Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
tamam fazla merak zaten iyi değildirMeraklanma canım yoksa kötü olabilir![]()

tamam fazla merak zaten iyi değildirMeraklanma canım yoksa kötü olabilir![]()
tamam fazla merak zaten iyi değildir![]()
ama ben [video=youtube;F_qaQ_UFQ-A]http://www.youtube.com/watch?v=F_qaQ_UFQ-A[/video]tamam fazla merak zaten iyi değildir![]()
bende o anlatır diye umutlanmıştım ama foreverfree ​bana anlatırAynen@foreverfree sen de bu meraklıya sakın anlatma...
tamamAynen@foreverfree sen de bu meraklıya sakın anlatma...
anlatırsın valla çok merak ettim
anlatırsın valla çok merak ettim![]()
cık olmazanlatırsın valla çok merak ettim![]()
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION] sana anlatırsa intahar ederimbende o anlatır diye umutlanmıştım ama foreverfree ​bana anlatır![]()
cık olmaz![]()
olay çıkarttırma bak bu arada kim kimi döveceği hiç belli olmazOğlum bak iftardan önce gelir kafanı kırarım![]()
niye ediyosun ya![]()
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION]'yi yanıma alırım kafana kova geçirirolay çıkarttırma bak bu arada kim kimi döveceği hiç belli olmaz![]()
anlatırsam niye edeceksin diyim o zamanAnlatırsan ederim dedim anlatmayacağın için etmeyeceğim![]()
istersen intihar et beni bağlamazAnlatırsan ederim dedim anlatmayacağın için etmeyeceğim![]()
hemde hiç olmadığım kadarEmin misin![]()
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION]'yi bağlaristersen intihar et beni bağlamaz![]()
niye bağlasın ki yoksa akrabamısınız@foreverfree'yi bağlar![]()
anlatırsam niye edeceksin diyim o zaman![]()
niye bağlasın ki yoksa akrabamısınız![]()
tamam tamam kötü bir şakaydıTamam istediğini diyebilirsin sana kalmış
Yok artık![]()
yooooooooo hayırrrrrrtamam dayanamıycam söylüyorum. siz kardeşsiniiizzz... !!![]()
![]()
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:yooooooooo hayırrrrrr
tamam dayanamıycam söylüyorum. siz kardeşsiniiizzz... !!![]()
![]()
aaa nedenBen ve @Strake kardeş yok artık olsak bile ben onu kardeşlikten reddederim![]()