Galaxy S 3 büyük problem gelen aramalar görünmüyor

beyzaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar.
Yaklaşık 1 ay oldu Galaxy S 3 alalı yaşadığım problemi farkedene kadar hiç bir sorun yoktu son derece memnundum fakat 4 gündür farkettiğim bir durum var.İnsanlar beni arıyor fakat telefonda ne bir arama eylemi ne bir cevapsız çağrı hiç bir sey görünmüyor.Bunun olmadığı zamanlarda var mesela ben bir telefondan kendimi aradığımda çalıyor ama cevremdekiler üstüste 5 kere aradıklarını söylüyorlar telde hiç bir hareket yok.
Benzer sorun yasayan yada bir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
baya problemli cıktı bu s3 ..baksanıza mıllet dert yanıyor sureklı

beyzaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Yaklasık bir ay oldu Galaxy S 3 alalı cok memnundum bu problemi farkedene kadar.
Gelen aramaların bir coğunda hiç bir belirti yok telefonda yani cevremmdekiler beni 5 kez üstüste aradıklarını söylüyorlar fakat teleffonda ne arama esnasında nede sonrasında arama gecmisinde bir hareket yok.Ben yakından bir telefondan aramayı denediğimde çalıyor fakat bir baskası beni aradığında telefon karsı tarafa calıyor gibi görünüyor fakat dediğim gibi telefonuma cağrı bile gelmiyor..
Benzer bir problem yasayan yada bir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

beyzaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kullanmamızın en öz amacı arama yapmak iken bunu gercekleştirememek cok büyük problem ama telefondan diğer özellikleri doğrultusunda cok memnunum

beyzaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kullanmayı bilmiyorlar derken??

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelen çağrıyı engelleme felan diye bi ayar olabilir.Kullanma kılavuzuna bir bakın olmadı fabrika ayarlarına dönün :)

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allaha şükür benim telefonda hiçbir problem çıkmadı ya ne bir ölü piksel ne donma yaşanan sorunları hiç yok.Sadece ekranını düşürdm o içime dert :D

akrepp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu son teknoloji ürünlerinin hepsinde aksamalar var çok sinir bozucu bişey o kdr para veriosun adamlar resmen oyun oynuo bizl.S

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Malesef S3 de sorunlar tam olarak henüz düzeltilemiyor ama sürekli yama çıkartıyorlar. Bu sefer almadığım için mutluyum. Laptop'u yenileyeceğiz kısmetse.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
samsung tum sorunları S3 lerı sanırım sadece Turkıye ye satmıs herkes te farklı bır sorun var :D

sinqle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefona nedense hiç ısınamadım zaten nerde n8 im :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hiçbir sorun yaşamamakdayım
önerım
(AVEA kullanıyorum) kapalıyken arayanları bildiren servisden faydalanıyorum. bu sayede extradan bilgilendirilmiş oluyorum

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=259433]NT1[/MENTION] Allaha Şükür şu forumdaki bahsedilen olaylardan bir tanesi ile dahi karşılaşmadım.
tek sıkıntım gelen güncelleme ile rehberdeki donma yavaşlama.. yoksa 11 gb ful 7 gb ful dolu cihazım maşallahı var

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Gönderin servise yahu ne enteresan sorunlar. Pre-alpha rom'dan roma zıplıyorum yeminle böyle sıkıntılarım olmuyor.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=259433]NT1[/MENTION] Allaha Şükür şu forumdaki bahsedilen olaylardan bir tanesi ile dahi karşılaşmadım.
tek sıkıntım gelen güncelleme ile rehberdeki donma yavaşlama.. yoksa 11 gb ful 7 gb ful dolu cihazım maşallahı var

Allah analı babalı büyütsün :P

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gönderin servise yahu ne enteresan sorunlar. Pre-alpha rom'dan roma zıplıyorum yeminle böyle sıkıntılarım olmuyor.
[MENTION=123437]Blacka[/MENTION]out abi merhabalar şu jeli bonu bekliyorum eğer cihaz tam stabil çalışmassa rehberdeki kasmalar felan devam ederse root edip room yükleyeceğim yardımcı olurmusun o konuda genelde oyun oynuyorum film seyrediyorum oyunda shadow gun aspalht 5/6/7 nova 1 2 bazı oyunlarıda açmıyor zaten root istiyor :)

Allah analı babalı büyütsün :P
Ahahaha eyvallah @ReDo Dayısı :D :D :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
abi merhabalar şu jeli bonu bekliyorum eğer cihaz tam stabil çalışmassa rehberdeki kasmalar felan devam ederse root edip room yükleyeceğim yardımcı olurmusun o konuda genelde oyun oynuyorum film seyrediyorum oyunda shadow gun aspalht 5/6/7 nova 1 2 bazı oyunlarıda açmıyor zaten root istiyor :)

Ahahaha eyvallah @ReDo Dayısı :D :D :D

Al verelim sana jelibon (tema falan değil bizzat kendisidir:P) 4.1.1 resmi olarak Samsung tarafından sunulana kadar maalesef tam olarak performans sorunlarının çözümü yok kardeşim. Bunlar çünkü direkt olarak Android'in sorunları telefonun değil. Ancak Jelly Bean anlatılmaz yaşanır diyorum. Alpha romları kullanıyorum (cyanogen-paranoid), çok sorunlu şu an ama sorun yaşamadığın tek konu performans. Akıyor bildiğin. 2-3 hafta öncesine kadar Android'in ismi dışında bir şey bilmiyordum ama şimdi önüme gelen rom'u, modu, kernel'i deniyorum. Cihazı rootlamaya karar verirsen bir dünya kaynak var, buradan da bir sorun yaşarsan yardımcı oluruz elbette. :)
]
b38td.jpg

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Al verelim sana jelibon (tema falan değil bizzat kendisidir:P) 4.1.1 resmi olarak Samsung tarafından sunulana kadar maalesef tam olarak performans sorunlarının çözümü yok kardeşim. Bunlar çünkü direkt olarak Android'in sorunları telefonun değil. Ancak Jelly Bean anlatılmaz yaşanır diyorum. Alpha romları kullanıyorum (cyanogen-paranoid), çok sorunlu şu an ama sorun yaşamadığın tek konu performans. Akıyor bildiğin. 2-3 hafta öncesine kadar Android'in ismi dışında bir şey bilmiyordum ama şimdi önüme gelen rom'u, modu, kernel'i deniyorum. Cihazı rootlamaya karar verirsen bir dünya kaynak var, buradan da bir sorun yaşarsan yardımcı oluruz elbette. :)
]
b38td.jpg
Eyvallah Abim Çok Sağ ol Allah Razı Olsun
O Zaman Bekleyelim Jeli Boncuğumuzu Eğer oda Beklenen Performansı vermezse Sizin Kullandığınız Roomlara Yöneleriniz.
Ama Benim Anlamadığım Koskoca Samsung yazılım konusunda tam performans sağlayamaz ken
neye güvenip elin adamının düzenlidiği roomları kullanıyorsunuz diye hep sorardım kendime gene soruyorum :D demekki bildikleri varmış :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Eyvallah Abim Çok Sağ ol Allah Razı Olsun
O Zaman Bekleyelim Jeli Boncuğumuzu Eğer oda Beklenen Performansı vermezse Sizin Kullandığınız Roomlara Yöneleriniz.
Ama Benim Anlamadığım Koskoca Samsung yazılım konusunda tam performans sağlayamaz ken
neye güvenip elin adamının düzenlidiği roomları kullanıyorsunuz diye hep sorardım kendime gene soruyorum :D demekki bildikleri varmış :D

Mal aynı, ancak arayüz özelleştirme dertleri (touchwiz denilen o kepaze şey) var adamların. Bunu yapmak zorundalar yoksa aynı sürüme sahip bütün Android cihazlar aynı görünür, saçma olur o da. Özelleştirmeler, servisler, firmanın kendi yazılımları falan derken şişiyor işletim sistemi. Ayrıca en ufak riskli bir şeyi tele koyamazlar, illegal (yani ücretli anlamında söylüyorum) bir içeriği ya da geliştirmeyi sisteme entegre edemezler yani engel çok onlara. Yoksa eminim ki 4.0.4'ün yalın hali çok daha hızlı çalışıyordur cihazla gelenden. Keşke kullanıcı direkt o şekilde kullanabilse.

beyzaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koyun can kasap ete döndü bu mevzu :) yazısmalarınız yüzünden benim problemim görünmicek :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bunlar daha önemli Android kullanıcıları için hayati konular hocam, sen bir format at cihaza, olmadı rom'u yeniden yükle sorun falan kalmaz. :)

aras1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb lık s3 war ama telefon hafızasında 11 gb olarak gösterio neden acaba ???

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
samsung kullanıcı olarak söylüyorum samsung en fazla telefonu satabilir ama bir telefon markası olamaz gitsin mikro dalga satsın inşaat makinesi üretsin , computing/yazılım bambaşka bir şey

osmaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer AVEA hattı kullanıyorsan boşuna üzülme. Bende nokia e 71 var ve bende de aynı sorun var. Çevremde avea kullanan arkadaşlarda da bazen görüyorum. Adam yanımda ama aradığım zaman tel çalıyor ama karşı tarafta gözükmüyor. Bazen de telefon kapalı uyarısı alıyorum ama hemen arkasından aradığımda tel çalıyor. dediğim gibi hattın avea ise telden kaynaklı değil hattan bu sorun.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
S3 ile alakalı bir kaç tane sorun okudum ama telefona ulaşılamaması gibisinden herhangi bir sorun duymamıştım, şaşırdım !

neyse sorunu düzeltirler ama şunu biliyoruz ki hiç bir zaman ilk çıkan ürünlere atlamamak lazım.