Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Bu zenci kadınlar ne kadar güzeller yaa
Bunu Türkiye'de yapsalar varya kadını 2 kere söker takarlar![]()
Ben bile kötü oldum
[video=youtube;fgWPk79tTYM]http://www.youtube.com/watch?v=fgWPk79tTYM&feature=related[/video]
Dj Dgncn
Değişik olmuş yav parça.
Bende [MENTION=111494]acer[/MENTION]'in paylaştığı vidyoyu izlerken nasıl olduysa birden seninkine geldim
yok yavrum hayırdır? ama msn i vardı. gelmiyo mu msn e? ben uzuuun zamandır girmiyorum o yüzden bilmiyorum..@elmalisoda, sende bizim demnesia'nın numarası var mı acaba?
yok yavrum hayırdır? ama msn i vardı. gelmiyo mu msn e? ben uzuuun zamandır girmiyorum o yüzden bilmiyorum..
hadi yaa :huh: nerelerde acaba? valla ramazanda sohbete aranacak adamdır kendisi. [MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION] çözer bu işi.Yok girmiyo, ben çok özledim onu yaa.![]()
hadi yaa :huh: nerelerde acaba? valla ramazanda sohbete aranacak adamdır kendisi. @Alnair Alsad çözer bu işi.
hadi yaa :huh: nerelerde acaba? valla ramazanda sohbete aranacak adamdır kendisi. @Alnair Alsad çözer bu işi.
hahahaa bu sene bu geyiği yapan ilk adam olarak sana bi ceza vericiizzKadıköy verelim?Nerde eski ramazanlar
![]()
hahahaa bu sene bu geyiği yapan ilk adam olarak sana bi ceza vericiizz![]()
ayıp ettin alican sen demirbaşsın zaten de dem de olsa on numara olurdu
ahahaha birazdan dalaşacaklar gibi :lol:Ben geyik yapmıyorum ama hakkaten hey gidi diyorumAnılaaar şimdi gözümde canlandılaar
Şu bizim avatarlara bak, hangisi daha haşin bakıyor :mrgreen:
ahahaha birazdan dalaşacaklar gibi :lol:
tabi ki şebnemciimin haşin bakışları ortalığı yakıp kavurur. sizinkisi biraz kararsız sanki kızsam mı şaşırsam mı filan..![]()
Kadıköy verelim?Nerde eski ramazanlar
![]()
du bakalım neyin nesiymiş..Daenerys Targaryen'i koy @elmalisoda![]()
Bu ramazan ekibi kimlerdir hocam malum bu sizlerle geçireceğim ilk ramazanBen daha ramazan gelmeden söyledim sayılmaz![]()