Firefox Sekme Açılışlını Hızlandırın

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Siz de benim gibi sekme açılırken gereksiz yere saniyenizi çalan animasyondan nefret ediyorsanız kapatmak için
about:config içerisinde
browser.tabs.animate değerini false yapmanız yeterli.
Artık yeni açtığınız sekmeler daha hızlı açılacak

Firefox-4-Tab-Animation1.png

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Chrome kullaniyorum firefox bana yavas bir tarayici gibi geliyor nedense. Gecmeyi dusunmuyor degilim ama belli de olmaz :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Teşekkürler gıcık birşeydi.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
nasıl bir animasyon o yavv. Heç dikkat etmedim

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok sağolasın güzel bilgi de şimdi diyelim ki 0 bilgisayara firefox yükledik eşitlememizi yaptık eşitleme yaptıktan sonra sync yani bu ayar ön tanımlı false olarak gelecekmi eşitleme bunu da eşitliyormu yoksa bizim tekrardan bu ayarı yapmamız mı gerek

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Çok sağolasın güzel bilgi de şimdi diyelim ki 0 bilgisayara firefox yükledik eşitlememizi yaptık eşitleme yaptıktan sonra sync yani bu ayar ön tanımlı false olarak gelecekmi eşitleme bunu da eşitliyormu yoksa bizim tekrardan bu ayarı yapmamız mı gerek

eşitleme olayı hakkında bilgim sıfır.

hehe ne kadar çok sevmeyen varmış benim gibi. :D
ben de öylesine açmıştım webte biri ararsa yararlansın diye.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hayır o kadarını eşitlemiyor.. Nelerin eşitleneceğini kendin seçiyorsun ama onlarda eklentiler temalar kayıtlı form bilgileri yer imleri sitelere giriş bilgileri ve history tarayıcı geçmişi bunları yedekler o ayarları yedeklemez..

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ve bugün o animasyonu iptal ettim. Linkin üzerine gidiyorum sayfa kayıyor, hoplıyor zıplıyor arkadaş yaaa :P Oynak olmayan animasyon istiyom :D