8mbit internet

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dsl ile ilgili konu yoktu bende buraya açıyım dedim. Sorunum şu, ttnet 8mbit e kadar olan paketi kullanıyorum. Hızlar 3mbit e çıktı ama 3mbit ile indirme yapılmıyor. Bende akn olmayan bir pakete geçmeye karar verdim.

Ttnet'in sunduğu 8mbit akn olmayan paketin fiyatı 115 tl. Türkcell SüperOnline ise 109 tl. Sizce hangisine geçmeliyim ?

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Aynı b.kun laciverti diyeyim sen anla :D Hangisinin daha iyi avantajları varsa onu seç derim mesela bazen kablosuz modem falan veriyorlar yada taahhüt süresi gibi.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aynı b.kun laciverti diyeyim sen anla :D Hangisinin daha iyi avantajları varsa onu seç derim mesela bazen kablosuz modem falan veriyorlar yada taahhüt süresi gibi.

Biliyorum ikiside aynı altyapıyı kullanıyor. SüperOnline 6 ay boyunca 10 tl. süperonline almak en iyisi gibi.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
24 ay tahhüt vermek sorun değilse en mantıklısı superonline..

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
3mbit ile indrime yapilamiyor derken ?
3mbit gibi gorunuyo ama 3mbit calismiyo mu ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
3mbit ile indrime yapilamiyor derken ?
3mbit gibi gorunuyo ama 3mbit calismiyo mu ?

Yok 3mbit hızı tam kullanıyorum. 350-380kbs ile indiriyorum ama oda bana yetmiyor. 15gb 1080p film indirmesi çok uzun sürüyor. yify filmleri izlemekten sıkıldım. Hep 8mbit olsa inanın 1tb yi aşarım. 3mbit ile bi taraftan oyun oynayıp diğer taraftan indirme yapamıyorum.

@davut Oturduğum bölgede fiber desteği yok. 2 yıla anca gelir :) 2 yıl taahhütün beni etkileyeceğini sanmıyorum. Ve 2 yılda akn kalkmaz gibi :) Kalksa bile üst pakete geçiş oluyor diye biliyorum taahhüt süresinde.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hepsi ayni sayilir ancak tam olarak ayni degil . kullandiklari araci modemler degisiyo bicok herde hatta belkide tamami farkli araci modemler kullaniyo ki bu ping degerleri gibi bazi farklara neden oluyo tahminimce :P*
net bisey soylemek zor ama hepsi tam olarak da ayni degil kesinlikle :P*

dahaka231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkeste fiber netin olduğunu torunlarımızın torunları anca görecek diye korkuyorum bazen