Maxicep Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yöneticileri oldukça bilgisiz, emeğe saygı duymayan akabinde yaş sınırı gün geçtikçe düşen amacı sadece 'paylaşmak' olan bir üyeye yapmadığını bırakmayan rezil bir site...

Konu açan üyemizin isteği ile kapatılmıştır ileride benzer bir konu açılırsa birleştirilip tekrardan açılabilir.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Katılıyorum. Biz buraya artık oradaki adaletsizlikten bıktığımız için toplu geçiş yapacağız. Umarız ki burada aynı şeyleri yaşamayız ve güzel bir aile ortamına gelmişizdir.

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Katılıyorum. Biz buraya artık oradaki adaletsizlikten bıktığımız için toplu geçiş yapacağız. Umarız ki burada aynı şeyleri yaşamayız ve güzel bir aile ortamına gelmişizdir.
umarız...

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yıllarca maxicep te paylaşımlardan yararlandım bilgi aldım haksızlık edemem site çok kalabalıklaştı belki birçok multi üyelik vardır.. İş çığırından çıktı kısaca.. O yüzden de birçok sıkıntı mevcut..

nsle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yöneticileri oldukça bilgisiz, emeğe saygı duymayan akabinde yaş sınırı gün geçtikçe düşen amacı sadece 'paylaşmak' olan bir üyeye yapmadığını bırakmayan rezil bir site...

Böyle düşünmenizi gerektirecek nasıl bir olay oldu ki ?

Ben sürekli orda takılıyorum zaman zaman sorularım-sorunlarım oldu, gayet güzel ilgilendiler...

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Böyle düşünmenizi gerektirecek nasıl bir olay oldu ki ?

Ben sürekli orda takılıyorum zaman zaman sorularım-sorunlarım oldu, gayet güzel ilgilendiler...
çok yakın bi' arkadaşım, yöneticilerle ciddi sorunlar yaşadı... sitede ne adamakıllı yönetici ne de sağlam üyeler kaldı adam sorusunu soruyor kayıplara karışıyor bu nedir arkadaş ya da cevabını alıyor bi' teşekkür bile etmeden kayboluyor ayrıca tuhaf manik davranışları var bazı modların ve ban butonuyla yakın ilişkileri beni dumur ediyor :(

Reaksiyon puanı
10,315
ayrıca tuhaf manik davranışları var bazı modların ve ban butonuyla yakın ilişkileri beni dumur ediyor :(

insanların arkasından konuşmayı asla sevmem ama, aynı durumu ben de yaşadım orada maalesef.
çok genç yaşta mod. yapılan tecrübesiz arkadaşlar adam harcamak için yarışıyorlar adeta.
on yıldan fazladır muhtelif birçok forumda yazdım, yorumlar yaptım, hiçbir zaman ceza almadım.
sadece orası hariç!
içinde asla küfür ya da hakaret olmayan yorumlarımı siyasi görüşlerine aykırı bulduğu için banlama amacıyla bahane arayan çocuk ruhlu bu kişilerle daha fazla uğraşamadım ve uzun zamandır bir daha oraya uğramadım.
doğrusu çok kırıldım bu insanlara...
ama biz birşey kaybetmedik, kaybeden hep onlar oldu.
çünkü orada nitelikli yorum yapabilen kimse hemen hemen hiç kalmadı.
sadece çoluk çocuk geyikleriyle gidiyorlar.
artık kimse birşeyler öğrenmek, sormak için maxicep'e uğradığını pek sanmıyorum.

SDN bu konuda en ideal site, sonra da DH.

hoşgeldiniz arkadaşlar, sefalar getirdiniz. buradan ziyadesiyle memnun kalacağınızı biliyorum.
burada seviye vardır, ciddiyet vardır... sevgi ve muhabbet vardır.
hayırlı olsun, hoşgeldiniz tekraren.
sevgi ve muhabbetle kalın.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Evet gercekten seviye bekledigimin cok ustunde acikcasi. Umariz herdey guzel olur :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
insanların arkasından konuşmayı asla sevmem ama, aynı durumu ben de yaşadım orada maalesef.
çok genç yaşta mod. yapılan tecrübesiz arkadaşlar adam harcamak için yarışıyorlar adeta.
on yıldan fazladır muhtelif birçok forumda yazdım, yorumlar yaptım, hiçbir zaman ceza almadım.
sadece orası hariç!
içinde asla küfür ya da hakaret olmayan yorumlarımı siyasi görüşlerine aykırı bulduğu için banlama amacıyla bahane arayan çocuk ruhlu bu kişilerle daha fazla uğraşamadım ve uzun zamandır bir daha oraya uğramadım.
artık kimse birşeyler öğrenmek, sormak için maxicep'e uğradığını pek sanmıyorum.

hoşgeldiniz arkadaşlar, sefalar getirdiniz. buradan ziyadesiyle memnun kalacağınızı biliyorum.
seviye evet aynen var en azından küfüre rastlamadım burda; orda küfür eden bi' üyenin sadece bir günlüğüne uzaklaştırıldığını bilirim...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Öncelikle hoşgeldiniz. Telefon almadan önce uğradığım bir sitedir maxicep, o kadar.

Burada benzeri haksızlıklara uğramayacağınızı garanti edebilirim sizlere.

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sadece orası hariç!

DH de fena değil ama çok reklam var :D

backspace951

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuna kadar katiliyorum 2 yillik uyesiydim oldukca aktiv dim yanlis anlama yuzunden banladi 1 yil sonra tekrar girdim yine dogru duzgun paylasimlar yaptim eski arkadaslari buldum beni banlayan moderterler anidi hcbisey yapmamama ragmen yine banladi cok rezil bir site gun gectikce dahada kotu oluyor

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hoşgeldiniz. Telefon almadan önce uğradığım bir sitedir maxicep, o kadar.

Burada benzeri haksızlıklara uğramayacağınızı garanti edebilirim sizlere.
Telefondan anlayanlar yok orda fan dolu hep özellikle nokia fanı.

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=287697]Türe[/MENTION] arkadaşım ben de maxicepten kaçtım desem zamanında yalan olmaz,ama shiftdelete abartı olmasın çölde Vaha gibi.Ben hiç bir eksiğini görmedim, umarım da görmem,burada insanların bir amacı var,insanlar seviyeli olmaya gayret ediyor :)

35caldion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beni bilen bilir,Maxicep'in çok eski br üyesiyim ve tabiki bu sitenin de.Fakat bu sitede hiç aktif olamadım başalrda hoşuma gitmemişti çünkü..Neyse..Maxicep'e karşı karalamarda bulunuyorsunuz yaş ufalıyor seviye düşüyor diyorsunuz fakat sizin yaşınız bunları dile getirmek için hiç uygun değil kendi söylediğinize bakarsanız.Allah aşkına söyler misiniz 1 yöneticimiz hariç hangisinden büyüksünüz konuyu açan ve karalayan üye rütbesindeki arkadaşlar ?
Bilip bilmeden yapılan her konuşma laftan ibarettir.
Kimse kimseye saygısızlık-seviyesizlik yapamaz,yaparsa cezasını alır,almıştır da.Lütfen gördüğünüz tek yanlışı tüm yönetime mal etmeden önce 2 kez düşününüz.
Herkese iyi forumlar sağlıcakla kalın.

FnlDstntN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende maxicepe üyeyim iki yıllık... epeyde paylaşım yaptım fakat son zamanlarda yaş seviyesinin düşmesiyle forumundaki ciddiyette azaldı...İlk üye olduğum zamanlarda çok daha iyi idi...Ve cep telefonu fanlarının türemesi tartışmaların artmasına neden oldu...

Yöneticiler konusunda bence haksızsınız...Çoğu yönetici işini iyi yapıyor...Yöneticiler az olduğu için bazı şeyler gözden kaçabiliyor...

MrCommanDTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam hepiniz haklısınız varsayalım şimdi.. Peki sizin bu yaptığınızla o beğenmediklerinizden ne farkınız kaldı açıklayın hadi? O seviyesi düşük dediğiniz çocuklar bile bu yaptığınızı yapmaz biliyorsunuz değil mi? Hele sen Süleyman? Yahu ben seni kardeşim gibi gördüm o kadar muhabbet ettik N9 incelemesinde de en çok sen ve yunus un adı geçiyordu şimdi baştan çekeceğim kesinlikle.. Yunus sen hala forumda takılıyorsun birde nefret etmene rağmen ayıptır be kardeşim biz sizi kardeş gibi aile gibi görüyoruz sizin yaptığınıza bak.. Tamam haksızlığa uğramış olursunuz yeni bir siteye üye olmuş da olabilirsiniz ama bu size başkalarını lekeleme hakkı vermez,bu size alçak gördüğünüz insanlardan daha aşşalara düşürür.. Yaz olduğu için birçok çoluk çocuk foruma üye olup geliyor,yöneticiler de elinden geleni yapıyor,unuttuğunuz şey yöneticilerin robot olmadığıdır onların da işleri güçleri,sosyal hayatları aileleri var.. Forum yöneticilerinde amirinden tut avukatına kadar insanlar var ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar Ali abiyi hepiniz biliyorsunuz.. Gerçekten yazık size eleştirdiğiniz insanlardan en fazla 2 yaş büyüksünüz ve yaptıklarınıza bakın ne diyim bilmiyorum hayatta başarılar ama böyle zor biraz..

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tamam hepiniz haklısınız varsayalım şimdi.. Peki sizin bu yaptığınızla o beğenmediklerinizden ne farkınız kaldı açıklayın hadi? O seviyesi düşük dediğiniz çocuklar bile bu yaptığınızı yapmaz biliyorsunuz değil mi? Hele sen Süleyman? Yahu ben seni kardeşim gibi gördüm o kadar muhabbet ettik N9 incelemesinde de en çok sen ve yunus un adı geçiyordu şimdi baştan çekeceğim kesinlikle.. Yunus sen hala forumda takılıyorsun birde nefret etmene rağmen ayıptır be kardeşim biz sizi kardeş gibi aile gibi görüyoruz sizin yaptığınıza bak.. Tamam haksızlığa uğramış olursunuz yeni bir siteye üye olmuş da olabilirsiniz ama bu size başkalarını lekeleme hakkı vermez,bu size alçak gördüğünüz insanlardan daha aşşalara düşürür.. Yaz olduğu için birçok çoluk çocuk foruma üye olup geliyor,yöneticiler de elinden geleni yapıyor,unuttuğunuz şey yöneticilerin robot olmadığıdır onların da işleri güçleri,sosyal hayatları aileleri var.. Forum yöneticilerinde amirinden tut avukatına kadar insanlar var ve işlerini de gayet iyi yapıyorlar Ali abiyi hepiniz biliyorsunuz.. Gerçekten yazık size eleştirdiğiniz insanlardan en fazla 2 yaş büyüksünüz ve yaptıklarınıza bakın ne diyim bilmiyorum hayatta başarılar ama böyle zor biraz..
o foruma beni tek bağlayan şey artık edindiğim abilerim ve kardeşlerimdir... ve evet apar topar bi' konu açıp basıp çıkmaya bakıyorum... yani varya gereksizlerde (konu açtığında dahi konu sayına eklenmeyen ve mesaj kasılamayan bölümde) bile sırf eğlence olsun diye konu hortlatmış arkadaşlarımız bir aylığına veya sınırsız banlandı... bu kabul edilebilir birşey değil... tamam uyarı puanına eklersin en fazla bir haftalığına uzaklaştırırsın ama ben bu olayları hiç anlamış değilim!... yaş sınırının düşmesi bir yana seviyede düşüyor biz, 17-18 yaşındayız ama ergence tavırlar takınıp hiç küfretmedik. forumda android bölümünde 2-3 tane üst konusu olan hatta kendisinin bir mimar olduğunu bildiğimiz vakti oldukça foruma her türlü yardımda bulunmaya çalışan Bartu abimiz sırf gereksizlerde hort yaptığı için bir aylığına uzaklaştırıldı... kusura bakma ama ben bunu kabul etmiyorum, etmiyeceğim!...

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
başımıza gelenleri bi' duysan varya Can..lafımız Ali abiye değil...Bunuda söyleyeyim kendisi benim abimdir bana akrabalarımdan daha yakındır...

Kayrabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve Aleyküm Selam...

Kendi selamımı kendim alayım bari.Allah selamı sonuçta havada kalmasın...

MrCommanDTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamadığım bu sıkıntıları forum içinde çözmeyi denemeden bizden destek istemeden gelip burda böyle yapmanız mı gerekirdi? Yaptığınızın savunulur bir tarafı yok haksızlık olduğunu düşünüyorsanız kendi aramızda çözerdik.. ne diyim ben size

Aleyküm Selam abi kusura bakma şimdi gördüm ilk sayfayı

Kayrabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlamadığım bu sıkıntıları forum içinde çözmeyi denemeden bizden destek istemeden gelip burda böyle yapmanız mı gerekirdi? Yaptığınızın savunulur bir tarafı yok haksızlık olduğunu düşünüyorsanız kendi aramızda çözerdik.. ne diyim ben size

Aleyküm Selam abi kusura bakma şimdi gördüm ilk sayfayı

Acaba ben buraya neden üye olmuş olabilirim fikri olan var mı?

MrCommanDTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maxicep de seviye alçalmışya abi amacından sapmışya haksızlıklar diyarıymışya ondan mı geldin sen de ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...