Günaydın dostlar![]()
Sanada günaydın.![]()
@zoki bende aynı fikirim bakalım ne olacak , rıdvan dilmen içinde bir çok şey uydurmuşlar.
@Korpe
hocam dediğin gibi kuyt sow ileri uc stoch krasic kanatlar ama baroni yerine alex i düşünüyorum ben ileri ucun arkasına.
ön liberoda appiah gibi bir cengaver de olsa kolay kolay bükülmez bu takımın elini.
Pierre van Hooijdonk ‏@pierrevh17 What is the reason that@Alex10combr isn't in kadro for Antep game?What was the reason why Alex was left out 3 years ago when Aykut started?!
ortalık karışıcak..
@Korpe
hocam dediğin gibi kuyt sow ileri uc stoch krasic kanatlar ama baroni yerine alex i düşünüyorum ben ileri ucun arkasına.
ön liberoda appiah gibi bir cengaver de olsa kolay kolay bükülmez bu takımın elini.
aynen ayağı yere sağlam bassın top cıkarsın koşmasada olur. insallah krasic biraz daha adapte olmuş olur stoch ile kuyt insallah iyi anlaşırlar
(düzelttim)
eklemek istiyorum insallah alexi harcamaz aykut..
baroni,selcuk,semih,topal,topuz bunlar bu takıma fazla bosa para veriliyor.
hoşgeldin kardesim bu arada
Selamun Aleykum Dostlar.
Fethiye Ölüdeniz den Selamlar.Dün 10 saatlik yolculuktan sonra gelebildim.
Mükemmel bir yer imkanı olanlara tavsiye ederim.
Keyifler Nasıl Dostlar?
@angel75 Hayırlı Olsun.
Moderatörlüğünüde görürüz İnşaallah.![]()
@angel75 moderatörlüğün hayırlı olsun. :thumbup:
Artık forumda önümüze gelene kafa tutabiliriz. Bizimde artık yüksek yerlerde tanıdığımız var. :biggrin:
ooo @angel75 hayırlı olsun.yeni görevinde başarılar dilerim
![]()
yardımcın olmak istedim ama beni layık görmemişlernapalım idare ederiz bizde profesörlüğümüze..
![]()
keşke gitseydin @angel75içimden bir ses bu sezonun en iyi topunu oynayacaz diyor
bu anı kaçırmamalıydın
![]()
![]()
geçen sene ilk maçımızda ancak 2. yarı stada girebilmiştim.. 1. yarı gol olmuştu.. yanımda ki bayana sordum kim attı golü diye... o yanındakine, yanındaki öbürüne, öbürü öbürüne derken tamam ben internetten bakarım demiştim... ve o an artık bir daha gitmeyeceğime karar vermiştim...![]()
ümit özat olayı ne cobra ?