way_be
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
hahha
ayak teması dedi
fener 5 yemekten zor kurtuldu.

e sen espri yaptın yok hakettik filan zor kurtuldunuz filan böle bi abartılı yorumlar. bi tebrik et Galatasaray daha iyidi. fenerde iyi mücadele etti. bunu söylemek bu kadar zor mu
galatasarayı tebrik ederim
sana gelince ben kendi yorumumu yaptım ama sen kalkıp benle dalga geçer gibi yorumda bulunuyorsun, ben sana yorum yapınca kızıyorsun
ben yorumumda haklıyım kuyta yapılan açıkca fauldur %100 ama umuta yapılan faul dememi bekliyorsanız sizlerde adil olup kuyta yapılan faulu görmeniz lazım
galatasarayı tebrik ederim
sana gelince ben kendi yorumumu yaptım ama sen kalkıp benle dalga geçer gibi yorumda bulunuyorsun, ben sana yorum yapınca kızıyorsun
ben yorumumda haklıyım kuyta yapılan açıkca fauldur %100 ama umuta yapılan faul dememi bekliyorsanız sizlerde adil olup kuyta yapılan faulu görmeniz lazım
kuyt'un pozisyonunun faul olduğunu görenler baroninin saçma ortasını açmadan topu el ile kontrol ettiğini de gördüler mi acaba?
ayrıca atv'nin spikerine de yorumcusuna da koca bir :hammer: insaf be adam, fenerbahçe çemişlispor maçı değil, derbi derbi! yorumcu olacaksan tarafsız olacaksın!
Fb nin 2.golünün de hatalı olduğunu söylemeden edemezsin bence , eli görmedim diyebilen bi kul yoktur herhalde şu dünyada cünayt çakır dışında
kuyta yapılan faul verilse şimdi biz kuytun elle oynandığı golü konuşuyormu olacaktık, fenerin kaderini değiştiren hakem oldu
yukardaki yorumumda ne dedim ben el var dememi bekliyorsanız, kuyta yapılan fauluda görmeniz lazım dedim, kuyta yapılan faul verse şimdi futbol daha farklı sonuçlar ile bitebilirdide ama gel gör ki akem faktörü yine ön planda, tam tersi olsa sizlerde aynı tepkiyi gündeme getirecektiniz.
O olmasaydı bu olmasaydıya gidersek o akışı değiştiricek birçok pozisyon çıkar ortaya , sonuçta hakem bizim aleyhimizede hata yaptı sizin aleyhinizede . Ama sizin aleyhinize tek bir hata yaptı diye herşeyi hakeme yüklemek çok yanlış
doğru yüklenmiyelim sizin için hava hoş, aynı şey tam tersi olsa sizler hakemi linç ederdiniz.
artık bu hakemi fenerbahçenin derbi maçlarına atamasınlar.
al işte galatasaylının 2-2'den sonraki tepkisi, hakem galatasaraya penaltıyı verince işin rengi nasıl değişiyor bakın görün
maçtan önce hakeme bayağı bir tepkiniz vardı, şimdi hakeme karşı tepkiniz ''hakemde yüklenmek veya suçlamak çok yanlış'' diyorsunuz.
![]()
kuyta yapılan faulu
umuta yapılan ayak temasına
galatasaray bu sefer elimizden kurtuldu
kuyta yapılan faul verilse şimdi biz kuytun elle oynandığı golü konuşuyormu olacaktık, fenerin kaderini değiştiren hakem oldu
yukardaki yorumumda ne dedim ben el var dememi bekliyorsanız, kuyta yapılan fauluda görmeniz lazım dedim, kuyta yapılan faul verse şimdi futbol daha farklı sonuçlar ile bitebilirdide ama gel gör ki akem faktörü yine ön planda, tam tersi olsa sizlerde aynı tepkiyi gündeme getirecektiniz.
Cüneyt Çakır 3 - FENERBAHÇE 2 hayatımda böyle rezil bir maç görmedim
Bu adamlar için penaltı nasıl olmalı biliyor musun? Adam ceza sağasının tam ortasında topu eline almalı!Yada direk tabanıyla adamın böbreklerine geçirmeli!Yok abi bu kadar odun oyuncu yok artık.Adamlar nasıl hakeme çaktırmadan faul yaparımın peşinde.Dünde bildiğin fauldü zaten maçın en ş*r*fsizi yaptı penaltıyı.Yada 2. en ş*r*fs*zi.1. si Engin) Kuyt a yapılana faul diyorlar.Adama öyle proca faul yapıldı ki.uuuBirisi faul yaparken diğeri yandan sıkıştırdı yere serilmesini engelledi
eğer o pozisyonda sadece danny hareket yapsaydı %100 penaltı idi
![]()
Hakem, federasyon ve dış güçler aklınızdan çıkarmayın:
Galatasaray'ı kimse yıkamaz!
Ayrıca oturmaya mı geldik.
![]()
Ya görende 90 dakika baskılı oynamışlar 3 tane gol atmışlar 2 si sayılmamış 3 tane penaltı pozisyonu verilmemiş devamlı atak yapmışlar hep saldırmışlarda hakem sizi oynatmamış, bizde 3 kere gelmişiz hep yanlış kararlar ile gol atmışız gibi konuşmuyorlarmı valla ağzımla gülmüyorum...
O pozisyonda faul yoktu zaten iyice izlerseniz Köyt topu ayağından aşınca Semih topa vuruyor ondan sonra düşüyor zaten Köyt.
işinize gelmiyor tabi ki, kuyta yapılan faul değil ama umuta yapılan penaltıydı, at gözülüğün bu kadarı olur ancak. fanatik gs'lisin sonuçda öyle yorum yapacaksınkomiksiniz vallahi.
abi animasyona koptum yaa, yarıldım![]()