Adı aklıma gelmeyen 2 oyun?

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Daha önce oynadığım ama şimdi aklıma gelmeyen iki oyun var. Bu oyunların isimlerini biliyor musunuz?

1. Yanlış hatırlamıyorsam tarayıcı üzerinden oynadım flash tabanlıydı. Limanımız vardı gemiler konteyner getiriyordu. Bizde olabildiğince iyi bir biçimde konteynerları limana yerleştiriyorduk. Basit bir oyundu, üstten görünümü vardı. Konteynerları sağa sola çevirip yerleştiriyorduk.

2. Modelini hatırlamadığım siyah beyaz ekranlı bir telefonda oynamıştım. Yukarıdan kutular yağıyordu. Ufak bir adam ile kutuları sağa sola itiyorduk. Bir yatay sırayı tamamladığımızda o sıra kayboluyor yeni kutular için yer açılıyordu. Ufak adam 2 kutuyu itemez 2 kutu zıplayamaz. Eğer dikey konumda ekranın üst kısmına kutular ulaşırsa oyun bitiyordu.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Dediğin oyunları oynamış gibiyim ama isimleri bir türlü aklıma gelmedi.

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2. dediğin oyunu bende çok oynadım siemens c 45 marka model bi telefondu herhalde tabi çoook uzun zaman oldu oynayalı ama güzel oyundu ekran siyah beyaz değil turuncuydu galiba

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2. oyunu oynayalı çok uzun zaman oldu aklıma bir türlü gelmedi ismi

şimdi aklıma geldi satck attack ikincisi stack attack

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
nasıl nerden indirdin söyle :D ama bende bada işletim sis. var uyar mı ?

bada işletim sistemine uyar mı bilmiyorum ama stack attack bedava indir yazdım ilk çıkan siteden indirdim bilgisayarda virüs var mı diye taradım yoktu

AlperSad

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Siemens C45 telefonunda birde dövüş oyunu vardı görünce anılarım depreşti :D
4521_01.jpg
Siemens_C45_displej_06a.jpg

bu da o oyun (Stack Attack)
siemensC45.jpg
0.jpg