Soru En son hangi filmi izlediniz?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ixVA5.jpg

Şu ana kadar izlediğim en garip filmdi sevdim mi sevmedim mi çözemedim gitti bu film için değişk bir konu üzerine oturtulmuş olan film insanların aslında ne kadar bilmeden tehlike şeyler yapacağını göstermiş o acıdan konu yeterliydi ama filmin gidişatı çok fazla sönük kalmıştı o açıdan kötüydü ama genel itibariyle izlenebilecek bir yapım tabi boş zamanlarda fazla bi şey beklenmemeli bu filmden.(Alıntıdır)
Benim puanım 10/6

Yorumu bile alıntılamışsın. :D Senin yorumun yok mu? Etsene bir çift kelam film hakkında :)

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ixVA5.jpg

Şu ana kadar izlediğim en garip filmdi sevdim mi sevmedim mi çözemedim gitti bu film için değişk bir konu üzerine oturtulmuş olan film insanların aslında ne kadar bilmeden tehlike şeyler yapacağını göstermiş o acıdan konu yeterliydi ama filmin gidişatı çok fazla sönük kalmıştı o açıdan kötüydü ama genel itibariyle izlenebilecek bir yapım tabi boş zamanlarda fazla bi şey beklenmemeli bu filmden.(Alıntıdır)
Benim puanım 10/6

bunu izledikten sonra bütün erkeklerden nefret etmiştik :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ama yaratık erkek olunca kadına asılıyo dişi olunca kadının kocası yaratıkla bile karısını aldatıyo bu kadar olmazki

nasıl bir cümle arkadaş. filmi izlemem rağmen 10 kere okudum, ancak anladım :)

spoiler: yaratıkla kadın da ilişkiye girdi, erkekte. ama kadın hamile kaldı. kadınlar daha kötü :D

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl bir cümle arkadaş. filmi izlemem rağmen 10 kere okudum, ancak anladım :)

spoiler: yaratıkla kadın da ilişkiye girdi, erkekte. ama kadın hamile kaldı. kadınlar daha kötü :D
:D kadın erkeğe dönüşen yaratığın tecavüzüne uğruyo ama adam dişi yaratıktan bile tahrik oluyo o denli yani erkeklerin durumu :P

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son izlediğim film "A Serbian". Hele de gece vakti hiç izlenecek film değilmiş arkadaş. Bu filmi tavsiye eden arkadaşıma, onunla tanıştığım güne şuanda lanet ediyorum. Sakın izlemeyin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Son izlediğim film "A Serbian". Hele de gece vakti hiç izlenecek film değilmiş arkadaş. Bu filmi tavsiye eden arkadaşıma, onunla tanıştığım güne şuanda lanet ediyorum. Sakın izlemeyin.

ben o film için bir ara konu açmıştım. dünya tarihinin en iğrenç filmi olduğunu yorumlardan okudum ve o nedenle izleme cesareti gösteremedim. @digiarc eğer erkeklerden nefret etmek istiyorsan bu filmi izle. bırak erkekleri, insanlardan miden bulanır. yorumlar o doğrultuda :)

sanırım yeni doğmuş bebeklere tecavüz falan söz konusu :P

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
I,ROBOT u izledim bir de http://www.imdb.com/title/tt0343818/
bu teknolojinin içinde insanlığın sonu böyle olur heralde mutlaka izlenmeli..!!

ben o film için bir ara konu açmıştım. dünya tarihinin en iğrenç filmi olduğunu yorumlardan okudum ve o nedenle izleme cesareti gösteremedim. @digiarc eğer erkeklerden nefret etmek istiyorsan bu filmi izle. bırak erkekleri, insanlardan miden bulanır. yorumlar o doğrultuda :)

şimdi boşyere psikolojik bunalıma girmiyim ben tepenin gözlerine dayanamadm onu kaldıramam heralde:)

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bu filmden sonra artık izleyemeceğim birşey yok dersiniz. Ben zaten filmi izlerken hep ileri sararak izledim.2 saatlik fim 1 saat 25 dakikada bitti. İnanır mısın, hayattan soğuttu beni. Erkek olarak cinsellikten soğudum birader ya

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkese iyi geceler uzun bir aradan sonra izlediğim ilk filmdi. Dexter, Fringe ve Star Wars klon savaşları tüm sezonlarını izledikten sonra bu boşlukta her ne kadar dizi arasamda bir iki fim'e bakim dedim hazır Raporlu ve evdeyim. Öncelikle Hayalet Sürücü 2 ye baktım 30-40 dk Dublaj biraz kaymış önce görüntü sonra ses geliyordu neyse iadre ettim , Filmin konusuna gelirsek ilk 10dk da çözülüyor , efek olarak ben 1 den çokta farkını görmedim , Kuru kafa 1. serisinden daha gerçekçiydi. Nicolas Cage Bir bölümünde adama senin ruhunu yiyeceğimm diye bağırıyordu dedim ne b.ktan bir replik bu. Başka bir bölümünde adamı yakalıyor ağzını açıyor bekliyorum ruh vs. birşeyler çekecek içine diye sonra ağzını kapatıp adamı fırlatıyor anlamadım gitti. Sıkıldım kapattım bende.

Asıl birşeyler yazmamın amacı ise ;

Seeking Justice 2011 yapımı imbd 6.0 : Konusu oldukça başarılı ben beğendim , Fringe vs gibi dizilerden sonra ne olup biteceğini tahmin edememiş olsam da hiç heyecanlanmadım bana kalırsa çokta sürükleyici bir yapısı yoktu. Şunu ünlü biri söylemişti adını hatırlamıyorum ; Eğer ortada birşey bir olay var ise kesinlikle sebebi verilmeli. Mantık hatası çok fazla vardı , Replikler çok saçmaydı bazı yerlerde.

Birkaç örnek veriyim ; Nicolas Cage bir bölümde kötü adamın ismini öğrenmek için bir arkadaşına gidiyor öğreniyor ama o bilgiyle hiçbirşey yapmıyor , lan bari git adama öle hitap et şaşırsın :)

Diğer bir replik ; Kötü adam : İsterseniz karınıza tecavüz edeni bulduk işini bitirebiliriz.
Nicolas Cage : Pardon anlayamadım sizi
Kötü adam : Olayı anlatıyor düzenden vs bahsediyor ve yine sonunda Karınıza tecavüz edenin işini bitirmemizi istermisiniz ?
Nicolas Cage : Özür dilerim sizi gerçekten anlamıyorum. ( Malmısın be arakdaş dedim)

Başka bir replik : Bir depoyu açmak istiyor kahramanımız ve Benzin istasyonundaki çalışan ile konuşuıyor

Çalışan : Bir keresinde o depolara girildiğini gördüm arabayla dosdoğru giriliyor
Nicolas Cage : Demek dosdoğru giriliyor
Çalışan : Evet direk girilebiliyor adi malzemeden kullanılmış
Nicolas Cage : Demek öyle diyorsun.

Kovalamaca sahnesi var 007 James Bond 'ta hemen her sahnesinde daha sağlam kovalamaca sahneleri vardı.

Jennifer Carpenter Bu kadının ne işi vardı o rolde onuda çözemedim.

Neyse yine tüm olumsuzluklara rağmen vakit kaybı olmayacak bir film.

MV5BNzAxMzAyODEyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjU3OTEzNw@@._V1._SY317_.jpg

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Eğer hint filmi seven varsa:
3idiots
taare zameen par
ghajini
mohabbatein
kabhi khushi kabhie gham
my name is khan

Bunları şiddetle tavsiye ediyorumm..

Sadece
mohabbatein
kabhi khushi kabhie gham
filmi izlememiştim.Bakayım bunlara.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Diğer bir replik ; Kötü adam : İsterseniz karınıza tecavüz edeni bulduk işini bitirebiliriz.
Nicolas Cage : Pardon anlayamadım sizi
Kötü adam : Olayı anlatıyor düzenden vs bahsediyor ve yine sonunda Karınıza tecavüz edenin işini bitirmemizi istermisiniz ?
Nicolas Cage : Özür dilerim sizi gerçekten anlamıyorum. ( Malmısın be arakdaş dedim)

Başka bir replik : Bir depoyu açmak istiyor kahramanımız ve Benzin istasyonundaki çalışan ile konuşuıyor

Çalışan : Bir keresinde o depolara girildiğini gördüm arabayla dosdoğru giriliyor
Nicolas Cage : Demek dosdoğru giriliyor
Çalışan : Evet direk girilebiliyor adi malzemeden kullanılmış
Nicolas Cage : Demek öyle diyorsun.

Kovalamaca sahnesi var 007 James Bond 'ta hemen her sahnesinde daha sağlam kovalamaca sahneleri vardı.

Jennifer Carpenter Bu kadının ne işi vardı o rolde onuda çözemedim.

Neyse yine tüm olumsuzluklara rağmen vakit kaybı olmayacak bir film.

MV5BNzAxMzAyODEyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjU3OTEzNw@@._V1._SY317_.jpg

sen filmi izlememişsin dinlemişsin sadece yada gözlerde sıkıntı var bulanık falan görüyorsun bence radyo tiyatrosu gibi birşeyler yapmışsın ilk anlattığın sahneden adama fbi değilsin sanırım diyor ondan sonra sizi anlamadım durumları oluyor ikinci sahnede de benzinci birşeyler söylemeyince üç beş birşeyler koyuyor masaya ondan sonra içeri nasıl girebileceğini ima ediyor.

herkes film yorumu yapmasın yaw saçma sapan şeyler çıkıyor

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sen filmi izlememişsin dinlemişsin sadece yada gözlerde sıkıntı var bulanık falan görüyorsun bence radyo tiyatrosu gibi birşeyler yapmışsın ilk anlattığın sahneden adama fbi değilsin sanırım diyor ondan sonra sizi anlamadım durumları oluyor ikinci sahnede de benzinci birşeyler söylemeyince üç beş birşeyler koyuyor masaya ondan sonra içeri nasıl girebileceğini ima ediyor.

herkes film yorumu yapmasın yaw saçma sapan şeyler çıkıyor

ne diyim ki sana aç filmi izle tekrar bahsettiğim sahneleri daha iyi anlayacaksın Yine anlamazsan iyi diyalog lu film izlememişsin demek ki

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
The_Brothers_Bloom_22.jpg

The Brothers Bloom (2008)

Güzel vakit geçirten, ilginç bir film. konusu çok üst seviye değil ama sıradışı işleyişi izlenilir kılıyor. sonunu da çok güzel bağlamışlar. tek hayal kırıklığım, oyunculuğunu gayet beğendiğim Rinko Kikuchi'nin hiç konuşmaması. insan bir kaç replik yazarmış şu kıza :) 7.3/10

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
The Devil İnside 2012 imbd 3,9 : Film baştan sona el kamerası kullanılarak çekilmiş , Panoramal Aktivity ,wich gibi filmler ile aynı türden. İmbd den oldukça düşük puan almış ama bence o kadarda kötü değildi. Şeytan çıkarma konulu olan filmde birden fazla Va'ka ile ilgileniliniyor. Konu 2 pederin hadi Şeytan çıkartalım diyerek başından sonuna aynı sıradanlıkta ilerlemiyor. Filmin başlangıçı çok iyi , polis kameraları vs olaya ayrı bir açıdan baktırıyor. Sadece sonu olmamış bence , biraz zorlanabilirdi film için belki 2. si bile gelebilirdi . Senaristler belliki güzel birşeyler çıkarmaya çıkarmışlar tek düze sadece el kameralı film çekmek için yapılmadığı açıkça anlaşılıyor. Tavsiye ederim.

MV5BMTYwOTg1MTk0NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTA5NTI5Ng@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
fsXFd.jpg

Sağlam oyuncu sağlam kurgu sınırlı mekana rağmen hep merak uyandıran bir seyri var izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceğiniz bir film şiddetle tavsiye edilir 8/10 [MENTION=254339]WebNick[/MENTION] boş zamanın olduğunda sende bakmalısın ilgini çekebilir:)

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Büyücünün çıragi ni izledim en son güzeldi

Büyücünün çıragi ni izledim en son güzeldi

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
fsXFd.jpg

Sağlam oyuncu sağlam kurgu sınırlı mekana rağmen hep merak uyandıran bir seyri var izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceğiniz bir film şiddetle tavsiye edilir 8/10 [MENTION=254339]WebNick[/MENTION] boş zamanın olduğunda sende bakmalısın ilgini çekebilir:)

İzleyeli baya oldu,O kasaya giren hatunda aklım kalmıştı :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
fsXFd.jpg

Sağlam oyuncu sağlam kurgu sınırlı mekana rağmen hep merak uyandıran bir seyri var izlerken zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceğiniz bir film şiddetle tavsiye edilir 8/10 @WebNick boş zamanın olduğunda sende bakmalısın ilgini çekebilir:)

İndirmiştim fakat izlememiştim. İzleyeyim bari . :)