Oha abi bunu nereden buldun bende bile böyle gifler yok![]()
Megan Fox : Bunlar bir takım uydurmalar![]()

Oha abi bunu nereden buldun bende bile böyle gifler yok![]()
Megan Fox : Bunlar bir takım uydurmalar![]()
thnx kardo![]()
Oha abi bunu nereden buldun bende bile böyle gifler yokiçeride adamların mı var?
Şuan iş yerindeyim şimdi iviyi aratırsam istenmeyen görüntüler çıkabilir. Evde bir ara hallederim sen parayı hazırla gerisi kolayBeni bire bir Megan Fox'la... Neyse işte ondan aldım
Yani o arkadaş google.
Ayrıca sen de olmasada olur
Git İvi'nin giflerini bul![]()
hay hay. imzada attırayımmı öpücük kondursunBana da orta boy varsa yollayın.![]()
ya evde hdd birtane var ama hangisi bilmiyorum : )
Süper olur.hay hay. imzada attırayımmı öpücük kondursun![]()
Bir dakka bir dakka ne dedin sen bu işi ancak kan temizler benim hatunum hakkında neler demişinŞuan iş yerindeyim şimdi iviyi aratırsam istenmeyen görüntüler çıkabilir. Evde bir ara hallederim sen parayı hazırla gerisi kolay![]()
Hatunumu pis emellerine alet etme şu araba modeli olan meganı yakarım:lol:Beni bire bir Megan Fox'la... Neyse işte ondan aldım
Yani o arkadaş google.
Ayrıca sen de olmasada olur
Git İvi'nin giflerini bul![]()
Bir dakka bir dakka ne dedin sen bu işi ancak kan temizler benim hatunum hakkında neler demişin
Şu forumda koyulan hatun resimlerinden görmüş görebileceğin en kapalı olanıdır
ki ivi benim eşi benzeri bulunmayan pempe elmasım misali![]()
Ne diyeyim allah kavuştursunBir dakka bir dakka ne dedin sen bu işi ancak kan temizler benim hatunum hakkında neler demişin
Şu forumda koyulan hatun resimlerinden görmüş görebileceğin en kapalı olanıdır
ki ivi benim eşi benzeri bulunmayan pempe elmasım misali![]()
Sdn hatun kardeşliği yönetim kurulunun 5 maddesinin a bendinde derkiBir şey söylemek istiyorum ben İvi'ye aşık oldum:mrgreen:
Sdn hatun kardeşliği yönetim kurulunun 5 maddesinin a bendinde derki
'İvi Adamou saygıdeğer -Beneficence-'nin sonsuza dek hatunu olarak kabul edilmesine İvi Adamou hanımefendiye hiç bir üyenin özellikle @deatmania modun aşık olması göz koyması vb.durumlar gibi olaylarda süresiz banlaması kararlaştırılmıştır.
Sdn hatun kardeşliği yönetim kurulu isim babası @__kadıköyRAP__ tarafınca onaylanmıştır gereği yapılsın![]()
Bayatlayan bir espiriyi sunmak kadar daha vahim bir durumun olmaması ne kötü
Bayatlayan bir espiriyi sunmak kadar daha vahim bir durumun olmaması ne kötü![]()
Sdn hatun kardeşliği yönetim kurulunun 5 maddesinin a bendinde derki
'İvi Adamou saygıdeğer -Beneficence-'nin sonsuza dek hatunu olarak kabul edilmesine İvi Adamou hanımefendiye hiç bir üyenin özellikle @deatmania modun aşık olması göz koyması vb.durumlar gibi olaylarda süresiz banlaması kararlaştırılmıştır.
Sdn hatun kardeşliği yönetim kurulu isim babası @__kadıköyRAP__ tarafınca onaylanmıştır gereği yapılsın![]()
@ReDo Bana niye SMS atmıyorsun??..Bak beni üzüyorsun.Vayyy baştan desene be,dün senin yüzünden 2 ekstra içtim niye cevap vermiyor diye
Yok yav farkındayım Arda Sms'inin olmadığının![]()
Çok fazla gerilere gidip nostalji takılma sonra gidemezsin ileriye önüne taş koyalar çelme takarlarBuna Halk arasında "Nostalji" derler.![]()
SSD aldım diye sevinmiştin ama az çekmedin herhalde ondan. İnşallah verirler.İnşallah yeni ssd verirler![]()
Ayıp ettin gönderiyorum..Numaranı verdin de atmadık mı![]()
Çok fazla gerilere gidip nostalji takılma sonra gidemezsin ileriye önüne taş koyalar çelme takarlar![]()
Espiri yaptığını sanırmışSevdiğim meyve kivi,
İnşaat'ta yerken battı çivi,
Şu hareketlere şu tipe bi bak,
Kim sever ki seni bu tiple İvi ?
Edit : Kuzeni yazdı![]()