Sadri Şener'den çarpıcı açıklamalar

Bu konuyu okuyanlar

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Gazete Habertürk Genel Yayın yönetmeni Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına katılan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike konusunda alınan kararlar, Emre Belözoğlu ve birçok merak edilen konu hakkında konuştu.

İşte Şener'in açıklamaları:

EMRE TEDAVİ OLMALI

Fenerbahçe maçında olmaması gereken şeyler oldu. Taraftarlar takıma yardım etmek isterken, bize de zarar verdi. Fenerbahçe'de bir Emre olayı var. Bilerek geliyor korner atmaya. Kendini yere atıyor tahrik ediyor. Zokora olayı zaten bizim tarftar için tahrik unsuru. Elini sıkmadı, tekme attı. Tribünler de gerildi. Emre bana el işaretleri yaptı bir şeyler söyledi. Benim yoksa soyunma odasının oraya girme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak Emre tedavi edilmesi gereken bir kişi. "Annem Maçkalı" diye çıkıp konuşuyor. Maçka'da kültürlü, yüksek tahsilli insanlar olur ordana bu tip bir insan çıkacağına ihtimal vermiyorum.

Emre beni daha önce dövmek istemiş. Daha önce milli takımın Belçika maçından sonra havalanında beni aramış. Neymiş Trabzonlu taraftarlar milli maçta ona küfretmiş. Allah'tan denk düşmedik, çok kötü şeyler olurdu. Emre Zokora'ya "pis zenci" demiş, bana dendiği zaman ben bir şey hissetmiyorum ama onun için ne duygular taşır bilemezsiniz. Kalkıp biri pis Türk, pis Kürt dese heralde kıyamet kopardı. Herhalde ikisi de aynı duygu. Emre mutlaka tedavi görmeli. Zokora kırmızı kart görseydi kimse itiraz etmezdi. Ama kırmızı olayı değil, zenci olayı çözülmeli. Federasyon gereken cezayı önceden verseydi, böyle olmazdı. Zaten kendisi de UEFA'ye gitti. PFDK Emre'ye 2 maç veriyor sonra zorla 3 oluyor. Sinirliysen futbol oynamayacaksın, benim ona tavsiyem mutlaka tedavi olsun

DEMİRÖREN'E RİCALARIMLA OY VERİLDİ

"Bu sezon sıradışı bir sezon yaşıyoruz. Şike soruşturmasını ben yapmadım. Türk devleti, polisi ve savcısı yaptı. Geçen sezon ikinci olduk başımızı büktük ancak bu şike soruşturması daha başlamadan önce bir şeylerden şüphe duyduğumuz için UEFA'ya yazı gönderdik. Onlar da TFF'ye yazı yazdılar incelenmedi, federasyon harekete geçmedi. Devlet bu operasyonu yaptı, baktı ki ligin şampiyonu biziz Şampiyonlar Ligi'ne bizi aldı.

10 aylık süreçten sonra PFDK bir karar alıyor. Geciken karar ve adalet tecelli etmedi. Etik kurulu raporunun ilkinde Fenerbahçe şike yapmış, suçlu dendi. Sonra federasyon değişti, Yıldırım bey geldi. Benim de ricalarımla oy verildi. Ama benim şartlarım vardı. Trabzon'dan adam sokalım yönetime diye. Trabzon'da çok tepki aldım. En sonunda açıklanan karar bir kurgulama yapılmış gibi ikinci raporda Fenerbahçe suçsuz diyorlar.

58'İ NASIL DEĞİŞTİRİRSİN!

58. maddeyi bize sormadan değiştiriyorlar. Benden çaldığınız oyları bana geri vereceksiniz. Değişiklik yaparken bana soracaksınız. Bana niye sormuyorsun maddeyi değiştirirken? Gece 2'de sonuçlar açıklanıyor. Bunca hengamenin ardından İlhan Ekşioğlu 3 yıl caza alıyor. Yazık değil mi? Tek başına bu işler yapılır mı. Açıklanan kararda şike yapan var ama sahaya yansımadı diyorsun. Bu nasıl olacak. İbrahim Akın'a 3 yıl ceza veriyorsun. Tek başına mı yaptı şikeyi. Karşısında biri olacak. Direk mi verdi buna parayı.

VİCDANLARI SIZLAMIYOR MU?

Şike yok şikeyi yapan var. Bu nasıl oluyor? Etik Kurulu Başkanı Oğuz Bey böyle bir karar aldı, üniversiteye gittiğinde öğrenicilerine ne diyeceksin. İlk raporla ikinci rapor ne kadar çok farklı diye vicdanın sızlamayacak mı? Eve gittiğin zaman ailenin , eşinin çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın. İbrahim Akın için müsabaka sonucuna etkilemiştir diyorlar, daha ne olsun işte. Ama oturup Fenerbahçe'yi kurtaralım dersen bu sonuç çıkar. Bu kararı alanlara hiç yakışmadı. Hayatları boyuncu vicdanları nasıl olur bilemiyorum, Mutlaka rüyalarına girer bu alınan karar.

KURULLARDA TARAFTARLIK DUYGUSU VAR

'Yıldırım Demirören başkanlığa vazifeli geliyor deniyordu' yorumu üzerine Şener, "Beşiktaş'ta bir Fenerbahçe hayranlığı var. Vazifeli gelmesi konusunda bir şey diyemem ama Galatasaray ve Bursaspor kulüplerinin yöneticilerin TFF yönetim kurulunda olsaydı şike ile ilgili bu kararlar alınamazdı. Disiplin kurulunda, Etik Kurulu'nda taraftarlık duygusu var. Karar aşamısında verilen aralarda aman Fenerbahçe'ye bir şey olmasın diye üyeleri ikna etmeye çalışmışlar. Bu bana söylendi" dedi

AYDINLAR CEZAYI KESMELİYDİ

Mehmet Ali Aydınlar, sevdiğimiz bir arkadaşımızdı ama başkanken de F.Bahçeli biriydi, o gömleği bir türlü çıkaramadı. Devamlı içinde F.Bahçe'yi nasıl kurtaralım duygusu vardı. Çalıştı, olmadı sonra istifa etti. Mehmet Ali Aydınlar zamanında cezayı kesip eksi 10 puan cezası verseydi bu iş bitmişti. Uzadıkça büyüdü olaylar. Şimdi daha fazla bahsedilmez bu alınan utanç kararlardan unutulur, bunu da yaparlar.

GEREKİRSE CAS'A GİDECEĞİZ

Biz Trabzon olarak bu kararları çıkaran kurullardan davacı olamıyoruz. Bu işlerle ilgilenen 6-7 tane avukatımız var. Kendi federasyonumuzu şikayet edeceğiz. Bu da ayıp bir şey ama başka seçenek bırakmadılar. Hakkımızı aramak için UEFA'ya gideceğiz. gerekirse CAS'a gideceğiz. Kupanın yeri bizim müzemizde duruyor. Vermezlerse de kupanın olduğu yere 'Kupa şikeden dolayı Fenerbahçe'ye gitti. Yaşanan şike olayları nedeniyle kupa bize gelmemiştir. Fenerbahçe kulübünde misafir olarak duruyor' diye bir kağıt yazarız kupanın yerine koyarız. UEFA'dan ümidimiz var, bu işin öbür dünyası var. CAS'tan umudumuz var. CAS bize kupayı verebilir. UEFA herkese ceza vermez." dedi.

BİZİ İKİNCİ PLANA ATMASINLAR

Daha önce yaptığı 'Fenerbahçe'ye yenilirsek bu dünyanın sonu olur' sözleri hatırlatılan Şener, "Ben bunları oyuncuları motive etmek için söyledim. Büyütmeye gerek yok. Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım. Galibiyet analarının ak sütü gibi helaldir. Oyuncuları daha profesyonel yöneticileri daha profesyonel bu tip işleri daha iyi yapıyorlar. Federasyonun kararlarını gördük.Ama Fenerbahçe'yi kollarken bizi ikinci takım muamelesi yapmasınlar. İstanbul taraftarı tabii ki büyük ama bizi ikinci plana atmasınlar. Bu Trabzon halkında patlama haline geliyor.

DEMİRÖREN 'KUPA SENİN' DEDİ

"Biz yeni federasyona destek verirken en başında Yıldırım Demirören'e 'benim kupayı almam lazım dedim' o da kabul etti. 'Ben bitireceğim bu işi kupa sizin' dedi. Biz federasyonla konuşurken ve destek verirken en başında Etik Kurulu raporlarına göre benim kupayı almam lazım dedim o da kabul etti. 'Ben bitireceğim bu işi kupa sizin' dedi Yıldırım Demiöreren. Zaten bunu söylemeyen kimse yok. Tapelerin hepsini okumaya gerek yok. 1-2 tanesini oku kupanın bize gelmesi gerektiğini anlarsın. Haziran ayında federasyonun mali genel kurulu var. Galatasaraylı ve Bursalı ve bizimle beraber olan diğer arkadaşlarla bakacağız artık, yanlıştan mutlaka dönülmesi gerekiyor. Tahkim'e gideceğiz, hakkımızı arayacağız. Şampiyonlar Ligi finaline davetliyim. Gideceğim orada İnfantino ile görüşüp derdimizi anlatacağız. Haziran ayında federasyonun mali genel kurulu var. Galatasaraylı ve Bursalı ve bizimle beraber olan diğer arkadaşlarla bakacağız artık, yanlıştan mutlaka dönülmesi gerekiyor. Federasyonu düşürmemiz lazım ki ders olsun. Gelsin Fenerbahçe kurtarsın bakalım.

FENERBAHÇE'NİN BUNLARA İHTİYACI YOK

Aziz Yıldırım'ın "Gerekirse ligden çekiliriz sözleri için" Şener "Takımı falan ligden çekemez. Tarihte böyle bir olay yaşanmamış. 58 değişmeden önce iki yöneticisine ceza gelseydi, takımı küme düşüyordu. Ama bu son kararlarda Aziz Yıldırım aklandı iki yöneticiye ceza geldi. Bir şey yapmak gerekiyordu, PFDK da bu yolu izledi. Fenerbahçe'nin bu işlere girmesine gerek yoktu. Cezasını alırdı seneye yine şampiyonluğa oynardı. 29 sene Türkiye kupasını almadın da ne oldu. Büyük bir camianın bu tip şeylere ihtiyacı yoktu. Sonuçta tarih Fenerbahçe'nun bu durumunu yazacak. Belli disiplin talimatları değiştirilerek, torpille aklandığını ileriki yıllarda da herkes konuşacak. Onlar açısından üzücü. Niye şikeci Fener diye bağırılsın. Uzun yıllar konuşulacak.

NAMUS DEĞİL HAVA DAVASI

Şimdi Fenerbahçe şampiyon olursa, UEFA 'Avrupa'ya gelme' diyecek, bu daha acı bir şey. CAS davası için namus davası dediler geri çektiler. O davayı zaten kazanmaları mümkün değildi. Şeklen hava olsun diye açılmış bir davaydı. Onur davası falan bunlar gerçek değil. Fenerbahçe Kulübü böyle savunulmaz bana göre.

BAŞBAKAN DEDİ DİYE YAPMAZLAR

Başbakan'ın alınacak kararlar için 'Kişiler ve kurumlar ayrılmalı' şeklinde görüşü için de Şener "Hakimler Başbakan'ın ağzına bakmazlar diye düşünüyorum. Başbakan böyle dedi diye böyle yapacaklarını zannetmiyorum öyle de umuyorum.

ŞAMPİYON GALATASARAY

Yukarıda Allah var, Galatasaray bu sezonu şampiyon bitirdi. Puanların ikiye bölünmesi olayları buraya taşıdı. Belçika ve Ukrayna gibi gelişmemiş ülkelerde uygulanıyor bu sistem. Bu sezon çok ucube bir şeydi.

FENERBAHÇE'NİN DÜŞMESİ ZARAR VERİR

F.Bahçe'nin küme düşmesi Türk futboluna zarar verir. Başka bir formül de bulunurdu silerdin 10 puanını en azından vicdanları rahatlatırdın. Şimdi nasıl insanları ikna edeceksin. Kanacak mı buna insanlar.

YÖNETİM KARARI İLE ŞİKE YAPILIR MI?

İlhan Ekşioğlu şike teşebbüsünde bulunmuştur fakat kulüpten bu işle görevlendirildiğine dair belge bulunamamıştır diyorlar. Hayretler içindeyim, böyle bir şey olur mu? Yönetim kurulu kararı ile mi olur bu işler. Gülerler adama, bu kadarını yapmayın hakikaten ayıp. Hepimize yazık oluyor.

YILDIRIM İÇİN ÜZÜLÜYORUM

Aziz benim çok eski arkadaşım. Hiçbir zaman üzülmesini istemedim. Saha dışında iyi arkadaşlığım vardı, sempati ile götürürsün bu işi ama şimdi hiç hoş olmayan ilişkiler oldu. Ben kendi adıma üzülüyorum. Bunların geçmesi için bu jenerasyonun değişmesi lazım. Türk futbolunun toparlanması için 3-4 yıla ihtiyaç var.

FENERBAHÇE TARAFTARINI TAKDİR EDİYORUM

Fenerbahçe büyük bir güçtür bunu bu süreçte ispatladılar. Bundan sonra F.Bahçe'den habersiz Türk futbolunda bir şey olmayacak. Cok güçlü bir yapıya sahip. Biz haklı olmasaydık bizi çoktan gömmüşlerdi. Tarih olmuştuk. Başkanlarına olan bağlılıklarını hayranlıkla izliyorum. Türk sporunda mutlaka olması gereken bir kulüptür Fenerbahçe ama bir hata da varsa bunu söylemek lazım. Adalet sağlanmadığı zaman Fenerbahçe'ye bir şey olmaz diye bir kanı oluşuyor. Bu doğru değil. F.Bahçe mutlaka ceza almalıydı.

BARANSU'NUN İDDİASI

Yıldırım Demirören ve Ali Koç arasında geçtiği iddia edilen diyalogla ilgili de konuşan Şener, "Okudum, ama orada bir hata var. Yıldırım Demirören 1 yıldır içki içmiyor" dedi.

DERBİ NE OLUR?

Galatasaray çok iyi Fener de iyi. Süper Finali kötü oynuyor, hoca olarak Fatih Hoca ağır basar. Fatih Hoca locada izleyecek. Oraya girişi çıkışı hiç hoş olmaz. Tahkim Kurulu erteleyebilirdi cezayı kişisel görüşüm. Fenerbahçe'yi sahasında yenmek de zor. Galatasaray'ı şanslı görüyorum Fatih Terim'i çok iyi tanıyorum, bu tip maçlara çok iyi hazırlar. Bu yüzden şanslı görüyorum, beraberlik de avantaj. Ama ortada bir maç. Kazananı tebrik etmek lazım. Fatih Hoca bu tip maçları iyi okuyor. Maçta karışık şeyler olabilir. Melo gibi sinirli bir adam var diğer tarafta da Emre gibi sinirli bir adam var karman çorman işler olabilir. Ama kurula yapma derlerse ertelemezler. Maçın hakemi Cüneyt Çakır olabilir ya da Fırat Aydınus.



Kaynak
 

uA23uA

Müdavim
Katılım
19 Ağustos 2011
Mesajlar
3,448
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
Yaş
36
İlhan Ekşioğlu şike teşebbüsünde bulunmuştur fakat kulüpten bu işle görevlendirildiğine dair belge bulunamamıştır diyorlar. Hayretler içindeyim, böyle bir şey olur mu? Yönetim kurulu kararı ile mi olur bu işler. Gülerler adama, bu kadarını yapmayın hakikaten ayıp. Hepimize yazık oluyor.

bunu yazan ve altına imza atan tüm insanları tebrik ediyorum.Zekalarınada hayranım.Bu neye benziyor biliyormusunuz.

Hırsız mahalledeki evi soymaya kalkışmış ama mahalledeki polis karakoluna haber vermemiş :D:D:D:D
 

BeyaZayeB

Müdavim
Katılım
11 Kasım 2008
Mesajlar
2,191
Reaksiyon puanı
19
Puanları
38
Gayet içten ve doğru açıklamalar yapmış..
Anlayana ..!
 

YellowRed

Müdavim
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
bu saatten sonra ne söylese boş. YD'nin sözlerine kanmayacaktın sadri bey. araba devrildi artık. sen istediğin kadar yok göster...
 

ahmeta

Müdavim
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
2,328
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
Emre kendini yere atıyor demiş, adamın başına yabancı madde atıyorlar ne yapsaydı acımadı ki acımadi ki diye başka madde atmalarını mı bekleyecekti?
Maçtan önce ortamı geren zaten sayın Şener değilmiydi? Yaptığı açıklamalar yüzünden futbolumuz katlediliyor.
Sayın Şener önce iğneyi kendine batırmalı sonra diğer klüp ve başkanlardan vede federasyondan şikeyet etmeli.
Sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor, önce kendi kapını süpür sayın Şener sonra komşununkine pis dersin....
 

YellowRed

Müdavim
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
Maçtan önce ortamı geren zaten sayın Şener değilmiydi? Yaptığı açıklamalar yüzünden futbolumuz katlediliyor.
Sayın Şener önce iğneyi kendine batırmalı sonra diğer klüp ve başkanlardan vede federasyondan şikeyet etmeli.
Sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor, önce kendi kapını süpür sayın Şener sonra komşununkine pis dersin....
ona bakarsan trabzon deplasmanına gidileceğini bile bile "trabzon galatasaraya yattı" deyip ortamı geren de aykut kocaman değil miydi?

iki taraf da ortamı gerdi, kazanan fb oldu.
 

Whisper1907

Müdavim
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Ancak Emre tedavi edilmesi gereken bir kişi. "Annem Maçkalı" diye çıkıp konuşuyor. Maçka'da kültürlü, yüksek tahsilli insanlar olur ordana bu tip bir insan çıkacağına ihtimal vermiyorum.

Bu memleketten senin gibisi çıktıysa nerden ne çıkacağına şaşırmak mantıksız kaçar..
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
Beşiktaş'ta Fenerbahçe sevgisi var diyen adamdan gayet mantıklı ve anlayana olan bir açıklama haklısınız. :)
 

deatmania

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Üyeye haraket etmekten dolayı, ban :D [MENTION=70615]erjan[/MENTION]
 

muratteas

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
9,578
Reaksiyon puanı
96
Puanları
48
Fuat Akdağ'dan cevap gelmiş.

"SPOR MUHABİRİYKEN ADLİYE MUHABİRİ OLDUK"
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in çok zor durumda olduğunu kabul eden Fuat Akdağ "Ancak ne zaman zor bir dourumda kalsa Sadri Şener, medyaya karşı tavır sergiliyor" dedi.Sadri Şener'in haftasonu kendisine yapılan yumurtalı saldırı sonrası TRT'de bağlandığı programda yorumculara "Siz üzülmemişsinizdir" dediğini ve telefonu kapattığını, ertesi gün de çıkıp "Şaka yapmıştım" dediğini anımsatan Fuat Akdağ şöyle konuştu: "Sadri Şener komik bir insan. Dün de bizimle ilgili komiklik yaptı. Burada bu kadar insan çalışırken onlara taraflısınız demek büyük haksızlık. Bizler, ortaya konan futbol ortamı içinde spor muhabiriyken adliye muhabiri olduk. Bizi spor muhabirliğinden uzaklaştırıp adliye muhabiri yapıyorsunuz"
"SİZ HER ŞEYİ GÜZEL YAPTINIZ DA BİZ Mİ BATIRDIK?
Her takımdan insanların, bu tür açıklamalar yüzünden sürekli medyayı suçladığını da belirten Akdağ "Siz her şeyi güzel yaptınız da biz mi batırdık? Artık ben yöneticileri ciddiyete davet ediyorum. Yöneticilik yapsınlar, komiklik yapmasınlar" dedi.

DEMİRKOL: "GEÇEN HAFTA FENER DÜŞMANIYDIK, BU HAFTA FB TV OLDUK"
Mehmet Demirkol ise "58. maddenin tez konusu yapılması gerektiğini sabah programda ben söyledim ama Sadri Şener akşam konuşurken bu sözlerimi benim adımı anmadan dile getirdi, sanırım NTV'yi eleştireceği için bizim sözlerimizi kullanırken adımızı anmadı" diye konuştu.

Geçen hafta Spor Servisi'nde "Bu ligin şampiyonu Galatasaray'dır" dediği için Fenerbahçe düşmanı ilan edildiğini, bu hafta ise Sadri Şener tarafından FBTV ilan edildiklerini söyleyen Mehmet Demirkol "Haftaya ne olacağız acaba?" diye konuştu.
AKDAĞ: "HERKESE VE HER ŞEYE RAĞMEN..."
Fuat Akdağ ise "Biz leş kargalığı yapmıyoruz, hamaset yapmıyoruz. Biz burada herkese ve her şeye rağmen, sizlere rağmen spor yayıncılığı yapmaya çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı

http://www.ntvspor.net/haber/reklam/64472/komiklik-degil-yoneticilik-yapsinlar-video
.
 

YellowRed

Müdavim
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
spor servisi programını kaçırmamaya çalışıyorum. sabah izleyemediğimde gece tekrarına bakıyorum veya netten izliyorum.

son dönemlerde fuat akdağ, mehmet demirkolu konuşturmamaya başladı. sürekli demirkolun sözlerini kesip, araya girip frenliyor. eleştirilerini yumuşatmaya çalışıyor. kanalın spor müdürü bunu yapınca da samimiyetini yitirmeye başlıyor. zaten kanalda adam gibi eleştiri yapan bir tek mehmet demirkol var. o da konuşamazsa ne anlamı var o programların?
 

|BeyabaN|

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2008
Mesajlar
3,248
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
bu adam hala konuşuyor mu?
sen git ortamı geren açıklamalar yap, Trabzonspor taraftarına ver gazı
sonrasında Emre'nin yemedi tekme, başına isabet etmeyen cisim kalmasın,
ondan sonrada Emre taraftarı tahrik etti,
bırak bu işleri Sadri bey, emekli olmuşsundur, git emekliliğini yaşa.
 

ahmeta

Müdavim
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
2,328
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
bu adam hala konuşuyor mu?
sen git ortamı geren açıklamalar yap, Trabzonspor taraftarına ver gazı
sonrasında Emre'nin yemedi tekme, başına isabet etmeyen cisim kalmasın,
ondan sonrada Emre taraftarı tahrik etti,
bırak bu işleri Sadri bey, emekli olmuşsundur, git emekliliğini yaşa.

Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elinden geleni yapıyor!
Cumartesi eğer Fenerbahçe Şampiyon olursa bence ortalık çok karışacak!!!
 

Whisper1907

Müdavim
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
103258_800_pb.jpg
 

ADRENALİN-1

Doçent
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
686
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması için elinden geleni yapıyor!
Cumartesi eğer Fenerbahçe Şampiyon olursa bence ortalık çok karışacak!!!

çok karışacak çokkk :D, aynı sadri şener gibi ünal aysalda diyecek ki kupamızı istiyoruz, kupamızı verin diyecek, ünalda uefaya şikayet edecek fenerbahçeyi :D
 

Fantoma

Müdavim
Katılım
9 Ağustos 2008
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
Galatasaray'ın Sadri Şener tarzında davranmayacağını umuyorum.
Trabzonspor 20 küsur yılın ezikliğini yaşarken bu tür açıklamalar gayet olağan.
Her ne kadar olağan dışı bir çok cümle dahi içerse.

Trabzonspor 2 milyon, Fenerbahçe en az 20 milyon taraftara sahip.
Trabzonun kapasitesi, Fenerbahçenin kapasitesini zorlayamaz. Ayrıca diğer büyükleri de zorlayamaz.
Zaten zorlamaması da lazım.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan yaklaşık 70 yıl sonra doğan bu kulübün, ağabeylerine biraz saygılı olması lazım.
Elinden giden kupa için sızlanmak gerekiyorsa, biz de Denizli'de yitirdiğimiz kupa için Galatasaray'ı UEFA, FİFA veya CAS'a mı şikayet edelim?
Yıllar yılı Fenerbahçe Galatasarayın, Beşiktaş Fenerbahçenin vb kupalarını son maçta kaptı.
Türkiye Ligi kurulalı beri tüm kupaları kaybedenlere mi verelim?

Madem çok istiyorsun Sadri Bey, o zaman rakiplerinden iyi olup, namağlup bitireceksin ligi.

Bu bir spor müsabakası.
Ne kadar fazla yenilirsen, o kadar geriye düşersin.
Bu kuralı görmezden mi geliyorsun?
Bedavadan puan/puanlar mı eklensin Trabzonspor'a?
Piyazı bırak, çalış, kazan.

Şikeci Fener dedin, dedin, bu yıl şike olmayınca Fener hala nasıl önünde?
Demek ki kapasiten yetersiz.
Bu kapasite ile daha 20 yıl pek şampiyonluk hayali kurma bence.
 

Fantoma

Müdavim
Katılım
9 Ağustos 2008
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
geçen yıl şike var mıydı ?
Dostum, ben yoktu diyorum o ayrı da, adam var var diye tutturdu.
Hangi akılsa kazanmış gibi, kupasını istiyor.

En azından Fenerbahçe yapmadı demeğe getiriyorum anladıysan.
 

komoon

Müdavim
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Dostum, ben yoktu diyorum o ayrı da, adam var var diye tutturdu.
Hangi akılsa kazanmış gibi, kupasını istiyor.

En azından Fenerbahçe yapmadı demeğe getiriyorum anladıysan.

vardı yoktusunu bilmem ama
kupa istemesi bence sizin için sorun olmamalı... isteyebilmeli...
TFF den istiyor sonuçta onlarda verir vermez..
bence sizin direk muhatap olmanıza bile gerek yok..
 

Fantoma

Müdavim
Katılım
9 Ağustos 2008
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
kupa istemesi bence sizin için sorun olmamalı... isteyebilmeli...

Hangi hakla?
Bu seneyi de Trabzona verelim o zaman.

Bu iş isteyebilirlikle olmaz.
İstiyorsan sahada çalışacaksın, rakiplerini yeneceksin, alıp, gideceksin.

Aynen Fenerbahçenin, aynen Galatasarayın yaptığı gibi.
Oynadılar, hakketleri yere geldiler.
İkisine de helal olsun.
 

komoon

Müdavim
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
[MENTION=38898]Fantoma[/MENTION] haklı haksız değerlendirmesini (zerre guvemesemde, inanmasamda)TFF yapar biz değil .
Sahsi fikrim kupa gidecekse bu Trabzon olamaz.
Neyse herkesin bir yorumu olacak
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
Sadri efendinin yaptığı çarpıci açıklamalar,bir gün onu çarpacak.
 

ADRENALİN-1

Doçent
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
686
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Milli Futbolcumuz Semih Şentürk'e saldıran Sadri Şener..

[video=youtube;wf8WzSMjtg0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wf8WzSMjtg0[/video]
 
Üst