7/24
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 51
Hocam bakıyorumda gençlik filmlerine takılıyorsun görüntü 30 ama kabutun içi 18![]()
Ben halen gencim, eski çapkın kurtlardan kimler kaldı ki ?

Hocam bakıyorumda gençlik filmlerine takılıyorsun görüntü 30 ama kabutun içi 18![]()
![]()
The Raid : Redemption (Baskın) 2012 Endonezya
Baskın basanındır felsefesi ile yola çıkan bir araç dolusu swat ekibi şuçlularla dolu bir binayı ele geçirmeye çalışır. Fakat işler hiçte bekledikleri gibi gelişmeyecektir. Çünkü karşılarında çok çetin bir savunma bulacaklardır.
Film insanı tam anlamı ile aksiyona doyuruyor. Film başlıyor bir aksiyon, film bitene kadar nefes almadan tekmeler yumruklar havada uçuşuyor. 1 aylık aksiyon ihtiyacımızı giderdik bu film vesilesiyle.Yalnız filmde esas oğlan bir sahnede tek başına abartısız 20 adamı bir güzel haklıyor fakat delikanlı bir kötü adamımız var buna gelince iki kişi bir adamı dövemiyorlar.
Yalnız bu delikanlı kötü adam hakikaten adamın dibiBirinde elinde silah olmasına rağmen silahı bıraktı teke tek dövüştü, diğerinde iki kişiye adam gibi meydan okudu. Hiç birinede öyle hile yapayım bıçak çekeyim falan ayaklarına yatmadı. Çıktı meydana adam gibi mücadelesini verdi. Şu zamanlarda böyle delikanlı adam kalmadı meydanda.
Türünün son örneğinide bu filmde gördük.
Kendisini buradan kutluyorum.
Film için notum 8/10 ( Mutlaka seyredin. Hatta 720p den aşağı bu filme ayıp olur. Erkek izleyiciler için söylüyorum testosteron hormonlarınız tavan yapacakMutlaka seyredin pişman olmazsınız. )
kiss kiss bang bang
çok iğrenç bir filmdi
ya da ben anlamadım
buda güzeldi21 (2008) (6.7)
![]()
1.si daha iyiydiSherlock Holmes ve Sherlock Holmes 2 Mükemmel Ötesi Şiddetle Tavsiye ederim![]()
Şimdi kaliteli bir versiyonun izledim.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1424381/
Cidden olmamış bu film.
Karizmasını çizmişler Predatorlerin.
Aldığı puan çok bile.
Serinin ilk iki filmine bak bir de.
1987
Bence 10 / 9
http://www.imdb.com/title/tt0093773/
1990
Bence bu fimde bu puanı hak etmemiş,Bence 10 / 7
http://www.imdb.com/title/tt0100403/
![]()
Ghost Rider: Spirit of Vengeance (Hayalet Sürücü: İntikam Ateşi) 2012 ABD
Hayalet sürücü serisinin bu ikinci filmi amerika yerine doğu avrupa ve Türkiye'de geçiyor. Şeytanla yaptığı anlaşma sonucu içinde şeytandan bir parça taşıyan gündüzleri insan geceleri ise bir şeytana dönen kahramanımız bu lanetten kaçmak için uzak diyarlara kaçar. Fakat hem tehlike hemde lanet peşini bırakmaz. Yalnız eline bir fırsat geçmiştir ve laneti kaldırabilmesi için tek yapması gereken küçük bir çocuğa yardım etmektir. Fakat bu çocuk sıradan biri değildir.
Eğer benim gibi fantastik filmleri seviyorsanız ilk filmini de izlemişsinizdir. Fakat bu film ilkiyle kıyaslanınca hakikaten çok kötü olmuş. Gerek konu gerek işleniş berbat. İlk filmdeki aldığım zevkin beşte birini alamadım bu filmde.
Film için notum 4/10 (eğer ilk filmi seyretmediyseniz hiç yanaşmayın bu filme. Vaktinize yazık. İlla hayalet sürücü seyredeğim diyorsanız ilk filmi seyredin ötesine geçmeyin.
![]()
Hunger Games (Açlık Oyunları) 2012 ABD
Bastırılmış bir ayaklanma sonucunda varılan anlaşma sonucu her sene isyankarlar bir erkek ve bir kız dan oluşan haraçlar verecektir. Toplanılan bu kişiler Açlık oyunları adı altında ölümüne bir mücadeleye zorlanacakladır. Fakat bu yıl onların hesaplarında olmayan olaylar gelişir.
Açıkçası bu filmin esin kaynağı olan kitaplarını okumadım. Bu sebepten düz adam yorumu yapacağım.
Belki de ikinci ve diğer çekilecek devam bölümlerini düşündükleri için bu filmde bazı noktalar havada kalıyor. Yani tam bir giriş filmi olmuş. Açlık oyunlarındaki o hayatta kalma mücadelesi tam olarak yansıtılamamış. Belki amaçları insani değerlere atıfta bulunmak ve körelen zihniyetleri yansıtmaktı. Dediğim gibi kitabı okumadığımdan bu felsefi kısmından emin değilim. Ama düz baktığımda aksiyon sahneleri olmamış. Sonuçta temel mantık hayatta kalma mücadelesi ama hiçbir numaralarını göremedik.
Fakat tüm bunlara rağmen bir solukta sıkmadan izlettiriyor kendini. Buda benim bu tarz mücadele filmlerini sevmeminde elbet etkisi vardır.
Film için notum 7/10 ( Filmi devamının geleceğini düşünerek rahatlıkla seyredebilirsiniz. Umarım devamı gelir çünkü bu konuda herhangi bilgim yok. Fakat devamı gelmeyecekse film vasatı aşmıyor. )
hemen izlemeliyim@topalsolucan
Predators 2010'nu da ben sevmedim yav,resmen efsanenin içine etmişler :// Tabi bir çok filme göre üstün sayılabilir.
O değil de en son bunu izledim.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0408236/
Müzikalimsi olmasını başlarda garipsememe rağmen film ilerledikçe alışıyor insan,
Çok farklı bir yapımdı,merakla izledim.
Beğendim.
Altyazı var divxplanet'te yayınlanmayacak.War Horse
Farklı bir film. Benim için zaman geçirmelik.
6.5/10
The Raid: Redemption filminin altyazısı henüz yokmuş, izleyemedim.
Altyazı var divxplanet'te yayınlanmayacak.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt1392170/
Kitap serisini okuyup hayran kalmıştım.. Genelde kitap filmlerini pek beğenmezdim , kitaplardaki ayrıntıdan çok yoksun oldukları için ama açlık oyunları tatmin etti beni.. Kitabını okumadan filmi beğenenlerin sayısı çok fazla olmayacak ama diğer 2 filmi heycanla bekliyorum
Bir çok kişi beğenmemiş sitede tahmin ettiğim gibi.. Bir ben çıktıysam kitabını okumak önemli bir faktör demekki
ben çok beğendim.. yazdım da... kitabını okuduktan sonra filmine pek gitmek istemedim.. çünkü kitaptan çok kesiyorlar.. fakat iyiki gitmişim.. çünkü çok az eksiklik vardı kitap ile film arasında...
kaçırmışım arada. aynen hocam ayrıntı dışında bir çok şeyi sığdırmışlardı.. Kitapda ateşli geçiş törenini allandıra ballandıra anlatırken filmdede çok kısada olsa bunu vurgulamışlardı mesela.. Kalan 2 filmide bekliyorum
adrian yeter be
adrian yeter be/YeterSiz bence.
Zaten bu adamı da yakıştıramadım filme.
alıntı olmamış ReDo![]()
The Raid : Redemption
Beklediğim gibi çıkmadı. Dövüş sahneleri iyi de vahşete filmlerde dahi karşıyım. Sanki alien öldürür gibi kafaya iki mermi sıkmalar falan.
5/10
Ayhan Işık'ın arkasından Turist Ömer diye bağırınca dönüp bakmıyor ya,adamın kafasına ateş edince de adam ölmüyor,sinema bu sinema![]()
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] tam bu filmde benim yaptığım şeyi anlatmış. Kavga, dövüş sahnelerinin çoğunu atladım, özellikle 2'ye 1 dövüştükleri kısım. On dakika da dövüş olmaz ki, tadında bırakın. Film genel anlamda zaten hep aynı. Kavga-dövüş. Kurgu-senaryo halt etmiş. Kurgu filmin 3-5 dakikasında var. İsterse 90 dakika soluksuz harika efektlerle dövüş sahnesi olsun iyi bir senaryo ve akıcılık olmadan ben seyredemem.(mesela ben Truva, Matrix ve Yüzüklerin efendisi filmlerinden sonra, hiç bir savaş ve aksiyon filminin savaş ve aksiyonunun limitte olduğu sahneyi izlemiyorum, oraları hemen ilerletiyorum. halbuki filmde en çok parayı o sahnelere yatırıyorlar.)