geyik_farm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
davetiye alınmıyo.isteyen paylaşıyo.mesela türktorrent ten adam vip üyelik alıyo para ile vip aldın diye site sana davetiye kodu hediye ediyo istersen paylaşırsın istersen saklarsın.burdakiler davetiye almıyolar sadece dediğim işlemi yapıp davetiye elde edenlerden istekte bulunuyolar.bana da davetiye lazım. siz nereden aldınız davetiyeyi. yada bana da gönderebilir misiniz.
selamu aleykum. mümkünse bana da davetiye gönderebilir misiniz? idkara1982@gmail.com
birinde warsa gönderebilir alirzagungor@gmail.com
bende bir adet rica edebilirmiyim? freecroww@mail.ru
Isteyene karsiliginda turktorrent.eu ve turkdepo.biz davetiyeleri gonderebilirim.
sitenizin nimetlerin bende yararlanmak istiyorum daveti alabilir miyim
81ozgurb@gmail.com
gönderirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
arena-tr davetiyesi alabilirmiyim
ramzes77772@hotmail.com
barissyalcin@gmail.com elinizde davetiye varsa gönderirseniz sevinirim
mr_handsome05@hotmail.com
bir adet gönderirseniz cok sevinirim acil lazım
merhabalar,
arena-tr davetiye yollayana private torrent davetiyelerimden birini göndereceğim.
dead6012@gmail.com 'dan iletişimi geçebiliriz.
eğer karşılıksız gönderi yaparsanız teşekkür ederim.
Arena-TR Davetiye Dağıtımı
Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !
Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.
.
Hala varsa eğer bana da bir tane gönderir misiniz tlks1997@hotmail.comGönderdiğim Davetiyeler Arena-tr dir...
Güle Güle Kullanın...