TFF Süper Kupa Galatasaray'ın: 3-2

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Maçın böyle oynanmasına üzüldüm! Sağdam silik bir fenerbahçe bunu bildiği için sakin oynayan galatasaray O.o Fenerbahçe KUYT !!! bu adam 1 birde alex.. Bu arada krasic(nasıl yazılıyo O.o) daha uygun değil ısınması lazım.. kaleci eksikliği bir etken AMA şunu söylüycem kalecinin yediği ilk golün aynısını VOLKAN DEMİREL YEMİŞTİ abartıyorsam... aynı golü yemişti.. Her kaleci hata yapar..

Galatasaray ne biliyim çok karman çorman.. Çorba gibi takım. :D fatih hocam düzeni sağlamalı.Engine ve Bazı galatasaray taraftarına çok sövdüm!Yazık yani..

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
ya arkadaşlar yorumlara bakıyorumda fbliler hep hakemi suçluyorlar yani yenilmelerinde tek suçlu hakem mi maça bakacak olursak kimin üstün oynadığı bariz bir şekilde görülüyor fbliler önce bu oyun düzenini düzeltsinler ondan sonra sahaya gelsinler engin baytara gelecek olursak gerçekten bir gsaraylı olarak engin baytarın yaptığı hareketten çok utandım yazık valla birde fenerin attığı ikinci golde dirk kuyt vurmadan önce bariz bir elle oyma var ve hakem devam dedi bunu hiç anlatan yok inşallah seneyede siz alırsınız tabi alabilirseniz :laugh:

Mario8694

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bu Sene 2 Kere şampiyon kupası almış olduk Kadıköy ve Erzurum'da :)))

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
tebrikler aslanlar fenerliler bide hala hakem mi diyor ya

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tebrikler aslanlar fenerliler bide hala hakem mi diyor ya

Sen fenerbahçeli kardeşlerin kulübüne bak neler yazıyorlar... Sanki maçı hakem katletti!! Arkadaş senin defansın cacık ortasahan hıyar ise hekemin mi suçu.Bak şimdi kardeşlerim abilerim Mehmet nasıl oynadı bekir nasıl oynadı baroni takımda kalmalı mı katkı sağlar mı ? cevapları açık.Şimdi sizin ikinci golde bariz bir ofsayt yok! ama bariz bir el var.Hakem maç içerisinde fenerbahçe aleyhine de karar verdi.Kuyt a filan O.o Ancak o penaltıya penaltı diyenin futboldan ne kadar anladığını anlayamam O.o Lütfen benzetmelerimi çok ağır görmeyin :( Bu arada galatasaray taraftarının böyle bir olayı ilk dir.Yapanların allah belasını versin... Engine gelicem ağır konuşmak istemiyorum.Sakın tek suçlu kendinizi görmeyin.Bu arada volkanı bahane eden arkadaşlar lütfen daha önceden volkanın aynı golü GSden yediği maçı izlesinler...Herkes hata yapabilir!!

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yorumcular bu kadar mı taraflı olur ya atv de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umut bulut çok güzel atmış ikinci golü ya

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kim ne derse desin, yılın transferi MELO. Yokluğu o kadar belliydi ki.

Dany daş gibi oyuncu, Ufayı aratmadı.

Hamit böyle devam etmez diye düşünüyorum.

Amrabat iyiydi, daha iyi olmalı..

Umut, söylenecek söz yok.

Selçuk, Semih, Elmander, Hakan iyiydi.

Engini Melo'yla bi odaya koymak lazım..

Maçın oyuncusu;

http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
yorumcular bu kadar mı taraflı olur ya atv de !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

umut bulut çok güzel atmış ikinci golü ya
Gürcan Bilgiç çok göze battı. ısrarla kuyta yapılan faul pozisyonu ile umutun penaltı pozisyonunu aynı kefeye koymaya çalışıyor. üstüne bir de pozisyonun penaltı olmadığını iddia etmeye çabalıyor. neyseki Levent Tüzemen braz daha dengeli yorumlar yapıyor.

genel olarak atv maç yayınlarında iyi değil zaten.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

Dakika 61...

Galatasaray'ın ikinci golü sonrası tribünlerden gelen meşaleler yüzünden maç durmuş...

Bu esnada yenik durumdaki Fenerbahçeli oyuncular elleri belinde, olayların yatışmasını beklerken, Elmander takım arkadaşlarını kendi yarı sahasının ortasında topluyor. Eliyle koluyla onlara birşeyler anlatıyor. Diğer takım arkadaşları da söze girip birşeyler söylüyor. Sahanın içinde küçük bir taktik toplantı yaşanıyor...

İşte birlik ve beraberliğin, inanmışlığın, azmin, son dakikaya, son topa kadar mücadelenin resmi...

İşte zaferin resmi... :flowers:

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kuyta yapılan faulun babasıydı.Hatta kartlıktı. Ama hakem okadar kötüydükü maçı dengeli yönetemedi.
İnşallah Volkanın sakatlığı ciddi değildir de moskova maçına yetişir.

Son olarak;

Bana tek taraflı adaletinizden sakın bahsetmeyin.
Adalet kirli atlet!.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
OgOvr.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
maç bitti, kazananı tebrik ediyorum.
hayırlı sahurlar...
ligde görüşürüz!

OnurSorhan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kaçan bir gol kadar bile üzülmedi bu millet şehit olan evladına

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
ligde görüşürüz

Gürcan Bilgiç çok göze battı. ısrarla kuyta yapılan faul pozisyonu ile umutun penaltı pozisyonunu aynı kefeye koymaya çalışıyor. üstüne bir de pozisyonun penaltı olmadığını iddia etmeye çabalıyor. neyseki Levent Tüzemen braz daha dengeli yorumlar yapıyor.

genel olarak atv maç yayınlarında iyi değil zaten.

evet gürcan bilgiç aşırı taraflı yorum yapıyodu

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
engin baytar bütün kutlama resimlerinde en önde!.. bilmeyen de onun sayesinde kazandık zanneder. insanda azıcık utanma olur... umarım en kısa sürede yollanır. :glare:

20120813.000149_ERZ635_1881948_LHJJG.jpg

20120813.000142_ERZ633_1881946_G2CJ3.jpg

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
engin baytar bütün kutlama resimlerinde en önde!.. bilmeyen de onun sayesinde kazandık zanneder. insanda azıcık utanma olur... umarım en kısa sürede yollanır. :glare:

nefret ettim şu elemandan bugün ya.Hakketten utanma arlanma kalmamış elemanda bide çıkmış sevinmeye.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Cem Davran @cdavran
Bu kupanın Avrupa'da olanından da var bizde. Ona da Süper Kupa diyorlar.

Cem Davran @cdavran
Bloklamalar başladı mecburen. Küfürün haddi hesabı yok. Küçücük bir sevinç cümlesi bile insanlıktan çıkarıveriyor işte.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hakem tam anlamıyla rezillikti, kuyta yapılan faulu vermeyen hakem mahlesef umuta yapılan ayak temasına penaltı diyor yazı yazık, fenerbahçe kötü oynayabilir ama bu demek olmuyor ki bu kupayı hak etmiyor, futbol artık iyi oynayarak kupa alınmıyor

galatasaray bu sefer elimizden kurtuldu ama artık derbi maçlarında o hakemi bir daha görmek istemiyorum.

fenerbahçeli futbolculara sarı kart çıkıyor ama korner atışlarında ve taç atışlarında hakem 3 kere uyarmasına rağmen bir sarı kart çıkarma cesaretini gösteremiyor yazık.

kuytu çok beğendim harika futbolcu.

egemen ise çeşke bu adamı almasaydık dediğim futbolcu, egemen umutu ofsaita düşüreceğim diye resmen topla kaleye gitmesine zemin hazırladı, hatalarımız çok inşallah bu hatalarımızdan ders çıkarırız.