Böyle bir eklenti bulabilir miyiz ?

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
2FAY.jpg

Arkadaşlar Mozilla firefox kullanıyorum böyle bir eklenti var mı acaba mozillaya girince hepsi olacak ben bunu http://www.git2.com/ dan buldum ama google'ın blank
linki calışmıyor olsaymıs cok güzel olurdu yardımlarınız bekliyorum ...

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yandex görseller miydi neydi yeni sekmede açılıyordu aradıgınmı bilemem ama güzel birşey yani :)

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Veya Speed Dial kullanabilirsin:

G40WTl.jpg

Arkadaşım bu sadece sekmelerde acıyor anasayda acmıyor bunu bi tarif etsene ben mozilla firefox basında anasayfa hepsi bulunsun istiyorum google chromede öle varda mozilla da sekmelerde cıkıyor ayarlama yapamıyormuyuz buna

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım bu sadece sekmelerde acıyor anasayda acmıyor bunu bi tarif etsene ben mozilla firefox basında anasayfa hepsi bulunsun istiyorum google chromede öle varda mozilla da sekmelerde cıkıyor ayarlama yapamıyormuyuz buna

Chorme'da ayarlar kısmından bu sekmeyi anasayfan da yapabilirsin.

Firefox mu? Benden uzak olsun. :P

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Bu sayfayi anasayfa olarak kullanabiliyorsun. Speed dial eklentisini yukledikden sonra firefox ayarlarinda ana sayfayi chrome://speeddial/content/speeddial.xul yap...