BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
O neymiş öyle? Hayvan Mezarlığı'ndan mı çıktı o kedi?![]()
cok kücükken sokakta bulmustum 6 sene önce

O neymiş öyle? Hayvan Mezarlığı'ndan mı çıktı o kedi?![]()
cok kücükken sokakta bulmustum 6 sene öncehersene boşuna doğuruyor nasıl bi annelik duygusu var anlamadım ki
Madem öyle, o yerken siz ne yapıyorsunuz?
daha yeni doğan kediye ellersek zaten ölür de gece yiyor katil anne sabah bakinca sadece ayaklarını görüorum.
Neyse, ben daha fazla birşey okumak istemiyorum. :S
Neyse, ben daha fazla birşey okumak istemiyorum. :S
doğanın kanunu hocam mesela size ilginç bir şey söyliyim. Karadul örümceği çiftleştikten sonra erkeğini yer![]()
ilginç bir şey daha söyliyimevli erkeklerin ömrü kısa olur
![]()
ilginç bir şey daha diyiyimAllah ömrümüze bereket versin
![]()
@WebNick hocam büyük ihtimal sen biliyor olabilirsin
Firefox'ta mesela bir resmi kaydettiğimizde virüs taraması yapıyor ya bunu kapatabiliyozmu ..?
Çok teşekkür ettim hocamDostum firefox ta boş bir sekme aç adres satırına "about:config" yaz enter a bas
karşına bir uyarı gelir evet dedikten sonra firefox gelişmiş ayarlara girersin.
gelişmiş ayarlarda ister search kısmına "browser.download.manager.scanWhenDone" yaz istersen sen manuel olarak bu satırı bul.
"browser.download.manager.scanWhenDone" satırını bulduğunda ayar değeri standart olarak "true" gelir. Sen bu satıra çift tıklayarak bunu "false" yaptın mı artık firefox bir dosya indirdiğinde onu taramadan geçirmez.
Basit bir işlem ama takılırsan çekinme elimizden geldiğince yardımcı oluruz. @-Beneficence-
Cami avlusuna bırakmak gibidir hatırlamalar,tam ne dünya ne gerçekler umurum değil deyip kendini avutup işi deliye vurmuşken enn değerlilerinin senden milyonlarca ışık yılı uzakta kaldığını bi dandik reklam filmi bile hatırlatabiliyo...
Tabi yine tek reçete deliye vurmak...
Deliye her gün bayram demişler doğru yoldasınız.![]()
Cami avlusuna bırakmak gibidir hatırlamalar,
benden daha çok ''sevin'' der gibi..
O yüzden sonu gitmek olan gelmeler hiç bir işe yaramıyor deliliğe vurmaya mecbursun çünkü başka bir alternatif yok çaresizsin.
Tam senin durumuna uygun bir karikatür buldumYav uzun zamandan beri aramız iyiydi, tutup ne zamandan beri tartışmıyoz dedi ve o söz iki gün sonra yerini buldu.
Tutsan ya ağzını hayret birşey![]()