TFF Süper Kupa Galatasaray'ın: 3-2

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hahha:D ayak teması dedi :D fener 5 yemekten zor kurtuldu.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
e sen espri yaptın yok hakettik filan zor kurtuldunuz filan böle bi abartılı yorumlar. bi tebrik et Galatasaray daha iyidi. fenerde iyi mücadele etti. bunu söylemek bu kadar zor mu

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
e sen espri yaptın yok hakettik filan zor kurtuldunuz filan böle bi abartılı yorumlar. bi tebrik et Galatasaray daha iyidi. fenerde iyi mücadele etti. bunu söylemek bu kadar zor mu

galatasarayı tebrik ederim

sana gelince ben kendi yorumumu yaptım ama sen kalkıp benle dalga geçer gibi yorumda bulunuyorsun, ben sana yorum yapınca kızıyorsun :)

ben yorumumda haklıyım kuyta yapılan açıkca fauldur %100 ama umuta yapılan faul dememi bekliyorsanız sizlerde adil olup kuyta yapılan faulu görmeniz lazım

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Öncelikle tüm gsli arkadaşları tebrik ederim belliki fener dersine yeterince calismamis 10 kisi kalan rakibine baski uygulamamasi macin kirilma noktaydi resmen maci uzatmalara goturmek istiyen bir takim gordum ben elbetde cuneyt cakirin tartismali kararlari vardi ama biz ne yaptik kazanmak icon bunuda bir dusunmeliyiz
ikinci bir nokta fatih terimin super finalde aldigi 3 maclik ceza fb gs son mc oldugu icin bir sonraki karsilasmaya ertelenmisti hatirladigim kadariyla ama ceza unutuldumu yoksa kaldirildida ben mi kacirdirm bilemiyorum bu kaonuda bilgisi olan bir arkadas aciklik getirirse sevinirim
son olarak yepyeni bir stad yapiyoruz iki devi acilisa cagiriyoruz yine ortalik toz duman nedir bu olaynasil iceri sokuyorlar bunu diyor spiker iftarlik ekmegin icine koymuslardir diyor obur yorumcu komedi gibi yani ekmek arasi mesale satilan stadlar ne zamn tarih olucak
arkadaslar mobilden yazdim yazim hatalari icin ozur dilerim

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
kuyt'un pozisyonunun faul olduğunu görenler baroninin saçma ortasını açmadan topu el ile kontrol ettiğini de gördüler mi acaba?

ayrıca atv'nin spikerine de yorumcusuna da koca bir :hammer: insaf be adam, fenerbahçe çemişlispor maçı değil, derbi derbi! yorumcu olacaksan tarafsız olacaksın!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu engin baytar defolsun gitsin. umarım tff ağır bir ceza verir ve galatasaray da şutlasın gitsin. hiç bir katkısı yoktu oyunda. üstelik boşu boşuna kırmızı kart yiyerek takımımızı 10 kişi bıraktı.

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12

sana gelince ben kendi yorumumu yaptım ama sen kalkıp benle dalga geçer gibi yorumda bulunuyorsun, ben sana yorum yapınca kızıyorsun :)

ben yorumumda haklıyım kuyta yapılan açıkca fauldur %100 ama umuta yapılan faul dememi bekliyorsanız sizlerde adil olup kuyta yapılan faulu görmeniz lazım

sana takılcam tabi, ayak müdahelesi yok elimizden zor kurtuldunuz filan diyorsun. neyse uzatmaya gerek yok. tebriğin için teşekkürler.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Fb nin 2.golünün de hatalı olduğunu söylemeden edemezsin bence , eli görmedim diyebilen bi kul yoktur herhalde şu dünyada cünayt çakır dışında

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kuyt'un pozisyonunun faul olduğunu görenler baroninin saçma ortasını açmadan topu el ile kontrol ettiğini de gördüler mi acaba?

ayrıca atv'nin spikerine de yorumcusuna da koca bir :hammer: insaf be adam, fenerbahçe çemişlispor maçı değil, derbi derbi! yorumcu olacaksan tarafsız olacaksın!

kuyta yapılan faul verilse şimdi biz kuytun elle oynandığı golü konuşuyormu olacaktık, fenerin kaderini değiştiren hakem oldu

Fb nin 2.golünün de hatalı olduğunu söylemeden edemezsin bence , eli görmedim diyebilen bi kul yoktur herhalde şu dünyada cünayt çakır dışında

yukardaki yorumumda ne dedim ben el var dememi bekliyorsanız, kuyta yapılan fauluda görmeniz lazım dedim, kuyta yapılan faul verse şimdi futbol daha farklı sonuçlar ile bitebilirdide ama gel gör ki akem faktörü yine ön planda, tam tersi olsa sizlerde aynı tepkiyi gündeme getirecektiniz.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kuyta yapılan faul verilse şimdi biz kuytun elle oynandığı golü konuşuyormu olacaktık, fenerin kaderini değiştiren hakem oldu

yukardaki yorumumda ne dedim ben el var dememi bekliyorsanız, kuyta yapılan fauluda görmeniz lazım dedim, kuyta yapılan faul verse şimdi futbol daha farklı sonuçlar ile bitebilirdide ama gel gör ki akem faktörü yine ön planda, tam tersi olsa sizlerde aynı tepkiyi gündeme getirecektiniz.

O olmasaydı bu olmasaydıya gidersek o akışı değiştiricek birçok pozisyon çıkar ortaya , sonuçta hakem bizim aleyhimizede hata yaptı sizin aleyhinizede . Ama sizin aleyhinize tek bir hata yaptı diye herşeyi hakeme yüklemek çok yanlış

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O olmasaydı bu olmasaydıya gidersek o akışı değiştiricek birçok pozisyon çıkar ortaya , sonuçta hakem bizim aleyhimizede hata yaptı sizin aleyhinizede . Ama sizin aleyhinize tek bir hata yaptı diye herşeyi hakeme yüklemek çok yanlış

doğru yüklenmiyelim sizin için hava hoş, aynı şey tam tersi olsa sizler hakemi linç ederdiniz.

artık bu hakemi fenerbahçenin derbi maçlarına atamasınlar.

al işte galatasaylının 2-2'den sonraki tepkisi, hakem galatasaraya penaltıyı verince işin rengi nasıl değişiyor bakın görün

maçtan önce hakeme bayağı bir tepkiniz vardı, şimdi hakeme karşı tepkiniz ''hakemde yüklenmek veya suçlamak çok yanlış'' diyorsunuz.

9NmzA.jpg

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
doğru yüklenmiyelim sizin için hava hoş, aynı şey tam tersi olsa sizler hakemi linç ederdiniz.

artık bu hakemi fenerbahçenin derbi maçlarına atamasınlar.

al işte galatasaylının 2-2'den sonraki tepkisi, hakem galatasaraya penaltıyı verince işin rengi nasıl değişiyor bakın görün

maçtan önce hakeme bayağı bir tepkiniz vardı, şimdi hakeme karşı tepkiniz ''hakemde yüklenmek veya suçlamak çok yanlış'' diyorsunuz.

9NmzA.jpg

35-40 milyonluk taraftardan çıkartıp bir kişiyi örnek vermen saçma olmadı mı sence ? Ona bakarsan engini linç etmemizi bekleyen fenerli taraftalar şike yaptığı ispatlanan biri için o bizim başkanımız şike yaptıysada bizim için yaptı diyip hala kolluyorlar :)

Bugün cüneyt çakır iki taraf içinde hataları kararlar vermiştir , ama sen kalkıpta fenerde tek hata aramadan herşey cüneyt çakır yüzünden oldu dersen yanlış olur , kuyta faul çalmadıysada , el olan pozisyonda gol vermiştir .yanlışsam söyle?

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cüneyt Çakır 3 - FENERBAHÇE 2 hayatımda böyle rezil bir maç görmedim

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
doğru maç feneri hakkıydı süper top oynadı.Heleki o kaleci ile karsı karsıya kaldıkları poziyonlar falan yaptıkları pres sonucu kazandıkları toplar bunların hepsş gol olsa fener maçı farklı alırdı:)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Öncelikle Galatasaray'ımızı tebrik ediyoruz. Taraftarlarla diyaloğa girmemek için insan kendini zor tutuyor. Cüneyt Çakır 3 - FB: 2 diyorlar. El insaf, el insaf!

1. Gol, kural hatası yok ama saçma sapan bir gol. Tipik FB golü. Ama öncesinde orta sahadaki hava topu pozisyonunda FB'li oyuncu kalbura yattı, fauldü. Bunu es geçmeyin!
2. Baroni'nin topa vurmadan önceki voleyboluna çarpma diyecek yoktur sanırım. Eller havada ve top yerden sekerek geliyor.
3. 10 kişi oynayan biziz.

Cüneyt iki taraf içinde kötüydü. Kimse hakem demesin, ezici üstünlüğümüz vardı ve 10 kişi ile oynayarak kazandık.

Fenerbahçe'nin her zaman ki üstünlüğü artık yitirildi. Şansı dışında bizi kolay kolay yenemeyecektir. Tek kalan Kadıköy'de galibiyet.

Tebrikler Aslan'lar...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Genel bir yorum yapmak gerekirse,

Galatasaray dün akşam iyi oynadı.
Hamit henüz hazır değil.
Umut'un defans arkasına koşuları iyi geldi bana.Daha geliştirebilir.
Selçuk ile ikisi çok can yakacak gibi.
Bugünden itibaren Engin Baytar isimli bir futbolcu tanımıyorum!
Dany fena değildi, takıma alışmış.

Fenerbahçeye gelirsek;

İki şey söylenebilir.

1. Kuyt bu takımda çok iş yapar.
2. Her zaman söylerim, Aykut Kocaman hangi takımın antrenörü olduğunun farkında değil!

Sonuç olarak, Tebrikler Galatasaray'ım.Dünde en büyük sendin, bugünde sensin.

Kazansan da, kazanmasan da.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Dün kazanmayı hakkettik lakin ben oyunumuzu fazla beğenmedim ama ileride daha iyi olacak :) Bu arada Fener şans eseri iki gol buldu üçüncüsü ise şans eseri üst direkten döndü. Yani üçüncü defa Fenerin balı tutmadı ve yine kazandık. Zati balından başka bişi yoktu Fenerde
pis.png

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Arkadaşın evine gidiyoruz :D Umarım bu sefer evde olur :D [MENTION=48671]muratflash[/MENTION]

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evinizde aldıracaz sizi bekleyin sezon başlasın Volkan sakatlanmasaydı bittiydiniz siz

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Allah kahretmesin neden penaltı ile maç kazanıyoruz!!!! Her penaltıya türk taraftarı penaltı değil diyor.!!! Neden futboldan anlamayan tarafsız bakamayan bu kişiler her penaltıya penaltı değil diyor anlamıyorum!! Keşke penaltı ile kazanmasaydık..Dünkü maç keşke öyle bitmeseydi...Avrupa da böyle bir harekete penaltı vermeyen hakemi severler!!! Ama gel gör ki Bizim yenilen türk taraftarı bunu kabullenemiyor... Aman karşı taraf penaltı ile yendi.. Bu sadece fenerbahçenin olayı değil her takım!Penaltı kuralı kalksın o zaman türkiyede..

Bu adamlar için penaltı nasıl olmalı biliyor musun? Adam ceza sağasının tam ortasında topu eline almalı!Yada direk tabanıyla adamın böbreklerine geçirmeli!Yok abi bu kadar odun oyuncu yok artık.Adamlar nasıl hakeme çaktırmadan faul yaparımın peşinde.Dünde bildiğin fauldü zaten maçın en ş*r*fsizi yaptı penaltıyı.Yada 2. en ş*r*fs*zi.1. si Engin) Kuyt a yapılana faul diyorlar.Adama öyle proca faul yapıldı ki.uuu :D Birisi faul yaparken diğeri yandan sıkıştırdı yere serilmesini engelledi :D eğer o pozisyonda sadece danny hareket yapsaydı %100 penaltı idi :D

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Cüneyt Çakır 3 - FENERBAHÇE 2 hayatımda böyle rezil bir maç görmedim

Ya görende 90 dakika baskılı oynamışlar 3 tane gol atmışlar 2 si sayılmamış 3 tane penaltı pozisyonu verilmemiş devamlı atak yapmışlar hep saldırmışlarda hakem sizi oynatmamış, bizde 3 kere gelmişiz hep yanlış kararlar ile gol atmışız gibi konuşmuyorlarmı valla ağzımla gülmüyorum...

Bu adamlar için penaltı nasıl olmalı biliyor musun? Adam ceza sağasının tam ortasında topu eline almalı!Yada direk tabanıyla adamın böbreklerine geçirmeli!Yok abi bu kadar odun oyuncu yok artık.Adamlar nasıl hakeme çaktırmadan faul yaparımın peşinde.Dünde bildiğin fauldü zaten maçın en ş*r*fsizi yaptı penaltıyı.Yada 2. en ş*r*fs*zi.1. si Engin) Kuyt a yapılana faul diyorlar.Adama öyle proca faul yapıldı ki.uuu :D Birisi faul yaparken diğeri yandan sıkıştırdı yere serilmesini engelledi :D eğer o pozisyonda sadece danny hareket yapsaydı %100 penaltı idi :D

O pozisyonda faul yoktu zaten iyice izlerseniz Köyt topu ayağından aşınca Semih topa vuruyor ondan sonra düşüyor zaten Köyt.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya görende 90 dakika baskılı oynamışlar 3 tane gol atmışlar 2 si sayılmamış 3 tane penaltı pozisyonu verilmemiş devamlı atak yapmışlar hep saldırmışlarda hakem sizi oynatmamış, bizde 3 kere gelmişiz hep yanlış kararlar ile gol atmışız gibi konuşmuyorlarmı valla ağzımla gülmüyorum...

O pozisyonda faul yoktu zaten iyice izlerseniz Köyt topu ayağından aşınca Semih topa vuruyor ondan sonra düşüyor zaten Köyt.

işinize gelmiyor tabi ki, kuyta yapılan faul değil ama umuta yapılan penaltıydı, at gözülüğün bu kadarı olur ancak. fanatik gs'lisin sonuçda öyle yorum yapacaksın :D komiksiniz vallahi.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu arada Kuyt, Krasic ve Topal kupa kaybederek gerçek fenerli oldu. :)

(Ligtv'de bir videonun altındaki yorum)

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
işinize gelmiyor tabi ki, kuyta yapılan faul değil ama umuta yapılan penaltıydı, at gözülüğün bu kadarı olur ancak. fanatik gs'lisin sonuçda öyle yorum yapacaksın :D komiksiniz vallahi.

Çok merak ediyorum Umut'a yapılan faul değil bu cümle içinde nerede kullandım ?

Ve ondan önce daha çok merak ettiğim birşey var cezasahasında ne olması lazımda penaltı olabilmesi için ?