Iphone için özel internet ayarı mı var?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim değil fakat arkadaşımın iphone4si var. Dışarıda getirtti daha yeni ve kayıtta yaptırmadı fakat şimdilik öyle kullanıyor bir hafta sonra kayıt ettirecekmiş. Neyse bana birşey sordu araştırdım falan pek bir net cevap bulamadım bende SDN'ye sorayım o bilir dedim :) Şimdi telefonla wifi ile bağlandığında internete giriş yapıyor fakat internet paketi varmış sınırsız onunla giriş yapamıyormuş. Nedendir acaba özel bir internet ayarı falan mı var? O Edge mi Apn kısmı mı ne varmış orada internet diğer kullanıcı adı ve parolada da vodafone yazılı. Bu arada söylemeyi unutttum hattı vodafone :)

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Sadece apn de internet yazılı olacak diye biliyorum

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sadece apn de internet yazılı olacak diye biliyorum

vodafone içinde mi öyle. nette turkcell ve avea için senin dediğin gibi vodafone için de benim yukarıda belirttiğim gibi yazıyor da

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Emin değilim ama benim Turkcell ayarlar bu sekilde digerleri otomatik

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kayıt yaptırmadığı için bağlanamıyor olabilir.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kayıt yaptırmadığı için bağlanamıyor olabilir.

o ihtimali düşündük ama wifi ile bağlanıyor hadi wifi hattan ayrı diyelim ama hat görüşmeleri arama mesajlaşma vs. yapılabiliyor yani ben bu yüzden o ihtimal üzerinde pek durmadım

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=254577]byfaruk[/MENTION] o zaman bilemiyorum ama internet ayarları genelde otomatik yüklenir. ben de 4S kullanıyorum hiç ayar yapmadım

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Zaten cihz otomatik ayarları alır. Apn de internet yazılıysa aç/kapa yeterli. Olmuyor ise ,
ayarları sıfırla var en altta sıfırla , bir geri bölüme gel (kayıt etmesi için) tekrar apn kısmına internet yaz ve aç/kapa .
Yine olmuyor ise Ayarlar - Genel sekmesinde sıfırla var ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar apn ye internet yazıp aç/kapa yapmalı ama artık yine olmuyorsa versiyonla oynayacak