Samsung mu yoksa vestel mi ?

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu samsung her dala atlıyor ya sonu hayırlı olur inş. telefon tv kepçe dozer derken adamlar 1938 den beri ne hale gelmiş samsungla aynı yıl kurulan ismini hatırlayamadığım bir türk arge grubu var şimdi odtü bünyesinde bi lokal adamlar demekki çalışınca dünya devi çalıştırılmayıncada çayhane oluyor :( yazık ya keşke bizde yapabilsek birşeyler.

Benim bildiğim dediğiniz şirket Ankara Ostim sanayide elektrik alet ve malzemelerini üreten bir şirket.. Hatta Bakan Zafer Çağlayan anlatmıştı yanılmıyorsam bir programda..

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
doğrudur tam hatırlamıyorum ama aynı amaçlar için kurulmuş organizasyonlar. biri nerelerde .... hatta birde hyundai için örnek verilmişti .
Benim bildiğim dediğiniz şirket Ankara Ostim sanayide elektrik alet ve malzemelerini üreten bir şirket.. Hatta Bakan Zafer Çağlayan anlatmıştı yanılmıyorsam bir programda..

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet Devrim ile hyundai aynı senelerde üretime başlamış.. :(

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Usta senin bu yaptığına ihanet derler :D sattın resmen adamları o kadar mı kötüler :D

şöyle diyim sana :D Zorlu'nun yanlış hatırlamıyorsam ninesiydi öyle dedi usta bana onun yalancısıyım yazlığına gittigiştik uydusunu onarmak için evinde beko klima vard :D sen düşün

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
rahmi koc'un hediyesi o ondada vestel klima vardir bu isadamlari birbirina boyle hediye vermeye bayilirlar.

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Belki evi kılmalı almışlardır adam benim fabrikam var şokun bu klimayı mı desin canım ;)
şöyle diyim sana :D Zorlu'nun yanlış hatırlamıyorsam ninesiydi öyle dedi usta bana onun yalancısıyım yazlığına gittigiştik uydusunu onarmak için evinde beko klima vard :D sen düşün

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o ihtimal de olabiir tabi zorlu o klimayi hediye olmasindan dolayi kullaniyor olabilir.

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sony tv kullanıyorum ama keşke samsung alsaydım diyorum. Vestel'e hiç bulaşma.Ayrıca duyumlarıma göre tv de en iyiler samsung ve lg imiş ama tercihi sana kalmış

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
vestel'in samsung'tan kalite farki yok bu nedenle ucuza kalite almak varken niye pahali alasin?

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar dört televizyonumuz oldu,ilkinin markasını hatırlamıyorum ama çok eskiydi,sadece dokuz kanalı mı on kanalı mı ne vardı!İkincisini hala babam izliyor ve markası Vestel,yıllarca dayandı ve dayanmaya devam ediyor,3. televizyonumuz Grundig'di ama zaten bizim değildi,bir keresinde babam izlemişti sadece,4.sü de en yenisi ve bir Vestel Smart TV,memnunuz,Vestel'in televizyonları çok dayanıyor ama kalite açısından Samsung hafif daha önde sanki,yine de iki marka da çok iyi :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
aynı şeyi daha ucuza almak varken aynı kalitede iken niye fazla para veresinki ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
vestel'in smart tv'si ile samsung'un smart tv'sinden farkı yok panel ya lg yada samsung.

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Hocam 24 yaşındayım babam ben doğmadan 1-2 ay önce bi televizyon almış markası vestel hala memlekete gittiğimde izliyorum haberin olsun.
Ayrıca okadar da kötülemeyin Türk malını 2 sene az kullanırım ama yinede Türk malını alırım. Her 1-2 senede yaklaşık ailecek 1500-2000 tl cep telefonuna veriyoruz Türkiyede o paraları harcarken düşünmüyoruz bile bırakında Türkiye kazansın..

bedelsiz25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/led-televizyonlar/vestel-47pf8231-47-led-tv

http://www.vestel.com.tr/tuketici-elektronigi/televizyon/led-televizyonlar/vestel-42pf8231-42-led-tv

ben 42 olanını sipariş verdim benim anlamadığım bu televizyonun hem 3d hemde 2d yi 3 d ye çevirme özellği ve Kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı ve smart tv bunun samsung tv den farkı yok fazlalığı var bir incele bence niye samsung????

ayrıyeten lg tv var bende ama inanın vestel tv nin görüntüsüne su dökemez.

Reaksiyon puanı
10,315
ya kusura bakmayın teşbihte hata olmaz derler ya, bizimki biraz da daha güzel olan kendi karısını beğenmeyip gözü hep dışarıda olanların durumuna benziyor. başkasına ait olan insana güzel görünürmüş!

ve ben inadına VESTEL diyorum. ARÇELİK diyorum, BEKO diyorum.

çünkü onlar aynı kalitede mal üretmesine karşın, üstelik kendi ülkeme vergi ödüyor, benim insanımı istihdam edip ekmek veriyor.

bunca yabancı hayranlığı bu ülkenin geleceğini karartıyor, istikbalini köreltiyor.

uyanın artık ya... bir ülkenin işgali artık sınırlardan değil, beyinlerden başlıyor.

nice yakınlarınız üç kuruşluk ekmek için iş ararken, siz niye hala koreliyi, amerikalıyı, japonu zengin ediyorsunuz.

tamam, telefon için kabul, ama beyaz eşya için olsun -karşılığı bu ülkede fazlasıyla yapılanlar için- biraz ülkenizi, kendi insanınızı, hatta kendi istikbalinizi düşünün biraz da!

beyninizdeki yabancı işgaline son verin artık...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bizde suan arcelik full hd led smart tv var kendinden wifi var oyle usb'den takilan degil o samsung'taki facebook,twiter ve youtube var ayni kalitede ustelik.

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabikide samsung sorman hata :)

Tabikide samsung sorman hata :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
parasinin kiymetini bilmeyenler ayni urunu iki kat pahali olan yabanci olani alir ...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Samsung marka televizyonum var oldukça memnunum

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bencede Samsung Smart Tv Alırsan İyi Olur

boxer39585

Asistan