- Reaksiyon puanı
- 1
asıl ben seni kardeşlikten reddedim üstüne dava açardım
strake ve real madritli aynı kıyamet alamati gibi birşey![]()
Bir saniye

asıl ben seni kardeşlikten reddedim üstüne dava açardım
yok yok ikiniz iyisiniz iyiasıl ben seni kardeşlikten reddedim üstüne dava açardım
evet evet biz seninle dosttuk foreverfree ​aramızı bozduBir saniye@Strake biz senle gayet iyi dosttuk bizi birbirimize @foreverfree kırdırdı bakalım bunun hesabını nasıl vereceksin @foreverfree
![]()
ohaa ben naptım yaBir saniye@Strake biz senle gayet iyi dosttuk bizi birbirimize @foreverfree kırdırdı bakalım bunun hesabını nasıl vereceksin @foreverfree
![]()
ohaa ben naptım ya![]()
hmmm pekiihale senin üzerine kaldı evet foreverfree ​sen bozdun aramızı![]()
dur dur suçunu itiraf etti artık işi adelete bırakalım benceSaldırı alalalalal![]()
[MENTION=132914]foreverfree[/MENTION]'yi Sdn Mahkemesine davet ediyorumdur dur suçunu itiraf etti artık işi adelete bırakalım bence![]()
durun ya tamam söylüyorum. ben sizin kardeşinizimherşey tamam saldırıya hazırız
kabul mu ediyorsun inkar etseydin![]()
kıvırma bu arada ben 13 yaşındayım real madritli'yi söylemiyorum çok yaşlıdurun ya tamam söylüyorum. ben sizin kardeşinizim![]()
durun ya tamam söylüyorum. ben sizin kardeşinizim![]()
kıvırma bu arada ben 13 yaşındayım real madritli'yi söylemiyorum çok yaşlı![]()
yeseydiniz nolurdu yanikıvırma bu arada ben 13 yaşındayım real madritli'yi söylemiyorum çok yaşlı![]()
ben senin yaşını vermedimki hatta büyük gösterdim yaşlı dedimİşin içinden sıyrılmaya çalışma
Naptın kardeşim beni yaktınEyvah eyvah kime eyvah
![]()
çalışırım işin işinde kova varİşin içinden sıyrılmaya çalışma![]()
real madritli'nin genelde kimse bilmez ama bir şartla söylerim real madritli sana özel mesaj atmıştı ya onu söylersen bende yaşını söylerimyeseydiniz nolurdu yani![]()
ben senin yaşını vermedimki hatta büyük gösterdim yaşlı dedim![]()
bence çalışma iyice batarsınçalışırım işin işinde kova var![]()
real madritli'nin genelde kimse bilmez ama bir şartla söylerim real madritli sana özel mesaj atmıştı ya onu söylersen bende yaşını söylerim![]()
bence çalışma iyice batarsın![]()
hee anladım ama insanları ırk ve yaşlarına göre ayırmamalıyızKardeşim işin durumu farklı neyse olan oldu boşver![]()
ben sorarsam söyler bence bana yaşınıreal madritli'nin genelde kimse bilmez ama bir şartla söylerim real madritli sana özel mesaj atmıştı ya onu söylersen bende yaşını söylerim![]()
batmam batmambence çalışma iyice batarsın![]()
mesajı söylerse herkezin yaşını bile söylerimO onu demiyor yanlış anladın sakın söyleme Allah'ın adını verdim
Aynen![]()
ben sorarsam söyler bence bana yaşını
batmam batmam![]()
mesajı söylerse herkezin yaşını bile söylerim![]()
ondan duymak başka benden duymak başka mesajın bir kopyasını yolla bende yaşını söyliyim valla çok merak ettimben sorarsam söyler bence bana yaşını
batmam batmam![]()
alıyım hadi cevabımı ?Aynen sana söylerim
Allah seni ıslah etsin kimseye söylemem dedin yalancı![]()