Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Benim de hiç bir fikrim yok. Telefon daha elime ulaşmadı. Bir aksaklık oldu 15 Temmuzda elime ulaşacak. Yine de araştırırım.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Eskiden beri böyle bir kısıtlama var hatırladığım kadarıyla. Yeni bir şey değil
peki o zaman teşekkür ederim :S
ben ilk defa androidli bir cihaz kullanıyorum samsung da ondan :)
htc ve sony de böyle birşeyle karşılaşmadım karşılaştıysamda sınırlaması biraz daha üstünde 30 kişi 50 kişi gibi..
ve bir de 10 kişi eklediğiniz zaman mm mesajına ceviriyor yav :S

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
10 kişi sınırlaması doğrudur :) s2 de aynı şekildeydi s3 de de aynısı olmuş. :)

Benim bir sorum olacak. Şimdi bendeki s3 16 gb ve en yüksek 32 gb lık bir sd kartı destekliyor.. Bana 32 gb lık sağlam ve okuma hızı vs yüksek bir sd kart önerisi yapabilecek var mı :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Benim bir sorum olacak. Şimdi bendeki s3 16 gb ve en yüksek 32 gb lık bir sd kartı destekliyor.. Bana 32 gb lık sağlam ve okuma hızı vs yüksek bir sd kart önerisi yapabilecek var mı :)
En yüksek 64 GB desteklemiyor muydu ? Bunu buldum 32 GB olarak.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0

,
En yüksek 64 GB desteklemiyor muydu ?
ikinizin de sorusuna ortak bir cevap vereyim 64 gb destekliyor :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=278325]SamsungGalaxyS3[/MENTION] [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION]

Ben 16 gb s3 lerin en fazla 32 gb , 32 gb s3 lerin ise 64 gb sd kart desteklediğini okumuştum :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Anladım. Bende Media Markt'tan temin ettim cihazı :) sağlam adamlardır. 3 ay öncede 4s almıştım oradan gerçekten güzel hizmet veriyor tekno market açısından :)
kıyaslama yapılmaz zaten ıos la android tamamen farklı ıos apple sadece bır cıhaz ıcın guncelleme cıkartırken android kullanan markalar kac cesıt farklı cıhazda uyguluyor

ama genede sormak isterim hangisini kullanırken daha fazla haz alıyorsnuz :)
4s mi s3 mü?

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kıyaslama yapılmaz zaten ıos la android tamamen farklı ıos apple sadece bır cıhaz ıcın guncelleme cıkartırken android kullanan markalar kac cesıt farklı cıhazda uyguluyor

ama genede sormak isterim hangisini kullanırken daha fazla haz alıyorsnuz :)
4s mi s3 mü?

Kesinlikle s3.

Hele 4.8 ekrana alıştıktan sonra kesinlikle başka telefon kullanmıyorsunuz. Eğer galaxy s3 den sonra ne kullanırsın derlerse kesinlikle galaxy note 2 olurdu :) Artık büyük ekran hastalığına yakalandım. İphone'u elime alıyorum çocuk oyuncağı gibi geliyor tabiri caizse :)

ertu1921

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben yeni aldım s3 ama telefon açıkken kapalı gösteriyor arayan ulaşalımıyor uyarısı alıyor ve bunu şebeke sinyali full çekerken yapıyor sizce sorun nedir ?

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru

Nerden duydunuz kim uydurdu bilmiyorum ama ne SII de nede SIII de böyle bir sınırılama var. Kesinlikle emin olabilirsiniz

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ben de s3 aldım iki gün önce..mesaj gelince ses çıkmıyor ve titremiyor,onu nereden yapabilirim ?
selam
sesleri acmana ragmen calmamasının sebebi tahmin ediyorumki

ustten cıkan wfi bluetooth gps ses gibi ozellikleri acıp kapamamamızı saglayan menüde
bildirim iconunu yeşil yanar vaziyette bırakırsan sorun kalmaz
mesajlarda bildirim olarak gecdigi icin işaretsiz olunca ses calmaz titremez ekran ışıgı yanar soner
kolay gelsin

iboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam ust menude wfi gps ses gibi ayarların oldugu yukarıdan kayan menude
bildirimler var onu yeşil yanar şekilde ayarla
mesajlarda bildirim olarak gecdigi için işaretsiz olunca ses calmaz titremez

senin sorunun cevabı bu ilk aldigim gun bende pil cabuk bitmesin diye dikkatsizce hepsini kapadım :}
hatta aynı yerdeki güç tasarrufunu bile kapamışım işte gozumuzden kaçıvermiş canımı bile sıkmıştı
neyse kolay gelsin

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Telefonu sessiz moda aldığımda yani titreşim moduna aldığımda bildirimlerde titremiyor sadece gelen aramalarda titriyor, mesaj gelince de titremesi lazım nasıl ayarlayacağız bunu bulamadım?

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar s3 alıcam ama sanal klavye aklımı karıştırıyoru biraz kullanımı hakkında deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ve bir fotoğrafını çekerseniz çok sevinirim

HastasıymS3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir şey sormak istiyorum ..
Telefonu amerikadan alınca türkiyedeki trt uydusunu , bnm sim kartımı ve tr dil destegini kabul ediyor mu ?
Daha doğrusu ( kaydettirmek ) denilen şey tam nedir ben bilmiyorum bu söylediklerim hepsini karşılıyor mu ; eğer öyle ise ben nerde kaydettireceğim S3'ü ??
Yardımcı olursanız çok sevinirim ..