Arkadaşlar ben bir kıza açıldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cloud27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qzey

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yeni ergen detected!

Açıldıysan açıldın ne yapalım?, bunu güzin abla köşesine yaz.
Bir teknoloji sitesinin forumundan nasıl bir feedback bekliyorsun?

Bu bölümün kapatılması gerek bence, ShiftDelete'in konseptine ne alaka bu kategori?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni ergen detected!

Açıldıysan açıldın ne yapalım?, bunu güzin abla köşesine yaz.
Bir teknoloji sitesinin forumundan nasıl bir feedback bekliyorsun?

Bu bölümün kapatılması gerek bence, ShiftDelete'in konseptine ne alaka bu kategori?
sana danışan olmadı zaten :) burnunu her konuya sokma ;)

--- Mesaj Güncellendi ---

Kız işi boş iştir :D

Aşk falan beklemeyin kimseden... Artık duygular köreldi... En iyisi mi ne ? Sadık gördüğün bayanı kapmak :P Aşk falan bahsetmiyorum bakın. Sadece sadakat yeter ;)
yürü beeeeee kim tutar seni :D

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kızı nerden tanıyorsunuz ?yanı nerde tanıştınız.kendısınden elektrık alıyormusun?yoksa sadece hoşlanıyormusun?
bırz anlatkı olayı çözelım
bu arada konuyu açalı 1 hafta olmuş.ne sonuca vardım ne durumdasın bılmıyorum.diğer yazdığın mesajları okumaya vaktımın olmadığından ılk mesajına bakarak bunları yzıyorum

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne oliy burda :D Bir bayan olarak sunu söyliyeyim. Mektup kesinlikle yanlis bir hareket degil benim gözümde. Ha bu kisiliklere göre degisir. Ben sahsen benimle tanismak isteyen birinin bana sanal ortam veya arkadas araciligi ile degil de mektup ile bir seyler yazmasini tercih ederim. Cünkü mektup bambaska bir sey. Ona emek vermissin en nihayetinde. Ayrica zaten arkadasiyla haber vermis olsa sansini hepten kaybeder, cocuk gibi :D Baska yol mu kalmadi.. Onun disinda mektupta yazmis olduklarina bakarim. Israr etmesini isterim, cünkü bu bir cok seyin göstergesidir benim gözümde. Haliyle hemen evet tamam demekte bir kiza göre yakisir bir hareket degil bence. Baktim birakmiyor gercekten ciddi, olumlu cevaplar veririm. Cokta tecrübeli degilim, cünkü bir kiz olarak kendimi sakinmayi tercih ediyorum. O yüzden gözönünde degilim pek=) Son durumlar nedir, kiz ne dedi sen neler yaptin merak ediyorum =)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Ne oliy burda :D Bir bayan olarak sunu söyliyeyim. Mektup kesinlikle yanlis bir hareket degil benim gözümde. Ha bu kisiliklere göre degisir. Ben sahsen benimle tanismak isteyen birinin bana sanal ortam veya arkadas araciligi ile degil de mektup ile bir seyler yazmasini tercih ederim. Cünkü mektup bambaska bir sey. Ona emek vermissin en nihayetinde. Ayrica zaten arkadasiyla haber vermis olsa sansini hepten kaybeder, cocuk gibi :D Baska yol mu kalmadi.. Onun disinda mektupta yazmis olduklarina bakarim. Israr etmesini isterim, cünkü bu bir cok seyin göstergesidir benim gözümde. Haliyle hemen evet tamam demekte bir kiza göre yakisir bir hareket degil bence. Baktim birakmiyor gercekten ciddi, olumlu cevaplar veririm. Cokta tecrübeli degilim, cünkü bir kiz olarak kendimi sakinmayi tercih ediyorum. O yüzden gözönünde degilim pek=) Son durumlar nedir, kiz ne dedi sen neler yaptin merak ediyorum =)
bende bı bayan olarak mektup olayında sana katılmıyorum:Ddüşünclerını karşısındakıne saf sözlerıyle yapmacıksız açık açık söylemelı.kağıt kalemle bu iş olmaz

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Forumda bayan varmışta bizim haberimiz yokmuş :D Hoş geLdiniz :P

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keşke daha önceden okusaydınız belki daha başka şeyler söyleyebilirdiniz kız umut bağlama dedi bana :( :S napayım kızın peşini bırakayımmı yolsa yılmayımmı?

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cloud27 nin peşine mesajım bulunsun CLOUD :D

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne demek istediğini anlamadımda sen nerden cıktın :D cakma cloud :D

ahahaha çakma cloud derken? üyelik tarihim 2010 canım bu durumda sen benim çakmam oluyorsun :D ahahaha

CLOUD
user-online.png
9.png
Üyelik tarihiOct 2010Mesajlar35

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pardon görmedimde bende senin isminden esinlenerek almadınki bulut teknolojisinden esinlenerek aldım :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
O değiL de kız eLLere geLin oLacak :D Sonuç nedir :P

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
aaaaaamaaaaaannnn... Kız mı kalmadı arkadaşım... Bırakın bu aşk işlerinii... Sonra zarara girersiniz. Aşk aşk diye gönül vermeye değer bir insanoğlu yok şu dünyada. Aşık olacaksan, yaradana aşık ol.

Sehri_Istanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bı bayan olarak mektup olayında sana katılmıyorum:Ddüşünclerını karşısındakıne saf sözlerıyle yapmacıksız açık açık söylemelı.kağıt kalemle bu iş olmaz

Görüşüne saygı duyarım, ben farklı düşünüyorum=)

keşke daha önceden okusaydınız belki daha başka şeyler söyleyebilirdiniz kız umut bağlama dedi bana :( :S napayım kızın peşini bırakayımmı yolsa yılmayımmı?

Umut bağlama dediyse vazgeçmen daha doğru olur. Ya da biraz bekle, tekrar bi konuş. Baktın yine aynı cevap veriyor hayırlısı böyleymiş demek ki de =)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O değiL de kız eLLere geLin oLacak :D Sonuç nedir :P
sonuç olumsuz :(

aaaaaamaaaaaannnn... Kız mı kalmadı arkadaşım... Bırakın bu aşk işlerinii... Sonra zarara girersiniz. Aşk aşk diye gönül vermeye değer bir insanoğlu yok şu dünyada. Aşık olacaksan, yaradana aşık ol.
doğru diyorsun başka kız mı yok arkadaş daha yolun başındayız daha önümüze neler çıkacak neler

Görüşüne saygı duyarım, ben farklı düşünüyorum=)

Umut bağlama dediyse vazgeçmen daha doğru olur. Ya da biraz bekle, tekrar bi konuş. Baktın yine aynı cevap veriyor hayırlısı böyleymiş demek ki de =)

bilemiyorum ne yapacağımı ya :S

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ohhohohhouhohuhohuho şanssısız aga :(

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Konuyu Güncel Tutmandaki Amaç Ne ? 17 Sayfa Yorum Yapılmış.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben de 2 kıza açıldım.

aynı andamı :)
kızlar birbirini tanıyormu. biri güzel diğeri daha mı güzeldi. önce hangisine açıldın. bu durumda akla akıl oyunlarındaki profesörün teorisi geliyor. sen daha güzelinde teklif ettin kabul etmedi sonra diğeri ikinci olduğu için kabul etmedi. fenerde kupayı alarak 29 yıllık özlemini bitirdi. bu demek oluyor ki azimle s.......... cümlenin sonunu getirmeyim en iyisi. bu konu nereye gidiyor böyle biri parmaklarıma dur desin......:D:D:D

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kızlar birbirini tanıyormu. biri güzel diğeri daha mı güzeldi. önce hangisine açıldın. bu durumda akla akıl oyunlarındaki profesörün teorisi geliyor. sen daha güzelinde teklif ettin kabul etmedi sonra diğeri ikinci olduğu için kabul etmedi. fenerde kupayı alarak 29 yıllık özlemini bitirdi. bu demek oluyor ki azimle s.......... cümlenin sonunu getirmeyim en iyisi. bu konu nereye gidiyor böyle biri parmaklarıma dur desin......:D:D:D
hıhım aynı anda kızlar yanyanaydı üçümüz bir yerdeyken 2sinde açıldım hazır açılmışken hepten açılayım dedim :S
farklı zmanlarda tabikide :D

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sözüm redo ya idi ama madem sende de böyle bir durum var sanada sormuş oldum.:)
kardeş kusura bakma bende bugün bi haller var
sen redoya dedin ben kendime anladım bugün dikkat dağınıklığım var herşeyi üstüme alınıyorum kusura bakma özür dilerim eğer seni kırdıysam bugün bende bişi var :S :(

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

Yok yav şaka yaptım :D

Daima rafta kaldı bu projem,hayata geçiremedim bu olayı :P yalnız hayat bana :D

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu konular ayık kafaylan konuşulmaz olduğun gibi görün kız niyetliyse zaten belli eder değilse kafanda hayal kurup hayal kırıklığına uğrama.