Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Bende farkettim tamam daha konuşmuyorum iyice batırdımama sen kendini zorla yanlız bırakmak istiyorun![]()
Eniyisi kadın haklarının için sonuna kadar savaşsusmam daha![]()
Bende farkettim tamam daha konuşmuyorum iyice batırdımama sen kendini zorla yanlız bırakmak istiyorun![]()
Eniyisi kadın haklarının için sonuna kadar savaşsusmam daha![]()
Bende farkettim tamam daha konuşmuyorum iyice batırdım
Eniyisi kadın haklarının için sonuna kadar savaş![]()
eniyisi yavaş yavaş anlamak acelesi yokYavas yavas anlıyorsun.
susturamazsın beni artık [MENTION=261544]real madridli[/MENTION]Bende farkettim tamam daha konuşmuyorum iyice batırdım
Eniyisi kadın haklarının için sonuna kadar savaş![]()
hatta sen real madridli'yi sustursusturamazsın beni artık @real madridli![]()
sustu baksana konuşmuyohatta sen real madridli'yi sustur![]()
evet su an tarihi bir an real madridli'ye bir mesaj attığımda anında cevap gelirdisustu baksana konuşmuyo
ben varım diye yazmıyodurevet su an tarihi bir an real madridli'ye bir mesaj attığımda anında cevap gelirdi![]()
işte bak o seni değil sen onu susturdunben varım diye yazmıyodur![]()
ben susturmaya çalışmıyodum ki :huh: gıcıklığına konuşmuyo galiba :hammer:işte bak o seni değil sen onu susturdun![]()
evet sanırım sorun buben susturmaya çalışmıyodum ki :huh: gıcıklığına konuşmuyo galiba :hammer:
@real madridli :dil::dil::dil::dil::dil::dil:
ben hayatta dayanamam cevap vermedenevet sanırım sorun bu![]()
bende sonra keşke yazsaydım derdim hatta uykularım bile kaçardıben hayatta dayanamam cevap vermedengene iyi duruyo
![]()
dimi öyle oluyo gerçektenbende sonra keşke yazsaydım derdim hatta uykularım bile kaçardı![]()
ama bu durum hiç iyi birşey değil çok mesaj yazdığında insanlar bazen sıkılabiliyordimi öyle oluyo gerçektentöbe dayanamazdım
![]()
bendende sıkılan var mıdır yaama bu durum hiç iyi birşey değil çok mesaj yazdığında insanlar bazen sıkılabiliyor![]()
hadi canım ordanArkadaşlar kısa bir işim vardı yeniden buradayım @foreverfree senle konuşmak büyük bir zevk onun için hayatta susmam![]()
hayır hatta yorum bile yazdım büyük zevk diyebendende sıkılan var mıdır ya
hadi canım ordan![]()
bendende sıkılan var mıdır ya
hadi canım ordan![]()
aayyy kızardımhayır hatta yorum bile yazdım büyük zevk diye![]()
bak ya uyuz yine yaptınYok sen yönünü şaşırdın buradan![]()
aayyy kızardım![]()
çok iyi oldu benim hakkımda ne düşündüğünüzü öğreniyorum iştebirden hep eleştiri yorumu yazıyorum dedim birde sevindirici yorum yazıyım dedim
![]()
benim düşüncemde önemli ama real madridli ​düşüncesi daha önemliçok iyi oldu benim hakkımda ne düşündüğünüzü öğreniyorum işte![]()
![]()
çok iyi oldu benim hakkımda ne düşündüğünüzü öğreniyorum işte![]()
![]()
Meraklandım şimdiSenin hakkında ne düşündüğümü ben özel mesajda açıkladığım için burada açıklamıyorum![]()
neden
tamam senin ne düşündüğünü biliyorumSenin hakkında ne düşündüğümü ben özel mesajda açıkladığım için burada açıklamıyorum![]()