TheKeyloGGer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar elimde 2 davetiye var , yalnız site içerisinde ciddiyetli olmasıı ve upload yapacak kişileree ihtiyacım var şartım bu 

Arkadaşlar elimde 2 davetiye var , yalnız site içerisinde ciddiyetli olmasıı ve upload yapacak kişileree ihtiyacım var şartım bu![]()
MErhaba,
10mb bağlantım var .Çok uzun yıllardan beri torrent kullanırım.Birtek leechturk de hesabım yok.Eğer bana gönderirsen pişman olmazsın.Teşekkür ederim.
mesutbasaran@yandex.com
im_sory_94@hotmail.com 1 tanede ben rica edebilir miyim?![]()
tesekkurler..xblckstrmx@ymail.com
arkadaşım elinde davetiye varsa omer_1905_1257@hotmail.com gönderebilirmisinMerhaba arkadaşlar Elimde
28 Adet Leecturk Davetiyesi vardır Pmyoluyla ilk mesaj atanlara davetiye yolluyacağım
Mod.: Davetiye dağıtımı SDN tarafından yapılmamaktadır ancak elinde davetiye olan üyelerimiz isteklere bu başlık altından karşılık vermektedirler !
Mail adreslerinize spam gelmesini istemiyorsanız adreslerinizi mesajlarınızda paylaşmaktan kaçınınız, davetiyeler elinde olanlar tarafından ö.m olarak iletilecektir.
Birkaç güne yada yarına davetiye elde edebilirm gönderirimyollarımda gönderdiğim diğer arkadaşlar bakmamış bile son 1gün üye olmazlarsa davetiye boşa gitmiş olacak , duyarlı kişiler lazım bana