Soru En son hangi filmi izlediniz?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sahane-misafir-magnifica-presenza-poster.jpg

10/5

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
SVYIR.jpg

Film çok yavan kalmış bunları kim organize ediyor nasıl seçildiler vs. zaman kaybı 10/5

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
01battleship_d.jpg

Battleship (2012)

Bu film yorumu hak etmiyor aslında ama, belki 1 insanın izleyerek heba edeceği vaktini kurtarabilirim diyerekten bir kaç cümle yazayım dedim.

Öncelikle film size tam bir toplama sanatı sunuyor. bunu nasıl yapıyor? içerisinde 1 tek özgün sahne bulundurmayarak. Yapılmış ne kadar fantastik film varsa hepsinden bir sahne almış, hemen hemen aynı efektleri kullanıp, farklı oyuncularla tekrar bir araya getirilmiş. Yahu replikler, mimikler, oyunculuklar bile kopya. her saniyesini izlediğim başka bir filme benzetmekten, dejavu yaşamaktan filmi seyredemedim.

Üzerine izleyiciye hakaret etmesi de cabası; Kör, topal, ihtiyar, 70 senelik gemiyle, insanlık tarihinin belki 3 bin yıl sonra görebileceği teknolojiye sahip uzaylıları yeniyorlar. sen o mürettebat ve mühimmat ile değil o uzaylıları, Suriye'yi bile yenemezsin.

Kısacası izleyecek film yoksa elinizde, açın izlediğiniz bir filmi tekrar izleyin, yine de bundan uzak durun. 5/10

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
01battleship_d.jpg

Battleship (2012)

Bu film yorumu hak etmiyor aslında ama, belki 1 insanın izleyerek heba edeceği vaktini kurtarabilirim diyerekten bir kaç cümle yazayım dedim.

Öncelikle film size tam bir toplama sanatı sunuyor. bunu nasıl yapıyor? içerisinde 1 tek özgün sahne bulundurmayarak. Yapılmış ne kadar fantastik film varsa hepsinden bir sahne almış, hemen hemen aynı efektleri kullanıp, farklı oyuncularla tekrar bir araya getirilmiş. Yahu replikler, mimikler, oyunculuklar bile kopya. her saniyesini izlediğim başka bir filme benzetmekten, dejavu yaşamaktan filmi seyredemedim.

Üzerine izleyiciye hakaret etmesi de cabası; Kör, topal, ihtiyar, 70 senelik gemiyle, insanlık tarihinin belki 3 bin yıl sonra görebileceği teknolojiye sahip uzaylıları yeniyorlar. sen o mürettebat ve mühimmat ile değil o uzaylıları, Suriye'yi bile yenemezsin.

Kısacası izleyecek film yoksa elinizde, açın izlediğiniz bir filmi tekrar izleyin, yine de bundan uzak durun. 5/10

Aynen, yorumlara katılıyorum, 5 puan bile çok.

SPOILER:
Yahu adamlar uzayın öteki tarafından geliyor.
Savaşırken mal gibi ''önce sen ateş et sonra ben vurayım'' der gibi mal mal bekliyorlar.
Denizde koca gemiyi görmüyorlar, denizde seke seke dolaşıyorlar, radarları da yok.
Amiral battı oyunundan esinlendiklerini göstermek için ne uzaylıların ne de USA'nın radarı çalışmıyor :D
Ellerinde füzeden daha gelişmiş silahlar varken füzeye benzer silahları ile Amerikan gemisini vurmaya çalışıp ıskalıyorlar.
Halbuki en baştan 1 tane o hedefi takip eden dönerek giden metal parçalıyıcı aletleri fırlatsalar ortada 1 tane amerikan gemisi kalmayacak.
Ama yok, mal gibi yenilmek istedikleri için, o aşırı gelişmiş uzay gemileri ve silahlarına rağmen akıllarını da kullanmıyorlar.
Aynı saçma sapan bilgisayar oyunlarında olan sıfıra yakın yapay zeka bunlarda da var.

Independence Day bundan kat kat iyiydi. Gidin onu bir daha seyredin daha iyi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Aynen, yorumlara katılıyorum, 5 puan bile çok.

SPOILER:
Yahu adamlar uzayın öteki tarafından geliyor.
Savaşırken mal gibi ''önce sen ateş et sonra ben vurayım'' der gibi mal mal bekliyorlar.
Denizde koca gemiyi görmüyorlar, denizde seke seke dolaşıyorlar, radarları da yok.
Amiral battı oyunundan esinlendiklerini göstermek için ne uzaylıların ne de USA'nın radarı çalışmıyor :D
Ellerinde füzeden daha gelişmiş silahlar varken füzeye benzer silahları ile Amerikan gemisini vurmaya çalışıp ıskalıyorlar.
Halbuki en baştan 1 tane o hedefi takip eden dönerek giden metal parçalıyıcı aletleri fırlatsalar ortada 1 tane amerikan gemisi kalmayacak.
Ama yok, mal gibi yenilmek istedikleri için, o aşırı gelişmiş uzay gemileri ve silahlarına rağmen akıllarını da kullanmıyorlar.
Aynı saçma sapan bilgisayar oyunlarında olan sıfıra yakın yapay zeka bunlarda da var.

Independence Day bundan kat kat iyiydi. Gidin onu bir daha seyredin daha iyi.

Uzaylıların ateş edilmedikçe ateş etmemelerini bir yere bağlarlar herhalde dedim ama neyden ne umuyorsun.

Uzaylıların o teknolojiye rağmen karanlıkta düşman gemisini tespit edememelerine ne demeli. peki göremediklerini vahi ile anlayan japon kafalı kaptana ne demeli. "biz onları göremiyorsak onlar da bizi göremiyor" :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Sorunun cevapları geçmiş yıllardamı :P

Sen o geçmiştekileri izlemeden bu 2010 yapımı olana kötü dedin,eğer o 1987 ve 1990 filmlerini izletiyipte bu 2010 olanı izleseydin küfür ederdin bu filme :P

Olsun ağzını bozmadan filme iyi değil dedin :D

Lakin öyle iyi değildi film.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Uzaylıların ateş edilmedikçe ateş etmemelerini bir yere bağlarlar herhalde dedim ama neyden ne umuyorsun.

Uzaylıların o teknolojiye rağmen karanlıkta düşman gemisini tespit edememelerine ne demeli. peki göremediklerini vahi ile anlayan japon kafalı kaptana ne demeli. "biz onları göremiyorsak onlar da bizi göremiyor" :D

Sniper silahlarıyla uzay gemisinin camlarını!!! delip içerdeki uzaylıyı güneş ışığı ile etkisiz hale getiridikten sonra 2.Dünya savaşından kalma Missouri Gemisiyle, geminin zincirini denize salıp manevra yaptırdıktan sonra uzay gemisini vurmak neydi :D bütün bunlar olurken uzaylılar da seyrediyor tabi orası ayrı konu, uzay gemisindeki herşey de manuel, savunma sistemi diye bir şey yok, amerikan gemileri üzerine gelen şeylere ateş ediyordu halbuki, o sistem malezya deniz kuvvetlerinde bile var uzaylılarda yok :D

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sniper silahlarıyla uzay gemisinin camlarını!!! delip içerdeki uzaylıyı güneş ışığı ile etkisiz hale getiridikten sonra 2.Dünya savaşından kalma Missouri Gemisiyle, geminin zincirini denize salıp manevra yaptırdıktan sonra uzay gemisini vurmak neydi :D bütün bunlar olurken uzaylılar da seyrediyor tabi orası ayrı konu, uzay gemisindeki herşey de manuel, savunma sistemi diye bir şey yok, amerikan gemileri üzerine gelen şeylere ateş ediyordu halbuki, o sistem malezya deniz kuvvetlerinde bile var uzaylılarda yok :D

Uzaylı diye gözünde çok büyütmüşsün. Uzaylıda olsa insan insandır.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
There Will Be Blood

10884912_det.jpg

Süresi biraz uzun ama izlenebilir.

Ne şanstır ki yıllar önce aldığım ve okumadığım bir kitabın filmini izledim :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
ca6sp.jpg

Normalde bu tarz filmleri sevmem sıkıcı gelir ama bu film güzeldi beğendim.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Gamer filmine benzettim biraz. Pek beğenmedim orta halli film.

QryrO.png

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İlk defa bir filmden bu kadar duygulandım :(

Umut

Kesinlikle tavsiye ederim 10 üzerinden 10 puan.

Filmin Özeti

Köyüne varan Yılmaz’ın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umut’la yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut ile çıktığı zorlu macerası Yılmaz’ı çocukluktan beri görmediği eski bir arkadaş, bir otelin veteran sakinleri ve karşılık veremediği bir aşk ile buluşturur.Umut’u kurtarmak için çareler azaldıkça Yılmaz kaderle işbirliğine girer ve kendini akıl almaz bir can pazarlığının içinde bulur. Umulmadık bir şekilde karşısına çıkan bir teklif, Yılmaz’ı verebileceği en kritik kararla yüz yüze getiririr. Şimdi yüreğini ortaya koyup karşılığında oğluna geleceğin yolunu açabilecektir. Ancak bu dar geçitte Yılmaz’a yer yoktur.

btk09.jpg

[/COLOR]

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Prestij'i çok met ettiler. Onu izlemeyi düşünüyorum.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
My Way (2011)
Güney Kore yapımı
Savaş, Drama, Tarih

3088764320120723195328084.jpg

Er Ryan'ı Kurtarmak filminden sonraki en iyi savaş filmi yorumunu okuyunca izlemeye karar verdim. Hakikaten de öyleymiş fakat halen eksik olan bir şey var. Film bittiğinde on bölümlük dizi seyretmiş gibi hissettim kendimi. Bir Amerikan filmi olsaydı bu hissi vermezdi. Doğu Asya yapımlarının daha gidecek yolları var.
Neyse müthiş savaş sahneleri var, güzel efektler var ama dediğim gibi biraz eksik. Bir filmde birkaç film var gibi.
7/10

Güzel filmdi.

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Prestij'i çok met ettiler. Onu izlemeyi düşünüyorum.

en son prestiji izledim gerçekten çok süper bi daha izlicem hatta:)

Şu anda sırrı arıyorsunuz ama bulamazsınız.Çünkü dikkatli bakmıyorsunuz.Siz sırrı çözmek değil kandırılmak istiyorsunuz.. -THE PRESTIGE-

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
en son prestiji izledim gerçekten çok süper bi daha izlicem hatta:)

Şu anda sırrı arıyorsunuz ama bulamazsınız.Çünkü dikkatli bakmıyorsunuz.Siz sırrı çözmek değil kandırılmak istiyorsunuz.. -THE PRESTIGE-

İndirebileceğim yada izleyebileceğim bi site önerebilir misin, özelden tabi :P

digiarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer hint filmi seven varsa:
3idiots
taare zameen par
ghajini
mohabbatein
kabhi khushi kabhie gham
my name is khan

Bunları şiddetle tavsiye ediyorumm..

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
ixVA5.jpg

Şu ana kadar izlediğim en garip filmdi sevdim mi sevmedim mi çözemedim gitti bu film için değişk bir konu üzerine oturtulmuş olan film insanların aslında ne kadar bilmeden tehlike şeyler yapacağını göstermiş o acıdan konu yeterliydi ama filmin gidişatı çok fazla sönük kalmıştı o açıdan kötüydü ama genel itibariyle izlenebilecek bir yapım tabi boş zamanlarda fazla bi şey beklenmemeli bu filmden.(Alıntıdır)
Benim puanım 10/6

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Total Recall (2012)

IMDB Puanı: 6.2

filmi haftasonu seyrettim. aksiyon bakımından güzeldi. eski filme de birkaç küçük gönderme vardı. 1990 yapımı versiyonu ile kıyaslarsak daha sığ bir film olmuş ama seyir bakımından çok zevkli. ben Arnold Schwarzenegger ve Sharon Stone'lu versiyonu çok beğenmemiştim. yeni versiyonu ise keyifle izledim. Colin Farell ve Jessica Biel'in performanslarını beğendim. özellikel Farell bu role çok yakışmış. onun zaten suratında "ne olup bittiğinden habersiz" bir ifade var doğal olarak. :) Kate Beckinsale ise bu filmde biraz yapay geldi bana. belki de rolünü başarıyla yaptığı içindir.

özetle, şu sıralar gidilecek adam gibi filmin de pek olmadığını hesaba katarsak, Gerçeğe Çağrı parasının karşılığını verebilen bir film olmuş. ancak evde seyrederseniz de birşey kaybemezsiniz. :)

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marilyn ile bir hafta :) Bence kesinlikle izleyin. İzleyince Marilyn Monroe'ya aşık olacaksınız :)