- Reaksiyon puanı
- 2,135
Hemen yapıyorum. 

Müjde Sony Pc Companion'u kontrol edin güncelleştirme Türkiye için geldi
tabi bu güncelleme arc s neo v ve ray modelleri için
Tam da farketmiş başlık açıyordum ki, benden hızlı farkedenler olmuş
--- Mesaj Güncellendi ---
Efsane sen telefonu almış mıydın?
Ben neo v kullanıyorum kurdum telefona ics'i bu kadar iğrenç bir optimizasyon olamaz telefon neredeyse çöp durumuna geliyor yüz tanıma doğru düzgün çalışmıyor bazı ağır oyunlarda kilitlenip reset atıyor tarayıcısı durduk yere kapanıyor hata raporu bile göstermiyor menü geçişleri hissedilir derecede yavaşlıyor üstelik sony kernel bile güncellememiş ics işletim sisteminde 2009 model 2.6.32.9-perf kernel var bu telefon bu şekilde kullanılmaz arkadaşlar sony mutlaka yeni bir kernel ile daha yeni bir ics'e geçmeli neo v'den daha eski nexus s'te ics mükemmel çalışıyorken neo v'de bu kadar kötü çalışması donanıma bağlanamaz.
Bende ics i neo v ye kurdum ama beğenmedim. Telefon çok yavaşlıyor. Dandik temple run oyununu bile oynatmıyor. Program açınca ana ekrana atıyor. Rootlayıp telefon hafızasını boşalttım ama fayda etmedi. O yüzden Wotanserverüzerinden para verip tekrardan 2.3.4 sürümüne döndüm.
Benim tavsiyem yeni bir güncelleme çıkana kadar GB de kalın. Bu telefon bu ics yazılımı ile kulanılmaz.
512 mb ramda yavaş çalışır demek sony kusura bakmasın ama resmen yalancılıktır sony'e soruyorum google nexus s 512 mb ram ile nasıl maximum performansta ics çalıştırıyor eğer 512 mb ram'de ics çalışmıyorsa bu resmen sony'nin beceriksizliğidir sony kimseyi kandırmasında biz bu işi beceremedik desin bari downgrade seçeneği koysunda ics geçenlerde tekrar GB sürümüne dönebilsin.yüklemeyin değilde ics in düzgün çalışması için en az 1gb ram'e ihtiyaç duyduğunu, 2011 xperia ların ise 512 ram'i olduğu için GB kadar kusursuz ve stabil olmayacağını falan söylemişlerdi. Yani gizliden gb de kalmayı tavsiye etmişlerdi.
Ama şöyle bir durum varki ben bu teli 2011 de ics güncellemesi gelecek ve daha fonsiyonel ve daha hızlı olacak diye almıştım.
O zaman söylenen teoride GB çalıştıran bir telefonun ics'i de rahatlıkla çalıştırabileceği idi.
Tıpkı şuan Microsoft'un yaptığı Windows 7 çalıştıran pc rahatlıkla Windows 8'i de çalıştıracak dediği gibi.
Eğer 2011 de bu açıklamalar yapılmasaydı ben ve benim gibiler bu telleri almazdı.
Ayrıca sorun bence işin kolayına kaçıp eski kernel üzerine yeni sistemi optimize etmelerinden kaynaklanıyor.
6 ayda yapa yapa bunu mu yaptınız dedirtiyor.ADam gibi sıfırdan başlayıp yeni kernel üzerine android 4.0.4 ü hazırlamaları gerek aksi halde ortada büyük bir müşteri memnuniyetsizliği oluşacak ki buda Sony'nin sonunu hazırlayabilir.
Ben denedim ne yaparsam yapayım o eski 2.3.4 performansı yokFabrika ayarlarını döndürme de öneriliyor, deneyen var mı arkadaşlar?
Kişiden kişiye değişir ama bir templerun takılıyorsa o telefon yavaşlamıştır isterseniz 2.3.4 sürümüyle benchmark yapın birde 4.0.3'te yapın farkı görürsünüz.Şu an bir tane neo v güncelledim ve bence olayı abartıyorsunuz !!! hiçte abarttığınız kadar yavaşlama yok
Kişiden kişiye değişir ama bir templerun takılıyorsa o telefon yavaşlamıştır isterseniz 2.3.4 sürümüyle benchmark yapın birde 4.0.3'te yapın farkı görürsünüz.
Günaydın diyeceğim de dün çıktı şimdi, farketmemiş olman çok normal
Efsane beğenmişse, bize de yavaştan kurmak düşerYa valla ben çok sevdim. Güncel hali gittikçe açılıyor gibi. Artık daha hızlı giriyor rehbere filan. Kullanırken zevk almaya başladım. Mobil bağlantısını kesebiliyor, eklenti kullanmadan 100 mb civarından sonra bağlantıyı kesmesini sağlayabiliyorsunuz. Fifa oynarken kastı, fifayı tekrar kurmayı deniycem. Ama NFS Shiftte hiç sorun yok.
Onu denemedim.Günaydın diyeceğim de dün çıktı şimdi, farketmemiş olman çok normal
--- Mesaj Güncellendi ---
Efsane beğenmişse, bize de yavaştan kurmak düşer
Şarj durumu nasıl?