- Konuyu başlatan
deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Galatasaray Türkiye'nin en temiz ve en büyük kulübü olduğunu bir kez daha kanıtladı....
107 yıl boyunca böyleydi.Bugün de böyle.
Galatasaray Türkiye'nin en temiz ve en büyük kulübü olduğunu bir kez daha kanıtladı....
yargıtay süreci ne kadar sürüyor tahminen? bilgisi olan var mı?
Hocam yeni sezon başlamadan açıklama durumları yok mu? Zira Şampiyonlar ligi ve ligte maçlar belirlenmeden ayarlanması gerek diye düşünüyorum..Yargıtay dosyayı 473 gün inceleme hakkına sahip, 473 gün sonunda karar vermek zorunda ama büyük davalar sonuçlandıktan sonra maksimum 6 ay sonra yargıtay genellikle son kararı açıklar.
Hocam yeni sezon başlamadan açıklama durumları yok mu? Zira Şampiyonlar ligi ve ligte maçlar belirlenmeden ayarlanması gerek diye düşünüyorum..
Tescillenmedi hocam yargıtay onaylarsa tescillenecek... bu cezalar kesin degil bu olayın birde temyiz tarafı var. hiç cezada almama ihtimalleri var. onaylanadabilirŞike yapıldığı tescillendi..
Ama yattığı süreler gözününe alınarak tahliye kararı verildi..
Hayırlı olsun..
Tescillenmedi hocam yargıtay onaylarsa tescillenecek... bu cezalar kesin degil bu olayın birde temyiz tarafı var. hiç cezada almama ihtimalleri var. onaylanadabilir
keşke tüm taraftarlar bu tavrı koyabilse...Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'nın Yargıtay'dan aksi bir karar çıkmadığı sürece gözümde en ufak bir değerleri kalmamıştır!...
Beşiktaş gibi büyük bir çınarın adını lekelediler.
Yazıklar olsun!...
uefayı bilmem de trabzonlular atağa kalkar kesin. yarından itibaren "kupamızı isteriz" demeye başlarlar...
15 gün içinde yargıtaya başvurma süreleri var yoksa karar kesinleşiyor , sonrasında ise 6-15 ay arası bi yargıtay süreci olucak , hadi hayırlısı
uefayı bilmem de trabzonlular atağa kalkar kesin. yarından itibaren "kupamızı isteriz" demeye başlarlar...
ben hak aramanıza birşey demiyorum. zaytung resmini de espri olsun diye koydum. yoksa mahkemenin bu kararından sonra kupayı istemeniz normal.Kupamızı istedik bile,
GS liMehmet Baransu: Trabzonspor'un eli çok güçlendi. Kupanın bir an önce Trabzonspor'a verilmesi gerekiyor, demiş
Ben burada ki gs lileri anlamıyorum, fenerlilerden daha çok üzülmüşler, hak aramak ne zamandan beri ayıp oldu?
Ortada kapı gibi mahkeme kararı varken ne yapacaktık?
Fenerlilerde bu süreci iyi değerlendirip temizlenmeleri gerekirdi. Ancak ne yazık ki iyi sınav vermediler.
Sonuçta kazanan biz olduk, mesele bu kadar basit....
Hiç bir tartışmaya izin vermiyorum!
Ortak gergin zaten! Yorumlarınıza dikkat edelim.Şimdiden uyarayım.