Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
ilginç bir şey daha söyliyim:D evli erkeklerin ömrü kısa olur :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
ilginç bir şey daha diyiyim:D Allah ömrümüze bereket versin :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bazı şeyleri konuşmak istiyorum ama konuşmuyorum.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hayvan sevgısı olupta evinde kedi köpek balık kuş besleyip greenpeace ıcın ımza atmayan insana nedenir acaba?şuanda karşımda olsa tum sınırımı cıkarıcam

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@WebNick hocam büyük ihtimal sen biliyor olabilirsin :)
Firefox'ta mesela bir resmi kaydettiğimizde virüs taraması yapıyor ya bunu kapatabiliyozmu ..?

Dostum firefox ta boş bir sekme aç adres satırına "about:config" yaz enter a bas
karşına bir uyarı gelir evet dedikten sonra firefox gelişmiş ayarlara girersin.

gelişmiş ayarlarda ister search kısmına "browser.download.manager.scanWhenDone" yaz istersen sen manuel olarak bu satırı bul.

"browser.download.manager.scanWhenDone" satırını bulduğunda ayar değeri standart olarak "true" gelir. Sen bu satıra çift tıklayarak bunu "false" yaptın mı artık firefox bir dosya indirdiğinde onu taramadan geçirmez.

Basit bir işlem ama takılırsan çekinme elimizden geldiğince yardımcı oluruz. [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bütün gün koşturursun, oturup dinleneceğin, keyfine bakacağın anı beklersin. Ve o an gelir... Katışıksız bir uykuyla...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Mesajın sonunda bir gülücük olaydı iyiydi de. Başkasını küstürmek başka, küsmek başka birşey.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
-----

Belki yarın çok daha farklı düşüneceğim ama, bu kadar canı gönülden emek verip elini taşın altına bu kadar koymama rağmen, hak etmedim ben bunu. O farkında değil yazdığının, durmadı bile belki üstünde, ama beni acıttı. Belki de ben bu gece fazla alınganım, gel geç üstünde durma diyeceğim ama, olmadı işte..... Hele gün ola neler doğa, diyeyim...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Dostum firefox ta boş bir sekme aç adres satırına "about:config" yaz enter a bas
karşına bir uyarı gelir evet dedikten sonra firefox gelişmiş ayarlara girersin.

gelişmiş ayarlarda ister search kısmına "browser.download.manager.scanWhenDone" yaz istersen sen manuel olarak bu satırı bul.

"browser.download.manager.scanWhenDone" satırını bulduğunda ayar değeri standart olarak "true" gelir. Sen bu satıra çift tıklayarak bunu "false" yaptın mı artık firefox bir dosya indirdiğinde onu taramadan geçirmez.

Basit bir işlem ama takılırsan çekinme elimizden geldiğince yardımcı oluruz. @-Beneficence-
Çok teşekkür ettim hocam :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yav uzun zamandan beri aramız iyiydi, tutup ne zamandan beri tartışmıyoz dedi ve o söz iki gün sonra yerini buldu.
Tutsan ya ağzını hayret birşey:)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Keşke ahh keşkee..

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
tam ne dünya ne gerçekler umurum değil deyip kendini avutup işi deliye vurmuşken enn değerlilerinin senden milyonlarca ışık yılı uzakta kaldığını bi dandik reklam filmi bile hatırlatabiliyo...
Tabi yine tek reçete deliye vurmak...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Deliye her gün bayram demişler doğru yoldasınız. :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
tam ne dünya ne gerçekler umurum değil deyip kendini avutup işi deliye vurmuşken enn değerlilerinin senden milyonlarca ışık yılı uzakta kaldığını bi dandik reklam filmi bile hatırlatabiliyo...
Tabi yine tek reçete deliye vurmak...
Cami avlusuna bırakmak gibidir hatırlamalar,
benden daha çok ''sevin'' der gibi..
O yüzden sonu gitmek olan gelmeler hiç bir işe yaramıyor deliliğe vurmaya mecbursun çünkü başka bir alternatif yok çaresizsin.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Deliye her gün bayram demişler doğru yoldasınız. :)

Bende zaten kendimi mutsuz görmeye dayanamama bencilliğini taşıdığım için hergün bayram ilan ediyorum kendime ...

Cami avlusuna bırakmak gibidir hatırlamalar,
benden daha çok ''sevin'' der gibi..
O yüzden sonu gitmek olan gelmeler hiç bir işe yaramıyor deliliğe vurmaya mecbursun çünkü başka bir alternatif yok çaresizsin.

keşke bi tedavisi olsa bi ilaç alıp uyusak o ilaç gece boyu istenmeyen hatıraları temizlese hafızamızdan ve sabaha içimizdeki sızı geçmiş olarak uyansak....

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Daha 200 km var Ankaraya. :D Eve gidicem, uyucam sonra [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] yani Mustafa abi ile yine kızılay çıkartması yapıcaz. :yes:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
haav o kadar sıcak ki uyuyamıyor insan :( neyse one piece ye kaldığım yerden devam edeyim bari :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...