Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : metinimcim@msn.com yollandi

elinde torrent.biz davetiyesi olan varsa rica etsem gönderebilir mi acaba?mail adresim kadir4407@hotmail.com

Kendi torrent sitenizin yanında bu üyelik güzel duracaktır.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kadir4407@hotmail.com yollandi

Elinde davetiye olanlar lütfen yolluyabilir mi.

mail adresim

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yollandi

bana da davetiye kodu gonderirseniz cok sevinirim arkadaslar

nihalyonja@hotmail.com

:)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : nihalyonja@hotmail.com yollandi

hazır eliniz değmişken benide görürseniz mutlu edersiniz beni :) mesutaltay9@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mesutaltay9@gmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bu sitede bulunan üyeliğimi de kaybettim :/ eğer davetiye gönderirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
utku.bicakci__@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : utku.bicakci__@hotmail.com yollandi

Davetiye kodu Rica Edebilir miyim? Teşekkürler....
hasansenturk@yahoo.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hasansenturk@yahoo.com yollandi

bir davetiyede ben alabilirmiyimm ? kahraman_93@hotmail.com.tr

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kahraman_93@hotmail.com.tr yollandi

stebriz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle selam.ben bu siteden hep yararlaniyorum pc ve telefonlar almak isterken bile buradaki tavsiyelere bakiyorum.şimdi üye oldum.bende sizden turktorrent.eu davetiye kodu istiyorum stebriz88@gmail.com simdiden tesekkurler