Sizce nasıl bir tablet ?

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden ki, çok mu kötü ?

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
boşu boşuna para verirsin illa bir tablet alacam dersen ipad al derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Almak için almış olursunuz. Kesinlikle almayın, elinize para geçer iPad alırsınız. Sokağa at daha iyi.

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler iyiki almamışım

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2160p nedir? Adamlar öyle yazmış. Böyle bir standart mı var. Palavramı atmaya çalışmışlar yoksa cehalet mi bilemedim ama bu tabletler alınmaz. Darty refurbish sony tablet satıyordu 550 tl civarına onu al sana tavsiyem.

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepinize teşekkürler bana çok fayda sağladınız

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
polypad 7200hd
butcene göre yeterli gelir.Burada da incelemesi yapılmıştı ararsan bulabilirsin sanırım 24 temmuz da incelemesi olmuştu.Hali hazırda kullanıyorum aman aman değil ama fiyatına göre performansı ust seviye.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Ainol Auora II siparişi verdim Buyincoins.com'dan, 15-20 gün sonra gelir muhtemelen. Hepsiburada.com da 420 tl fiyatı var iken 220 liraya aldım ben. Hala almadıysan tavsiye ederim, 7" tabletlerin en iyilerinden.

Ayrıca [MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] 'nın önerdiği 9.7" lik tablette iyi. Teknobiyotik gittigidiyorda aynı ürünü biraz daha ucuza satıyor ayrıca taksit seçenekleri fazla. Ayrıca doğum gününüzü aynı güne ayarlarsanız %5 ek indirim sağlar gittigidiyor. World card ile alırsanız %10 world puan kazanırsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tablete video cheat varmi?facebookta?varsa nasil yuklerim?çok pismanim aldim niçin

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
new ipad al icin rahat etsin en iyisi

new ipad al icin rahat etsin en iyisi

ainolmarket.com

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer ainol almayı düşünüyorsanız bayram süresince kampanyamız var.

Aurora 2 369,9 (normalde 419)
elf 2 299,9 (normal fiyatı 329)
tornados 209 (normal fiyatı 239)

Ayrıca satıcısı olduğum için söylemiyorum bir ipad galaxy vs değil ama yurtiçi piyasadaki ürünlerden kalite olarak önde olduğunu söyleyebilirim. Teknik özellikler aynı olabilir belki ama kalite açısından ainol öndedir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android li bişey al bence,ipad alamazsan android işini görecektir,ama marka bilemem,tanıdık bişeyşer al sonra ah ah diye yanmayasın :)

qmero

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler almaktan vazgeçtim

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ainol Auora II siparişi verdim Buyincoins.com'dan, 15-20 gün sonra gelir muhtemelen. Hepsiburada.com da 420 tl fiyatı var iken 220 liraya aldım ben. Hala almadıysan tavsiye ederim, 7" tabletlerin en iyilerinden.

Ayrıca @rtsbora 'nın önerdiği 9.7" lik tablette iyi. Teknobiyotik gittigidiyorda aynı ürünü biraz daha ucuza satıyor ayrıca taksit seçenekleri fazla. Ayrıca doğum gününüzü aynı güne ayarlarsanız %5 ek indirim sağlar gittigidiyor. World card ile alırsanız %10 world puan kazanırsınız.

Geldiğinde bir inceleme yapar mısın. Özellikler çok iyiye benziyor.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeşimiz Ipad2si var, arkadaşımında motorola xoom var ikisinide kullandım.Motorola bile hazvermedi yani 5 dakika tuttum elim ağırdı ve dokunmatiği hoş değildi.Yani diyorum ki motorola bile böyleyken trident kim bilir nedir.Alacaksan Ipad al he param yetmez diyorsan 2. el den al ipad al ama

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ha ? ipad mi? ios sizide bitirmiş anlaşılan ? git concord smart pad 8 al yada Aurora 2 olabilir. ama şunu unutma destek hattı ve kutu icerigi olarak kesinlikle concord. içine koyduğu malzeme en 100 lira. bi de biraz aşar 100 lira gibi Dark evopad 9700. ve daha niceleri. dark 9700 ve aurora 2 ips ekran. ipod ipad teknolojisi yani. aurora ve dark alirsan. (concordun hediye ettigi ekipmana ulasabilmen icin) rahat 50-60 lira harcarsin. concord türk mali. üretim yeri gaziantep. gerçekten sağlam.destek olarak concord süper. adamlar her şeyin arkasındalar. aurora ve dark nasıl bilmem. hatta türkiye de bayisi var mi onu da bilmiyorum