- Konuyu başlatan
lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Benim de hiç bir fikrim yok. Telefon daha elime ulaşmadı. Bir aksaklık oldu 15 Temmuzda elime ulaşacak. Yine de araştırırım.
peki teşekkür ederim bilgilendirmenizi bekliyorumBenim de hiç bir fikrim yok. Telefon daha elime ulaşmadı. Bir aksaklık oldu 15 Temmuzda elime ulaşacak. Yine de araştırırım.
@keyloger @mr_rain @octavarium @by efsane @deatmania @Mai Nai @lordarcual
yukarıda konu ile bilgisi olanınız varmı sayın forum yetkilileri?
![]()
peki o zaman teşekkür ederim :SEskiden beri böyle bir kısıtlama var hatırladığım kadarıyla. Yeni bir şey değil
kardeşim allah razı olsun ya vallahi beni büyük külfetten kurtardın şimdi baktım 329 kişi varmış rehberde 10 ar 10 ar nasıl uğraşırdımİnternetten edindiğim bilgilere göre Handcent SMS veya GO SMS ile halledebiliyormuşsun.
Galaxy S II'dede aynı problem varmış.
Link.
Önemli değilkardeşim allah razı olsun ya vallahi beni büyük külfetten kurtardın şimdi baktım 329 kişi varmış rehberde 10 ar 10 ar nasıl uğraşırdım![]()
@keyloger @mr_rain @octavarium @by efsane @deatmania @Mai Nai @lordarcual
yukarıda konu ile bilgisi olanınız varmı sayın forum yetkilileri?
![]()
En yüksek 64 GB desteklemiyor muydu ? Bunu buldum 32 GB olarak.10 kişi sınırlaması doğrudurs2 de aynı şekildeydi s3 de de aynısı olmuş.
Benim bir sorum olacak. Şimdi bendeki s3 16 gb ve en yüksek 32 gb lık bir sd kartı destekliyor.. Bana 32 gb lık sağlam ve okuma hızı vs yüksek bir sd kart önerisi yapabilecek var mı![]()
,10 kişi sınırlaması doğrudurs2 de aynı şekildeydi s3 de de aynısı olmuş.
Benim bir sorum olacak. Şimdi bendeki s3 16 gb ve en yüksek 32 gb lık bir sd kartı destekliyor.. Bana 32 gb lık sağlam ve okuma hızı vs yüksek bir sd kart önerisi yapabilecek var mı![]()
ikinizin de sorusuna ortak bir cevap vereyim 64 gb destekliyorEn yüksek 64 GB desteklemiyor muydu ?
Yok kardeşim ben 32 GB'lik alacağım inşallah o yüzden gerek kalmayacak.Teşekkür ederim araştırmama faydalı olacakBu arada sende düşünüyor musun telefonuna sd kart eklemeyi
![]()
Yok kardeşim ben 32 GB'lik alacağım inşallah o yüzden gerek kalmayacak.
Yok kardeşim. Özel gelecek bana Media Markt'tan.vodafone'dan mı alıyorsun![]()
Yok kardeşim. Özel gelecek bana Media Markt'tan.
kıyaslama yapılmaz zaten ıos la android tamamen farklı ıos apple sadece bır cıhaz ıcın guncelleme cıkartırken android kullanan markalar kac cesıt farklı cıhazda uyguluyorAnladım. Bende Media Markt'tan temin ettim cihazısağlam adamlardır. 3 ay öncede 4s almıştım oradan gerçekten güzel hizmet veriyor tekno market açısından
![]()
kıyaslama yapılmaz zaten ıos la android tamamen farklı ıos apple sadece bır cıhaz ıcın guncelleme cıkartırken android kullanan markalar kac cesıt farklı cıhazda uyguluyor
ama genede sormak isterim hangisini kullanırken daha fazla haz alıyorsnuz
4s mi s3 mü?
10 kişi sınırlaması doğrudurs2 de aynı şekildeydi s3 de de aynısı olmuş.
selamben de s3 aldım iki gün önce..mesaj gelince ses çıkmıyor ve titremiyor,onu nereden yapabilirim ?