Samsung Galaxy S3 İle İphone 4S Arasında Ciddi Şekilde Kaldım Yarın Alıcam Birini....

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok kardeşim ben koyacak olsam s3 üdüde koyarım ne alakası var? s3 bence masaya konulduğunda byk oldugu için iphone den daha havalı durur. benim demek istediğim şu ki amcamda iphone 4s var hiçbir sorun cıakrmadı alalı 2 ay oldu ama samsung s3 olan tanıdıgım yok. onun için bide sorun cıkarmasın 2 günden bana yani. benim yaşım 16 şu anda kendim para biriktirdim öyle alıcam. hayal kırıklığına uuğramak istemem.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yok kardeşim ben koyacak olsam s3 üdüde koyarım ne alakası var? s3 bence masaya konulduğunda byk oldugu için iphone den daha havalı durur. benim demek istediğim şu ki amcamda iphone 4s var hiçbir sorun cıakrmadı alalı 2 ay oldu ama samsung s3 olan tanıdıgım yok. onun için bide sorun cıkarmasın 2 günden bana yani. benim yaşım 16 şu anda kendim para biriktirdim öyle alıcam. hayal kırıklığına uuğramak istemem.
İstersen bekle 15 Temmuzda S III alıyorum ben bakim sorun çıkar mı diye Eğer çıkmaza söylerim ama 1 hafta beklemen gerek.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bu hafta veya dğer hafta alacağım. karar verdim s3 alıyorum. inş. hayırlı olur sanada banada. iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ben 4 gün önce almaynadan S III getirttim. bana 502 euro ya geldi telefon. 4 gündür hiç bir problem görmedim. ses gitmeme gibi bir durumla da karşılaşmadım. işim gereği telefonla çok görüşürüm ama hiç olmadı böyle bir durum. bence özellik, ekran ve işlemci gücüyle S III en iyisi. burada ki arkadaşlarda HTC one X te var ama bunun yanında bence eksik kalıyorlar. ayrıca dünyadaki tüm performas testlerinden en iy not alan telefon S III. bence iyi bir karar verdin derim.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bence iphone5 i bekle yok bekleyemem hemen alcam dersen S3, 4sden çok daha üstün

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 almam cunku hologramlı olucak. onun için acayip şekilde bozulmalar meydana gelicek. ben 4s almaya karar verdim. çünkü s3 de çok hata varmış. tanıdığımda s3 aldı bin pişman resmen nerede o ios rahatlıgı diyo bana.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iphone 5 almam cunku hologramlı olucak. onun için acayip şekilde bozulmalar meydana gelicek. ben 4s almaya karar verdim. çünkü s3 de çok hata varmış. tanıdığımda s3 aldı bin pişman resmen nerede o ios rahatlıgı diyo bana.
Allahım sana havale ediyorum sen herşeyin iyisini bilirsin ...

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Samsung Galaxy S3 için 19 Sebep
Samsung Galaxy s3 ............................... İphone 4S

thumb.jpg

Şu şekilde de bilinir: Samsung I9300 Galaxy S III

[TD="class: group, colspan: 5"]bellek
[/TD]

[TD="class: info"]çok daha fazla RAM belleği
[/TD]
[TD="class: specs left"]1,0GB
[/TD]
[TD="class: vs"]ile
[/TD]
[TD="class: specs right"]0,5GB
[/TD]
[TD="class: details"]0.5gb daha fazla RAM belleği
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]ekran
[/TD]

[TD="class: info"]Dikkat çekecek şekilde yüksek ekran çözünürlüğü
[/TD]
[TD="class: specs left"]720 x 1280 px
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]640 x 960 px
[/TD]
[TD="class: details"]1.5x yüksek ekran çözünürlüğü
[/TD]

[TD="class: info"]Fazla daha büyük ekran boyutu
[/TD]
[TD="class: specs left"]4,8"
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]3,5"
[/TD]
[TD="class: details"]37% daha büyük ekran boyutu
92%
Tüm ürünlerin daha iyi 92%

[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]kamera
[/TD]

[TD="class: info"]önemli miktarda daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)
[/TD]
[TD="class: specs left"]1,9
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]0,3
[/TD]
[TD="class: details"]6.3x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]bağlanabilirlik
[/TD]

[TD="class: info"]Mİcrosd yuvası vardır
[/TD]
[TD="class: specs left"]Evet
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]Hayır
[/TD]
[TD="class: details"]Dahili Depolama MicroSD kartlarla arttırılabilir
[/TD]

[TD="class: info"]Hdmi çıkışı vardır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Video ve filmler HDMI girişli bir TV'de izlenebilir
[/TD]

[TD="class: info"]Dlna özelliği vardır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Video ve filmleri havadan yayınlayabilir (ota)
[/TD]

[TD="class: info"]Açıkça daha yüksek indirme hızı
[/TD]
[TD="class: specs left"]21,0MBits/s
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]14,4MBits/s
[/TD]
[TD="class: details"]46% daha yüksek indirme hızı
[/TD]

[TD="class: info"]Nfc özelliği vardır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Yakın-alan-iletişimi (NFC) ödeme gibi kablosuz alışverişlere izin verir
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]cpu
[/TD]

[TD="class: info"]Oldukça fazla daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU
[/TD]
[TD="class: specs left"]40nm
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]45nm
[/TD]
[TD="class: details"]11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU
[/TD]

[TD="class: info"]Belirgin derecede daha yüksek CPU saat hızı
[/TD]
[TD="class: specs left"]4x 1.4Ghz
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]2x 0.8Ghz
[/TD]
[TD="class: details"]3.5x daha yüksek CPU saat hızı
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]güç
[/TD]

[TD="class: info"]Standart USB kablo ile şarj edilebilir
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Bilgisayarınızdan standart bir USB kablo aracılığıyla ya da USB güç kaynaklarıyla şarj edilebilir
[/TD]

[TD="class: info"]çıkarılabilir pili vardır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Pili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir
[/TD]

[TD="class: info"]Kablosuz şarj edilme
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Elektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak)
[/TD]

[TD="class: info"]Belirgin derecede daha fazla pil gücü
[/TD]
[TD="class: specs left"]2.100mAh
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]1.418mAh
[/TD]
[TD="class: details"]49% daha fazla pil gücü
88%
Tüm ürünlerin daha iyi 88%

[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]os (işletim sistemi)
[/TD]

[TD="class: info"]Adobe Flash kullanır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Telefonun tarayıcısında Video ve Sesli Adobe Flash desteği vardır
[/TD]

[TD="class: info"]Ücretsiz navigasyon yazılımı vardır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Ücretsiz harita verisi olan ücretsiz navigasyon yazılımı dahildir, ayrı bir navigasyon cihazı almaya gerek kalmaz
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]fiziksel
[/TD]

[TD="class: info"]Biraz daha hafif
[/TD]
[TD="class: specs left"]133,0g
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]140,0g
[/TD]
[TD="class: details"]7.0g daha hafif
[/TD]

[TD="class: info"]Oldukça küçük bir miktarda daha ince
[/TD]
[TD="class: specs left"]8,6mm
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]9,3mm
[/TD]
[TD="class: details"]0.7mm daha ince
88%

[/TD]

[TD="class: end, colspan: 5"][/TD]

Karşılaştırma yararlı oldu mu?

Apple iPhone 4S 64GB için On Sebep

thumb.jpg

[TD="class: group, colspan: 5"]kamera
[/TD]

[TD="class: info"]özel bir kamera düğmesi var
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]Özel kamera düğmesi daha kolay çekim yapmanızı sağlar
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]fiziksel
[/TD]

[TD="class: info"]Dikkat çekecek şekilde daha kısa
[/TD]
[TD="class: specs left"]115,2mm
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]136,6mm
[/TD]
[TD="class: details"]21.4mm daha kısa
71%
Tüm ürünlerin daha iyi 71%

[/TD]

[TD="class: info"]Net bir şekilde daha az gövde hacmi
[/TD]
[TD="class: specs left"]60,6cm³
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]82,9cm³
[/TD]
[TD="class: details"]27% daha az gövde hacmi
89%
Tüm ürünlerin daha iyi 89%

[/TD]

[TD="class: info"]ölçülebilir derecede daha dar
[/TD]
[TD="class: specs left"]58,6mm
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]70,6mm
[/TD]
[TD="class: details"]12.0mm daha dar
82%
Tüm ürünlerin daha iyi 82%

[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]bellek
[/TD]

[TD="class: info"]önemli miktarda daha fazla dahili depolama
[/TD]
[TD="class: specs left"]64,0GB
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]16,0GB
[/TD]
[TD="class: details"]48.0gb daha fazla dahili depolama
90%
Tüm ürünlerin daha iyi 90%

[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]bağlanabilirlik
[/TD]

[TD="class: info"]Net bir şekilde daha hızlı yüklemeler
[/TD]
[TD="class: specs left"]5,76MBits/s
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]3,0MBits/s
[/TD]
[TD="class: details"]1.9x daha hızlı yüklemeler
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]os (işletim sistemi)
[/TD]

[TD="class: info"]Biraz daha fazla uygulama mevcut
[/TD]
[TD="class: specs left"]425.000
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]400.000
[/TD]
[TD="class: details"]7% daha fazla uygulama mevcut
88%

[/TD]

[TD="class: info"]İşletim Sistemi tedarikçisi tarafından direkt güncellemeler yapılır
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: details"]İşletim Sistemi tedarikçisi tarafından direkt olarak güncellenbilir, bu nedenle üretici ya da network sağlayıcının güncellemeyi piyasaya sürmesini beklemenize gerek kalmaz
[/TD]

[TD="class: group, colspan: 5"]ekran
[/TD]

[TD="class: info"]İki piksel bir altpiksel paylaşır
[/TD]
[TD="class: specs left"]Hayır
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]Evet
[/TD]
[TD="class: details"]Bazı ekranlarda, özellikle AMOLED' de, iki piksel yeşil gibi bir pikseli paylaşır; paylaşımsız ekranlar daha canlıdır
[/TD]

[TD="class: info"]Az miktarda daha yüksek piksel yoğunluğu
[/TD]
[TD="class: specs left"]326ppi
[/TD]
[/TD]
[TD="class: specs right"]313ppi
[/TD]
[TD="class: details"]5% daha yüksek piksel yoğunluğu
86%
Tüm ürünlerin daha iyi 86%

[/TD]

[TD="class: end, colspan: 5"][/TD]

Karşılaştırma yararlı oldu mu?

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
o senin izlediğin video gerçek değil inanma hemen hologram falan olacağı daha belli değil hocam

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kullanıp memnun kalmayanlar açıkca söylesnler demıs arkadas. Memnun kalanlar soylemesin mi ? Fanboy oldugunuzu kabul edin bence..

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
eğer güncellemeler önemli değilse s3 olabilir ama 1 yıl sonra yeni bir android sürümü çıktığında güncelleme alıp alamayacağın muamma ios ta böyle birşey yok 3gs ios 5.0 aldı yani 4s alsan aşağı yukarı 3 yıl güncelleme desteği alırsın androidde ya kısmet diye bekleyip durursun s2 kullananlar bilir 4.0 güncellemesi için ne kadar beklediklerini yüksek ihtimalde görüp görecekleri son güncelleme olacak :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya kardeşim ben fanboy felan değilim hiç iphone kullanladım ilk defa kullanacağım anlatamadım galiba. samsung gibi hatalı bir telefon almaktansa iphone gibi hatasız bir telefon almak daha iyidir. s3 lerde sesin gitmeme problemi var. ve 1-2 kişide değil neredeyse tüm herkezde bunun için bozuk bir telefona 2000 tl vermeyeceğim. hemde iphone bir arkadaşımda var kullanımı çok kolay s3 gibi karma karışık deil.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ya kardeşim ben fanboy felan değilim hiç iphone kullanladım ilk defa kullanacağım anlatamadım galiba. samsung gibi hatalı bir telefon almaktansa iphone gibi hatasız bir telefon almak daha iyidir. s3 lerde sesin gitmeme problemi var. ve 1-2 kişide değil neredeyse tüm herkezde bunun için bozuk bir telefona 2000 tl vermeyeceğim. hemde iphone bir arkadaşımda var kullanımı çok kolay s3 gibi karma karışık deil.
Kardeşim tutturmuşsun S III'de ses gitmiyor gitmiyor diye (Sanki iş adamısın sabah akşam telefonla konuşuyorsun), İphone'de sorun yok diye al oku da ondan sonra bunları yaz.
Kaynak 1
Kaynak 2
Kaynak 3
Kaynak 4.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bence senin için eğer şarj önemliyse 4 çekirdekli telefonlara pek bakma derim ne kadar güncelleme alırlarsa alsınlar şarj 1 günü zor görüyor ama iphone tavsiye etmem çünkü android kadar özgürlükçü bir işletim sistemi değil örneğin rom gibi ekran küçük + şarj sorunu cabası:closedeyes::closedeyes::closedeyes::mrgreen:

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Androidde yüksek donanım isteyen oyunlar applede düşük kalitede oluyor. Örneğin shadowgun.
Htc one x almanı öneririm. iPhone'un ekranı çok küçuk, ne oyun oynanıyor ne de film izleniyor. iPhone 4 ümü anneme verdim. Telefonsuz takılıyorum. Htc one x oyunlarda grafik yönündedn iki telefondan da başarılı, hele rom yükleyince tadından yenmiyor.

Ses gitmeme olayı apple fanboylarının uydurduğu birşey.

Ben rom yükleyip kullanıcam diyorsan htc one x den hızlı telefon yok. Ama sana geldiği gibi kullanıcaksan s3 den sapma. Evet ios işletim sistemi biraz daha basittir. Dışa kapalıdır. Ama unutmayın; işe yarar herşey neredeyse paralı. Jailbreak de aleti cidden yavaşlatıyor. iphone 4 ve ipad 2 deneyimlerim o yönde.

Elimde appleye dair bitek ipad 2 kaldı. Onuda satıp kasama sıvı soğutma, ssd vb takviye yapıcam. Ve asus nexus 7 tablet alıcam.
Kısaca apple alıp çok pişman olan gördüm.

O android için menüde takılıyor olayları çoktan bitti. Etrafınızda teknolojiden anladığıni belirten ve android takılıyor diyen birisi varsa dinlemeyin.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Androidde yüksek donanım isteyen oyunlar applede düşük kalitede oluyor. Örneğin shadowgun.
Htc one x almanı öneririm. iPhone'un ekranı çok küçuk, ne oyun oynanıyor ne de film izleniyor. iPhone 4 ümü anneme verdim. Telefonsuz takılıyorum. Htc one x oyunlarda grafik yönündedn iki telefondan da başarılı, hele rom yükleyince tadından yenmiyor.

Ses gitmeme olayı apple fanboylarının uydurduğu birşey.

Ben rom yükleyip kullanıcam diyorsan htc one x den hızlı telefon yok. Ama sana geldiği gibi kullanıcaksan s3 den sapma. Evet ios işletim sistemi biraz daha basittir. Dışa kapalıdır. Ama unutmayın; işe yarar herşey neredeyse paralı. Jailbreak de aleti cidden yavaşlatıyor. iphone 4 ve ipad 2 deneyimlerim o yönde.

Elimde appleye dair bitek ipad 2 kaldı. Onuda satıp kasama sıvı soğutma, ssd vb takviye yapıcam. Ve asus nexus 7 tablet alıcam.
Kısaca apple alıp çok pişman olan gördüm.

O android için menüde takılıyor olayları çoktan bitti. Etrafınızda teknolojiden anladığıni belirten ve android takılıyor diyen birisi varsa dinlemeyin.
anlamazlar güzel kardeşim sen boşuna yoruyorsun çeneni...

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
anlamazlar güzel kardeşim sen boşuna yoruyorsun çeneni...

Olsun ben genede deniyim dedim sizin gibi :)

Umarım arkadaş galaxy s3 alır. S3 şuanda açık bir şekilde en hızlı tarayıcı hızına sahip.
Tipide çok hoş. Yedek batarya olayından bahsetmiyorum bile :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya kardeşim şu ses gitmeme olayı fanboylartın uydurduğu bişi değil. tanıdıklarımda s3 var. ses gerçektende gidip gelmiyor. vede amcamdada iphone 4s var. sorunsuz kullanıyor hiçbir sorunu yok. oyunlarda vb. gayet başarılı.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
iphone alacaksan 5i bekle beklemezsen samsung isini gorur s3 piyasaya ciktigi gunden beri kullaniyorum ben bu ses problemi falan hic yasamadim

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Olsun ben genede deniyim dedim sizin gibi :)

Umarım arkadaş galaxy s3 alır. S3 şuanda açık bir şekilde en hızlı tarayıcı hızına sahip.
Tipide çok hoş. Yedek batarya olayından bahsetmiyorum bile :)
kardeşim mesajından sonra yazılanı oku demek istediğimi gayet açık anlarsın zaten anlamışsın da ben tekrardan belirtmek istedim adamlar eline alıp kullanmadan atıp tutuyorlar sorsan ios nedir andorid nedir bilmezler. üzme kendini genede açıklaman için sağ ol umarım bazı kişiler için yararlı olur

iphone alacaksan 5i bekle beklemezsen samsung isini gorur s3 piyasaya ciktigi gunden beri kullaniyorum ben bu ses problemi falan hic yasamadim
ayfon 5 diyorsunuzda extra bir getirisi olan bir cihaz degil ki sürümüde ios beta 6 dan orjinal 6 ya geçirilir dahası olmaz ^^

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya ''SamsungGalaxyS3'' İsimli kullanıcı sen zaten fanboysun sana ne diyim ben?? bide şöyle bir şey demek istiyorum. cumartesi akşamı telefonu almaya gidicem inş. orda s3 ve 4s ' i elime alıp yine bir bakıcam. bende s3 almak istiyorum büyük olmasından dolayı fakat , mevcut hatalar beni vaz geçiyiriyor. 2000 tl vericem bu telefona ben az bi para deil. ilk defa böyle pahalı bir telefon alıyorum. birde s3 ün kapağı felan plastik yani. 2000 tl lik telefona plastik kapak yapmış adamlar helal olsun onlarada. yine ben elime alıp öyle karar vericem.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ya ''SamsungGalaxyS3'' İsimli kullanıcı sen zaten fanboysun sana ne diyim ben?? bide şöyle bir şey demek istiyorum. cumartesi akşamı telefonu almaya gidicem inş. orda s3 ve 4s ' i elime alıp yine bir bakıcam. bende s3 almak istiyorum büyük olmasından dolayı fakat , mevcut hatalar beni vaz geçiyiriyor. 2000 tl vericem bu telefona ben az bi para deil. ilk defa böyle pahalı bir telefon alıyorum. birde s3 ün kapağı felan plastik yani. 2000 tl lik telefona plastik kapak yapmış adamlar helal olsun onlarada. yine ben elime alıp öyle karar vericem.
senin allahına kurban ne olur s3 felan alma bak hatta bu seceneklerin arasından s3 ü sil at kafandan.
4s al kafanda rahat olsun bizde.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ben galaxy s3 aldim iphone 4s i cekmeceye attim oyle duruyor bir aydir 4s almani tavsiye etmem su anda ya 5 brkle ya s3 al

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ayrica 4sdede anten sorunu var. S3dede bu nedenden elin kapatiyor telefonla gorusurken. Cunku iphone 4s olduguna dair kasada solda bir cizgi var orayi kapatinca sebeke sorunu yasiyorsun iphonedada. Dizayn boyle.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ios uygulamalarıyla androidi ezip geçiyor.klavye iphoneda daha rahat ama internet olayı için s3 derim.gerçi flash desteği çeklimiş diyorlar geçen sene de öyleydi :D:D

heh ben bu sene aldım 4s e kaydı gönlüm :)

cCc IOS cCc

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Uc hilal ile telefonun arasindaki baglantiyi soyleyebilirmisin?:)

Oncelikle bende hep iphone kullandim 2G 3G 3GS 4 ve 4S,
sonunda ayni disegn ve ayni arayuzden biktigim icin galaxy s3 e gectim
telefon gercekten iphone u ezip geciyor hic bir takilma gecikme gormedim, ve ses sorunu vardi bende cozdum yeni modem atiyorsun odin ile sorun cozuluyor yani firmware bi sorun hardware degil :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
blackcatuhan, Kardeş tüm yorumları okudum ve senin yorumlarından, iphone almanda yarar var sonucunu çıkardım. SIII alıp kafan karışacağına, iphone al basit yaşa kafan rahat etsin. Sana fazlasıyla yetecektir. Gel sen beni dinle noktayı koy bu tartışmaya.