SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Birde duyuru yayınlamışlar resmi siteden çok ayıp çoook :mrgreen:

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
"En unutamadığın Derbi Golün" @Alex10combr : "TT Arena'da oynadığımız ilk derbi'de attığım kafa golü"
"Avrupa'da en unutamadığın attığın gol" @Alex10combr : "Kadıköy'de CSKA'ya attığım gol."
"Unutamadığın Frikik Golün" @Alex10combr : "Kupa maçında Kadıköy'de Galatasaray'a attığım gol."
"En güzel Asistin" @Alex10combr : "CSKA maçında Uğur Boral'a verdiğim pas."
"En unutamadığın maç" @Alex10combr : "Kadıköy'de oynadığımız CSKA Moskova maçı."
"En sevindiğin maç?" @Alex10combr : "TT Arena'da oynanan ilk derbi."
"En iyi oynadığın maç?" @Alex10combr : "İnönü'de oynadığımız ve 3 gol attığım Beşiktaş maçı."
"En anlamlı maç?" @Alex10combr : "Yine CSKA Moskova maçı. O gün mutlaka kazanmamız ve Şampiyonlar Ligi'nde ilerlememiz gerekiyordu."
"En üzüldüğün maç?" @Alex10combr : "Trabzonspor maçı. Kadıköy'de 10 - 15 gol pozisyonu'na girmiştik."
"İdolün?" @Alex10combr : "İdölüm Zico."
"Fenerbahçe'de en iyi anlaştığın futbolcu?" @Alex10combr : "Pierre Van Hoojdonk @pierrevh17 "
"En iyi teknik adam?" @Alex10combr : "Luxemburgo"
"Teknik Direktör idolün?" @Alex10combr : "Enio Andrade"
"En iyi golcü?" @Alex10combr : "Ronaldo. O bir fenomen."
"En beğendiğin futbolcu?" @Alex10combr : "Şu anda İniesta. Messi fantastik birisi. Bu gezegende ise Iniesta."
"En iyi kaleci?" @Alex10combr : "Gördüğüm en iyi kaleci Taffarel. Ama birlikte oynadığım en iyi kaleci Volkan Demirel."
"En kötü kaleci?" @Alex10combr : "İsmi Renato olan bir kaleci vardı."
"En yetenekli oyuncu?" @Alex10combr : "Ronaldinho Gaucho"
"En yeteneksiz oyuncu?" @Alex10combr : "Lugano"
Quiz: "En çalışkan futbolcu?" @Alex10combr : "Lugano"
"En tembel futbolcu?" @Alex10combr : "Gökhan Gönül. Fizik olarak çok güçlü ve kaliteli ama fazla çaba gösterdiğini görmedim."
"En iyi şarkı söyleyen futbolcu?" @Alex10combr : "Uğur Boral"
"En kötü şarkı söyleyen futbolcu?" @Alex10combr : "Tabi ki Deivid."
"En çok yiyen futbolcu?" @Alex10combr : "Lugano. Bir deftere sevdikleri ve sevmediklerini yazıyor."
"En cimri futbolcu?" @Alex10combr : "Kesinlikle Lugano!"
"En çok konuşan futbolcu?" @Alex10combr : "En çok konuşan Özer Hurmacı!"
"En az konuşan oyuncu?" @Alex10combr : "Zafer Biryol. 2 yıl bizimle oynadı ama hiç konuştuğunu görmedim."
"En abartan futbolcu?" @Alex10combr : "Serhat Akın."
"En şık giyinen futbolcu?" @Alex10combr : "Appiah ve Emre Belözoğlu"
"En kötü giyinen futbolcu?" @Alex10combr : "Lugano :-)"
"En gaddar futbolcu?" @Alex10combr : "Hürriyet!"
Alex: "Sadece Hürriyet'in vücudumda bıraktığı 7-8 iz bulunuyor."
"En yumuşak futbolcu?" @Alex10combr : "Saha içinde en sakini, Galatasaray'dan Selçuk İnan"
"En sevdiğin yemek?" @Alex10combr : "Feijoda."
"En sevdiğin film?" @Alex10combr : "The Godfather"
"En beğendiğin aktör?" @Alex10combr : "Al Pacino"
"En beğendiğin şarkıcı?" @Alex10combr : "Reinaldo"
"Futboldan kazandığın ilk para ile ne aldın?" @Alex10combr : "1995 yılında kazandığım ilk para ile aileme ev aldım."
"En sevdiğin çizgi film?" @Alex10combr : "Winnie the Pooh"
"Felipe'nin futbolcu olmasını ister misin?" @Alex10combr : "Eğer futbolcu yeteneği varsa problem olmaz."

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bugün hangi gazeteye baksam köşe yazarlarının tek derdi olmuş Kocaman ve Alex. Twitter da bakıyorum hakaret derecesine vararcasına sözler, biz takımımız iyi olsun diye eleştiriyoruz millet fırsat bu fırsat dedi gene arkadaş.

Tam Alex ve Kocaman ile ilgili bişeyler yazacaktım, bide baktımki grup ck duygularıma tercüman olmuş :)

*** Ne Yardan Vazgeçeriz Ne Serden *** (Aklınıza Sokun Bunu)

540274_10150991494856046_1460643984_n.jpg

Bir Cumhuriyettir Fenerbahçe… Dili,dini, ırkı, rengi olmayan… Milyonları birbirine bağlayan…

İşte bu Cumhuriyet’in mihenk taşlarıdır, terini, emeğini bu formaya akıtmış olan. Sporcusundan yöneticisine, teknik ekibinden taraftarına koskoca bir Cumhuriyet. Kimi zaman, efsane olmuş, kimi zaman da efsaneleri içinden çıkarmış.

Daha teknik direktörlük görevine dahi gelmeden medya tarafından adeta istenmeyen adam ilan edilen Aykut Kocaman ile yıllardan beri koşmuyor, takımda grupçuluk yaratıyor yaftaları altında ezilmek istenen Alex De Souza. İsimleri zikredince bile fark ediyoruz ki bu iki büyük adamı, aynı anda takımımızda görebilmek bizler için tarifi imkansız bir duygu.

Birine diyorsun ki, “Heykeli Dikilecek Adamsın!”; diğerine ise “Dününle, KOCAMAN Gururumuzsun; yarınınla KOCAMAN umutlarımızın sahibisin!”

Özellikle, geçen sezonun başında başlayan ve bugünlerde de doruk notaya ulaşmış bir şekilde Aykut Kocaman ile Alex arasında sorun yaratmaya çalışıyor bazı güruhlar. Ancak herkes şunu çok net bir şekilde bilmelidir ki, bu formanın hakkını verenler ne geçmişte yalnız kaldı ne de bugün. Gücümüz yettiğince ileride de onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımız ve yaşadığımız sürece de başımızın tacı edeceğimiz aşikar.

Biz hocamız olarak Sn. Aykut KOCAMAN’ın nasıl arkadasındaysak, kararlarlarını da nasıl destekliyorsak; futbolcumuz ve bizden biri olan Alex De Souza’yı da bir o kadar seviyoruz. Fenerbahçe uğruna yapmış olduklarından ötürü her iki isim de bizim için vazgeçilmezdir.

Kısacası biz bu sevda uğruna, ne yardan vazgeçeriz ne serden.

www.grupck.com

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
12 numara süper bişey paylaşmış İlkan'la ilgili, şimdi buraya koymayımda siz bakın arkadaşlar :) ne güldüm ya :D

isteyene özelden link atabilirim.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Nerden başlamalı, ne ile gurur duyup neye sövmeli artık. Eskiden zifiri karanlıkta gelirdi kara haber, şimdi güneş batmadan düşüyor acısı yüreğimize. Yıllardır bitmeyen illet, kahpece gösteriyor yüzünü yine son günlerde..

Çabuk unutuluyor vatan uğruna can veren Mehmetler, ardına yenileri ekleniyor. Canımız yanıyor, haykırmak istediklerimiz bir damla yaşa dönüşüyor. Bitmiyor şerefsizin oyunu, dağlardan şehir merkezlerine. Birileri bıyık altından pis pis gülerken analar haykırıyor evladım diye...

Al kanlara boyanmış vatanın dört bir yanı. Kardeşlerimiz toprakta, ilelebet ölmez dediklerimiz şehit! Antep'te bebekler ölüyor, adına sivil dediğimiz Ayşeler, Mehmetler. Elimiz kolumuz bağlı, çaresizce bekliyoruz.

Bir kıvılcım lazım, kardeşlik ateşine dönüşecek vicdanla yoğrulmuş milyonlarca yürek. Kanı bozuklara karşı bir mücadele ki dört koldan, tek vücut göstermek gerek. Yürümek, koşmak, tek sesten başlayacak ve çığlığa dönüşecek bir hareket...

Evet... Fenerbahçeli ve Gaziantepli Kadınlar Cumartesi günü oynanacak maç öncesi Saat 19:00'da Kadıköy Boğa'da buluşuyor ve son dönemde tırmanan teröre karşı yürüyor.

Vatan İçin, Şehit İçin!

Grup CK

Reaksiyon puanı
10,315
Iniguez; “Bu takımla şampiyonluklar yaşamak istiyorum”

2012-08-23_inigues446.jpg

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızda, George Dikeoulakos’tan boşalan baş antrenörlüğe getirilen Koç Roberto Iniguez De Heredia, İstanbul’a geldi. Başarılı sporculuk ve antrenörlük kariyeriyle basketbol dünyasına adını altın harflerle yazdıran Roberto Iniguez De Heredia, havalimanındaki ilk açıklamasında "Fenerbahçe’nin Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olduğunu biliyorum. Bu takımla şampiyonluklar yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın yeni koçu Roberto Iniguez De Heredia, Valencia’dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Havalimanında Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın Menajeri Didem Akın ile medya mensupları tarafından karşılanan Roberto Iniguez De Heredia, yaptığı ilk açıklamada, Fenerbahçe’nin Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olduğunu, Fenerbahçe’nin teklifini tereddüt etmeden kabul ettiğini belirtti.

Havalimanı çıkışında FB TV’nin sorularını yanıtlayan Iniguez,"Fenerbahçe, geçen sezonlardan bildiğimiz gibi Avrupa’nın en iyi takımlarından biri. Fenerbahçe’nin teklifini tereddüt etmeden kabul ettim. Benim için bu büyük bir fırsat ve büyük hedefleri olan bir takımı çalıştıracak olmaktan mutluluk duyuyorum. Fenerbahçe ile iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve İstanbul’da olmak benim için çok iyi bir fırsat " dedi.

Türk basketbolu hakkında da bir açıklama yapan Iniguez, "Türkiye, kadınlar basketbolunda oldukça ilerledi. Rekabet seviyesi üst düzeyde. Kaliteli ve yıldız oyuncuların forma giydiği bir lig. Sorumluluklarımın farkındayım. Burada en iyi şekilde çalışarak, şampiyonluk serisini devam ettirmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Didem Akın; "Iniguez ile çalışacak olmak bizi heyecanlandırıyor"

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızın menajeri Didem Akın, Roberto Iniguez De Heredia ile ilgili yaptığı açıklamada; "Avrupa Şampiyonu bir antrenörle çalışacak olmanın heyecanını yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

kaynak

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın millet!
Dünkü maçı izlediniz mi? Hiç bitmesin istedim ya..

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
selam olsun, cümle renkdaşlarıma...
hayırlı, sabahlar, hayırlı günler.

ve cumanız mübarek olsun.

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydınlar herkese..

ilk yarı bitmeden uyuya kalmışım yoksa izliyodum... :)

hiii o maçta uyuyakalınır mı yaaa :) ilk yarı uyusaydın ikinci yarıyı izleseydin :)

İlk yarı sonunda uyuyakaldım ikinci yarıda bir sürü gol olmuş :D

vay arkadaş herkes mi : )
gerçi ilk yarı da güzeldi Barcelona'nın şiir gibi futbolu sayesinde ama gollü olunca daha bi güzel oluyor tabisii :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
antep_16.jpg

Taraftar, yarın oynanacak Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı öncesine hazırlanıyor. Antepli Samet Eryatan'ın pankartıyla yola çıkan F.Bahçeliler saat 19.00'da Kadıköy'de Boğa heykeli önünden yürüyüşe geçip terörü lanetleyecek. Sosyal medya üzerinden örgütlenen taraftarlar, herkesi protestoya çağırıyor.
[h=4]O MANŞET ANTEP MAÇINDA[/h]
antep2_1.jpg
Gaziantep şehitleri için taraftarlar harekete geçti. Fenerbahçeli bir grup, facebook üzerinden terörü protesto çağrısı yaptı. Taraftarlar yarınki Fenerbahçe - Gaziantepspor maçı öncesi Kadıköy Boğa heykeli önünde bir araya gelecek. 'Gaziantep gazi olur, şehit olur ama asla teslim olmaz', 'Vatan için şehitlerimiz için' diyerek yürüyüş düzenleyecek olan taraftarlar, dostluk mesajı verecek.

Kaynak

maç fena idi :)

Reaksiyon puanı
10,315
evet, terörü yenebilecek tek kudret, Allah Tealanın iradesi ve akabinde milletimizin birlik ve beraberliği, sıkı sıkıya kenetlenmesidir.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hiii o maçta uyuyakalınır mı yaaa :) ilk yarı uyusaydın ikinci yarıyı izleseydin :)

vay arkadaş herkes mi : )
gerçi ilk yarı da güzeldi Barcelona'nın şiir gibi futbolu sayesinde ama gollü olunca daha bi güzel oluyor tabisii :D

işler güçleri seyrettim dedim bide ardından şu maçı seyrediyim güzel maç olacak dedim. dün akşam stara abone olduk zaten.

tabi bayram tatilinden sonra işe başlayınca bi yorgunluk oluyor artık 12 gibi o arada sızmış kalmışım :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yıllardır benzer tavırlarından dolayı Emre'yi asan kesen, her türlü karaktersizlikle, psikopatlıkla suçlayanların şimdi Engin'i baş tacı etmelerini görmek çok enteresan...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yıllardır benzer tavırlarından dolayı Emre'yi asan kesen, her türlü karaktersizlikle, psikopatlıkla suçlayanların şimdi Engin'i baş tacı etmelerini görmek çok enteresan...

hocam aslında emreye ne yaptılar, nasıl yüklendiler aynı şekilde bizde yapacaktık hatta daha fazlasını yapacaktık o zaman göreceklerdi işte nasıl oluyomuş.

ama işte bizim öyle bi huyumuz yok çok şükür. bırakalım herkes kendine yakışanı yapsın.

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"İnancınız ve Desteğinizle Hep Birlikte"
24 Ağustos 2012 Cuma
2009-07-14_aykut446.jpg
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın taraftarımıza yönelik açıklaması :

Sevgili Fenerbahçeliler;

Bu sezonki ilk iç saha maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Gaziantepspor karşısında vereceğimiz 3 puan mücadelesinde, en büyük destekçimiz -geçen sezondan gelen cezamız nedeniyle- kadın ve çocuk taraftarımız olacak.

Geçen yılki ilk cezalı maçımız Manisaspor karşılaşmasında bizlere destek olmak için Kadıköy’e akın eden ve sezon boyunca bu tür ’cezalı’ karşılaşmalarda bizleri bir kez dahi yalnız bırakmayan kadın ve çocuk taraftarlarımıza bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek isterim. O maçların hayatımdaki yeri, önemi ve değeri çok ayrıdır…

Bu vesileyle şu çağrıyı yapmak istiyorum; sebebi her ne olursa olsun, bundan sonra bu tarz cezaları gündeme getirecek her türlü tutum ve davranışı geride bırakalım. Haklıyken haksız duruma düşmeyelim, takımımızı kritik maçlarda yalnız bırakmayalım, bu sezon herkese ama herkese ihtiyacimiz var.

Sezonun henüz ilk haftası geride kalmışken ve çarşamba günü çok önemli bir karşılaşma varken, taraftarlarımızdan takımım adına beklentim; birlik, beraberlik ve destek.

Bizim, Fenerbahçe için yapmamız gereken tek şey sahaya odaklanmak. Tüm çalışmamız, tüm mesaimiz, tüm dikkatimiz buna yönelik. Tek beklentimiz de, desteğin ve ilginin sahaya yönelik olması…

Zira bazı dönemlerde, -bu gibi Fenerbahçe adına önem arz eden haftalarda- ilgimizi başka yöne çeken, herkese örnek olan birlik duygumuzdan bizi bir adım dahi olsa uzaklaştırmaya neden olabilecek haberler, söylentiler, yorumlar artmaktadır.

Bu çarkın, bu sistemin bir gün değişeceğini hep ümit ettim. Yine bir ümidim var ki o da Fenerbahçe taraftarının bu çarka dahil olmaması ve taraftarımızın, yazılanları değil yazılmayanları görmesi, bilmesi, göstermesi, hatırlaması ve Fenerbahçe’ye zarar verebilecek hiçbir olaya fırsat vermemesi...

Fenerbahçe formasını giyen her bir oyuncu, sırtlarında yazan isim ve numara fark etmeksizin benim için aynı değere sahiptir. Taraflı tarafsız herkes, en azından benim hakkımda şunu rahatlıkla bilir ve söyler ki, forma konusundaki bakış açım ve tavrım son derece adildir ve takımın o anki yararına yöneliktir. Bunu ifade etmenin dahi gerekli olmamasını dilerdim.

Son yıllarda sürekli zirveye oynayan, kupalar kazanan bu ekibe, futbolcularıma güvenin...

Çok değerli, çok kaliteli bir kadromuz var. Sezonun ilk haftaları her zaman zordur ancak biz bu değerli oyuncu grubuyla iyi işler yapacağız. Zaten sürekli zirvede olan takımımızı, Avrupa hedefiyle daha da ileri taşıyacağız. Her zaman olduğu gibi, inancınız ve desteğiniz, takımımız adına en büyük itici güçtür.

Son olarak, geçen yıl takımına her platformda sahip çıkan, uluslararası haber kanallarına dahi konu olan kadın ve çocuk taraftarlarımızın bu cezai dönemde de bizi yalnız bırakmayacağına ve aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyor; futbolcu arkadaşlarım ve kulübüm adına bu özveri için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.

AYKUT KOCAMAN

SPORTİF DİREKTÖR VE TEKNİK SORUMLU

KAYNAK

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
BİLGİLENDİRME// Şu ana kadar 34.000 bilet dağıtılmıştır. DİŞİ KANARYALAR tribünleri tıklım tıklım dolduracak!

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
damir mrsic ‏@mrsa12
her guzel sey gibi bunun da sonuna geldim, simdi, cok sevdigim Fenerbahce'den ayrilma vakti !!!

damir mrsic ‏@mrsa12
sporculugum ve idari kadrodaki gorevim boyunca bana her zaman destek veren, basta Aziz Yildirim ve taraftarimiza tum ictenligimle tesekurler

damir mrsic ‏@mrsa12
...her sey buyuk FENERBAHCE icin...

severdim Mrsic'i ayrıldığına üzüldüm...