklemem gerekiyo acaba

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yardımcı olabilecek kimse yok mu ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sadece NTV Spor'da mı bu sorun yaşanıyor Tv konusunda ise bu sorun media player'dan kaynaklanıyor sanırım cünkü bende marketten Canlı TV uygulaması indirdim bazılarını flash player aracılıgı ile açarken bazılarını media player aracılıgıyla açıyor. Hatta media ile acılan bir kanalı actıgımda bana media player önerisinde bulunmustu.Media player ile alakalı olabilir.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
farklı bi medya player mı yüklemem gerekiyo benzer başka sitelerdeki videolarıda izleyemiyorum

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
dostum az önce canlı tv izle indirdim normal videoları açarken yanında flash işareti olanları açmıyo telefonda flash player 11 yüklü olmasına rağmen videolarda yeşil ok yani flash player indir işareti çıkıyo ics 4.0.4 yüklü flash player 11 ics de çalışmıyo mu anlamadım
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] hocam bide sen baksan sende böyle bi sorun var mı ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tam açılırken hata veriyor çözümünü bulursam yazarım buradan :)

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bu sorun herkezde var. Sanırım Flash Player ile alakalı..

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
en kısa zamanda çözerler umarım bu sorunu

burgazlı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende xperia P var arkadaşlar.4.0.4 e yükselttikten sora son sürüm flashplayer 11 i yükledim ve dosya yöneticisinden flashplayerın üzerine tıklayıp kurulum yaptım ve şu anda tüm sitelerin video ve flash ile çalışan uygulamalarını sorunsuzca açabiliyorum.Yani sadece flashplayer uygulamasını telefona atmak yeterli değil, dosya yöneticisi ile bulup kurulum yapmak ta gerekabiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben galaxy ace 2 veya galaxy s advance almak istiyorum ama flash player problemi var galiba kafam karıştı biraz bu konuda bilgi verebilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben de de arc s var wifi ile girdiğim zaman her videoyu izleyebiliyorum ama hat üzerinden internete girdiğim zaman hiçbir videoyu izleyemiyorum hattın müşteri hizmetlerini aradım bi sorun yok dediler bi program falan mı yüklemem gerkiyor???

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
aynı sorun arkadaşımda da vardı apn turkey programıyla sorunu çözmüştü sende bi dene istersen