Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yaa yuh artık niye eskisi gibi sevgi göstermiyon diye fırça atıyor. Yav bu kızların sabit ayarı yok mu sevgiyi verince şımarmasa, sevgi biraz olsun kesilince de diş göstermese?? Hayret birşey ya

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
insanların hayatları ve alışkanlıkları değiştiği için ardacım. her geçen gün ya daha fazla birşeylere bağlanıyoruz yada uzaklaşıyoruz. bence değişmeye en az meyilli olan sevdiklerimize olan muhabbet isteğimiz. Allah bozmazın sevdiklerimizle aramızı.

Hayırlısı diyelim o zaman Abi. :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaş nedir bu telefondan çektiğim :cursing: Geçen gün bi kaç tane sigorta şirketi aradı daha önce yine böyle şeyler oldu şimdide bi pazarlama şirketi bişey satmak için arıyor :cursing: Nerden buluyorlar benim bu numaramı yeminle sinir krizi geçirmek üzereyim. Hiç cevap bile vermeden telefonu suratlarına kapattım . Avea mı satıyor bu numaraları belirli bi ücret karşılığında :mad:

Böyle devam ederse savcılığa dilekçe vereceğim. Çünkü çok sıkıldım artık bu aramalardan . Benim numaram ne rehberde kayıtlı nede öyle herkeste var. Sabır Allahım sabırr:cursing:

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
gel bu gece yıldızları dökeyim saçlarının teline kendimi sana nasıl anlatayım yaşadığım yerlerde anlar ben mavilerin tutkunuyum acelesi yok her şey zamanla sende benim gibi sev yavrum sevgilerimizden kıskansın bizde aşk için can verilir tek bi yalan söz duymasın

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Yaa yuh artık niye eskisi gibi sevgi göstermiyon diye fırça atıyor. Yav bu kızların sabit ayarı yok mu sevgiyi verince şımarmasa, sevgi biraz olsun kesilince de diş göstermese?? Hayret birşey ya
Sabırlar diliyorum sana iyiki sinir krizleri geçirmiyorsun :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Oh be sonunda dönüyorum Ankarama. :yes: Otobüste şu android li tv yi bi kullanalım bakalım nasılmış :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sabırlar diliyorum sana iyiki sinir krizleri geçirmiyorsun :D
Yok öyle dedikten sonra yazıklar olsun deyip suratına kapattım telefonu ama sinirimi fena bozdu. Yav siparişle sevgi veya ilgi mi gösterilir tövbe Yarabbim sağa sola atasım geliyor:D
Allah hepimize sabır versin, amin:)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Yok öyle dedikten sonra yazıklar olsun deyip suratına kapattım telefonu ama sinirimi fena bozdu. Yav siparişle sevgi veya ilgi mi gösterilir tövbe Yarabbim sağa sola atasım geliyor:D
Allah hepimize sabır versin, amin:)

Baştan şımartmıyacaksınız. Nasıl başlarsa öyle gider. Sonradan odun filan diyorlar da duymazlıktan geliyorsun. Senden iyisi yok :D hehe

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Baştan şımartmıyacaksınız. Nasıl başlarsa öyle gider. Sonradan odun filan diyorlar da duymazlıktan geliyorsun. Senden iyisi yok :D hehe
Aaaah ahh kafamı o yüzden vuracam duvara zaten, bayağı şımarttım ya hatta ilgiden dolayı bunaltmıştım da isyan etmişti yetti diye:D Ooo kütük lafını da yedim de tepkisiz kalmadım ama:D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Az sakinleş, bir kahve filan yap kendine. aldın ışın kılıcını eline yardırıyorsun gene forumu. kaçışıyo yavrucaklar, sağa sola saklandı :D
Bu adamı hep böyle modlar kızdırıyor sonra hıncını üyelerden alıyor :D:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
yok yok yazmayacam onu :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] hocam büyük ihtimal sen biliyor olabilirsin :)
Firefox'ta mesela bir resmi kaydettiğimizde virüs taraması yapıyor ya bunu kapatabiliyozmu ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...