Evinizde Hangi Marka ve Model Çamaşır Makinesi Var?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
benımde evlilik yaklasıyor.para bırıktırıyorum .gecen baktım siemens e çok pahalı geldi bana beyaz eşya fiyatları.ailemin evinde arçelik var.

simdiden mutluluklar dileyelim :)
beyaz esya icin planladigin butceyi belirtirsen daha iyi yardimci oluruz.. bu arada renkte onemli...
birde [MENTION=74929]Korpe[/MENTION]'nin dedigi gibi evde onemli.. ozellikle buzdolabi icin...

Reaksiyon puanı
4
simdiden mutluluklar dileyelim :)
beyaz esya icin planladigin butceyi belirtirsen daha iyi yardimci oluruz.. bu arada renkte onemli...
birde @Korpe'nin dedigi gibi evde onemli.. ozellikle buzdolabi icin...
valla benden buyuksun galiba.ablamı desem abimi.ne ise şu an kaba bi hesapla düğün bana 45-50 ye patlayacak gibi belkide geçer..beyaz eşya için bir bütçe ayarlamadım daha.ama bir kaç yere baktım.nişanlım bakalım dedi.içim karardı resmen ne o öyle ya.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arçelik 2100 var. 20 yıllık makine. Yakında Lg nin bir modeline geçiş yapacağım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
valla benden buyuksun galiba.ablamı desem abimi.ne ise şu an kaba bi hesapla düğün bana 45-50 ye patlayacak gibi belkide geçer..beyaz eşya için bir bütçe ayarlamadım daha.ama bir kaç yere baktım.nişanlım bakalım dedi.içim karardı resmen ne o öyle ya.

canını sıkma... evlilik paketleri var... sen bütçeni belirle ben seni yönlendireyim.. nişanlın ile gider bakar karar verirsin..
bu arada evet senden büyüğüm.. abla abiye gerek yok angel75 de yeter :)

Arçelik 2100 var. 20 yıllık makine. Yakında Lg nin bir modeline geçiş yapacağım.

hangi modeline?

Regal 600 Bu arada Eski Arçelik Teknisyeniyim :) Çok zorda kalırsanız sorabilirsiniz

süper.. kesinlikle danışırız sana...

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beko var daha öncedende memnun olduğumdan dolayı nerdeyse her ürünüm beko.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İlk aldığımız Ariston du yaklaşık 10 yıl kullandık çok sağlamdı sonra bozulunca Arçelik aldık.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evdeki makine bosch olması lazım tam bilmiyorum. Beni ilgilendirmiyor da zaten
Ancak öğrencilik yıllarımda ki makineyi unutamam.. Arçeliğin bir modeli. O kadar eskimişti ki modelin yazılı olduğu kısım silinmişti. Bir defa tamirci çağırmıştık adam bile zor tanıdı :D
Makine resmen yürüyordu. Makineyi çalıştırdığımız zaman banyonun kapısını mutlaka açık bırakıyorduk yoksa makine harekete geçip kapıya yaslanıyordu ve kapının açılmasını engelliyordu. Kendini içeri hapsediyordu resmen :D Yeter artık lütfen dokunmayın bana :D
Her çalıştırdığımızda bu son yıkaması kesin diye çalıştırdığımızı ve hadi oğlum başarabilirsin diye gaz verdiğimizi çok iyi hatırlıyorum:D Ancak o hiç pes etmedi ve 5 sene kahrımızı çekti. Burdan kendilerine saygılarımı sevgilerimi sunuyorum :)

skocar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim 16 yıllık arçelik bu gün hayata veda etti .

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
20 yıllık bir beko çamaşır makinası var geçen seneye kadar tık dememişti geçen sene motor yandı yaptırdık bi 5 yıl dha gider dedi tamirci :D canavar mübarek

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Yaklaşık 15 sene 2100 arçelik üretimi aygaz kullandım (siemens patentli) sıkıldık ariston aldık 2.5 yıl kanser olduk, mahkemelik olduk geri verdik paramızı geri aldık.
3 Gün LG üretimi arçelik kullandım bir telefonla geri verdim durulama aşamasında dengelemeyi beceremediği için geri verdim parayı geri aldım.
Yaklaşık 4 senedir Siemens IQ 1633 kullanıyorum bir yemek yapmıyor, 1600 devir sıkma devri ile çabucak kuruyan çamaşırlarla mutluyum.

adstayla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En az her biri 7-8 er yıllık Arçelik cihazlar var.

fatih.soylu88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG çamaşır makinesi ödüllü olanından gerçekten cok memnunum kaliteli bir ürün uzun yıllar kullanacağımıza eminim LG teknolojisini çok daha geliştiriyor daha iyi ürünler cıkacagına eminim.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
2-3 ay içinde bir ev düzecem ilk tercihim türk firma olması yoksa alternatiflere bakarım artık

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Camasir makinesi yok ama, alirsam miele veya bosch alirdim.