İnternetten yasal online Tv izleme

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bilgisayardan online tv izlemek istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı,yardımcı olurmusunuz ??Birçok programa baktım bilmediğim için denemedin bu arada win 7 ultimate 32 bit işletim sistemin çünkü beğendiklerim işletim sistemimle uyumsuzdu.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Özelden bir program yollayabilirim sana umarım işini görür :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yabancı kanallarda olsun diyorsan rtmpgui kullan tr kanalı çok az ama gayet güzel.Forumda rtmpgui diye aratırsan benim konuma bakabilirsin.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@3D-Clan hocamın verdiği programı inceleyim bona sonra bakarım :)dgncn

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
tv kartı oluncada çanak problem oluyo misal 7 derece bende yok 13 hotbird le 42 Turksat var :D

çak eutelsat a bütün kanallar var :D biraz araştır bi çanaktan 5 tane uydu alınabiliyor :D gerek yok aslında 5 taneye eutelsat hepsinin işini görür :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
çak eutelsat a bütün kanallar var :D biraz araştır bi çanaktan 5 tane uydu alınabiliyor :D gerek yok aslında 5 taneye eutelsat hepsinin işini görür :D

binanın yanı müsait değil.. uyduların baktığı taraf hotbird i de başkasından çiftli lnbyle alıyorum yoksa TR den alınabilen tüm

uyduları eklerdim sorun olmaz :D

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
binanın yanı müsait değil.. uyduların baktığı taraf hotbird i de başkasından çiftli lnbyle alıyorum yoksa TR den alınabilen tüm

uyduları eklerdim sorun olmaz :D

nerdesin ki ?
çatı yok mu ? :D oraya koyulmuyor mu ?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
nerdesin ki ?
çatı yok mu ? :D oraya koyulmuyor mu ?

çatıda demir fln yok usta ya bende eriniyorum yaptırmaya :( yoksa alınabilicek tüm uyduları sorusuz izlerim uydu konusunda

izleme konusunda sıkıntım yok ta tek eksik o yöne bakan çanaklar yada multifeed yapacağım uygun bi yer... İstanbul Avrupa

yakasındayım..

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
çatıda demir fln yok usta ya bende eriniyorum yaptırmaya :( yoksa alınabilicek tüm uyduları sorusuz izlerim uydu konusunda

izleme konusunda sıkıntım yok ta tek eksik o yöne bakan çanaklar yada multifeed yapacağım uygun bi yer... İstanbul Avrupa

yakasındayım..
ya burda amaç ne tam olarak? ne izlemek istiyorsunuz ? ayrıca neden bilgisayardan? bazen keyifli olmuyor :D 2-3 şey aynı ana rastlayınca özellikle sorularıma cevap verin süper bir önreim olucak ona göre :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ya burda amaç ne tam olarak? ne izlemek istiyorsunuz ? ayrıca neden bilgisayardan? bazen keyifli olmuyor :D 2-3 şey aynı ana rastlayınca özellikle sorularıma cevap verin süper bir önreim olucak ona göre :D

Amaç :D 7 derece 9 derece 1 derece Thor izleyememek 9 derecede national geographic wild türkçe 1 derece

thorda history hd türkçe

7 derecedede malum platformun kanalları .. Ayrıca sadece pc de değil 106 ekran lcd tv bide hd

receiver var ondada seyredebiliyorum...

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Amaç :D 7 derece 9 derece 1 derece Thor izleyememek 9 derecede national geographic wild türkçe 1 derece

thorda history hd türkçe

7 derecedede malum platformun kanalları .. Ayrıca sadece pc de değil 106 ekran lcd tv bide hd

receiver var ondada seyredebiliyorum...
e problem nerde :D ?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
çanak koyamıyorum uyduların baktığı yönde yani binanın yanında bina var :( önerini alayım :D en üst katta oturanda uyuzun

teki çatıyada demir koyamıyoz :(
yan binalarda konuştuğun birileri yok mu ? :D birilerini sok araya ? :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
yan binalarda konuştuğun birileri yok mu ? :D birilerini sok araya ? :D

analog zmanında yan binanın tarafındaydı sorun yoktu ama oradakilerde çeşitli bahanelerle kaldırttılar :( anlayacağın çanak

kurma yönünden çok şansızım.. neyse artık evlendiğimde evimi ona göre seçicem :D