kpln04
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2

10/5
![]()
Film çok yavan kalmış bunları kim organize ediyor nasıl seçildiler vs. zaman kaybı 10/5
![]()
Battleship (2012)
Bu film yorumu hak etmiyor aslında ama, belki 1 insanın izleyerek heba edeceği vaktini kurtarabilirim diyerekten bir kaç cümle yazayım dedim.
Öncelikle film size tam bir toplama sanatı sunuyor. bunu nasıl yapıyor? içerisinde 1 tek özgün sahne bulundurmayarak. Yapılmış ne kadar fantastik film varsa hepsinden bir sahne almış, hemen hemen aynı efektleri kullanıp, farklı oyuncularla tekrar bir araya getirilmiş. Yahu replikler, mimikler, oyunculuklar bile kopya. her saniyesini izlediğim başka bir filme benzetmekten, dejavu yaşamaktan filmi seyredemedim.
Üzerine izleyiciye hakaret etmesi de cabası; Kör, topal, ihtiyar, 70 senelik gemiyle, insanlık tarihinin belki 3 bin yıl sonra görebileceği teknolojiye sahip uzaylıları yeniyorlar. sen o mürettebat ve mühimmat ile değil o uzaylıları, Suriye'yi bile yenemezsin.
Kısacası izleyecek film yoksa elinizde, açın izlediğiniz bir filmi tekrar izleyin, yine de bundan uzak durun. 5/10
![]()
Film çok yavan kalmış bunları kim organize ediyor nasıl seçildiler vs. zaman kaybı 10/5
Aynen, yorumlara katılıyorum, 5 puan bile çok.
SPOILER:
Yahu adamlar uzayın öteki tarafından geliyor.
Savaşırken mal gibi ''önce sen ateş et sonra ben vurayım'' der gibi mal mal bekliyorlar.
Denizde koca gemiyi görmüyorlar, denizde seke seke dolaşıyorlar, radarları da yok.
Amiral battı oyunundan esinlendiklerini göstermek için ne uzaylıların ne de USA'nın radarı çalışmıyor
Ellerinde füzeden daha gelişmiş silahlar varken füzeye benzer silahları ile Amerikan gemisini vurmaya çalışıp ıskalıyorlar.
Halbuki en baştan 1 tane o hedefi takip eden dönerek giden metal parçalıyıcı aletleri fırlatsalar ortada 1 tane amerikan gemisi kalmayacak.
Ama yok, mal gibi yenilmek istedikleri için, o aşırı gelişmiş uzay gemileri ve silahlarına rağmen akıllarını da kullanmıyorlar.
Aynı saçma sapan bilgisayar oyunlarında olan sıfıra yakın yapay zeka bunlarda da var.
Independence Day bundan kat kat iyiydi. Gidin onu bir daha seyredin daha iyi.
Sorunun cevapları geçmiş yıllardamıSerinin 1987 - 1990 yapımlarını izlemeden bunu mu izledin direk![]()
Sorunun cevapları geçmiş yıllardamı![]()
Uzaylıların ateş edilmedikçe ateş etmemelerini bir yere bağlarlar herhalde dedim ama neyden ne umuyorsun.
Uzaylıların o teknolojiye rağmen karanlıkta düşman gemisini tespit edememelerine ne demeli. peki göremediklerini vahi ile anlayan japon kafalı kaptana ne demeli. "biz onları göremiyorsak onlar da bizi göremiyor"![]()
Sniper silahlarıyla uzay gemisinin camlarını!!! delip içerdeki uzaylıyı güneş ışığı ile etkisiz hale getiridikten sonra 2.Dünya savaşından kalma Missouri Gemisiyle, geminin zincirini denize salıp manevra yaptırdıktan sonra uzay gemisini vurmak neydibütün bunlar olurken uzaylılar da seyrediyor tabi orası ayrı konu, uzay gemisindeki herşey de manuel, savunma sistemi diye bir şey yok, amerikan gemileri üzerine gelen şeylere ateş ediyordu halbuki, o sistem malezya deniz kuvvetlerinde bile var uzaylılarda yok
![]()
My Way (2011)
Güney Kore yapımı
Savaş, Drama, Tarih
![]()
Er Ryan'ı Kurtarmak filminden sonraki en iyi savaş filmi yorumunu okuyunca izlemeye karar verdim. Hakikaten de öyleymiş fakat halen eksik olan bir şey var. Film bittiğinde on bölümlük dizi seyretmiş gibi hissettim kendimi. Bir Amerikan filmi olsaydı bu hissi vermezdi. Doğu Asya yapımlarının daha gidecek yolları var.
Neyse müthiş savaş sahneleri var, güzel efektler var ama dediğim gibi biraz eksik. Bir filmde birkaç film var gibi.
7/10
Prestij'i çok met ettiler. Onu izlemeyi düşünüyorum.
en son prestiji izledim gerçekten çok süper bi daha izlicem hatta
Şu anda sırrı arıyorsunuz ama bulamazsınız.Çünkü dikkatli bakmıyorsunuz.Siz sırrı çözmek değil kandırılmak istiyorsunuz.. -THE PRESTIGE-