Sony Ericsson Android 4.0 Güncellemesi

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sony Ericsson neo v icin PC Companionu nerden indirebilirim? ben universiteye geldim bilgisayarıma format attım kurulumunu yapmak ıcın cd de yok :S yardımcı olabilirmsiniz 4,0 ıcs yukleyecegim :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Telefonu bağlayınca o kendi yüklüyor zaten.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu arada teşekkür ederim usb baglantısında compain yükleme secenegi varmış tike işaret koydum yükleniyor :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Az önce ics 4.0'a geçiş yaptım.. Telefonum ARC S

Kasılma yok lakin sistemi hiç sevmedim.. İğrenç bir görseli var... Yakışmadı Sony'ye...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Az önce ics 4.0'a geçiş yaptım.. Telefonum ARC S

Kasılma yok lakin sistemi hiç sevmedim.. İğrenç bir görseli var... Yakışmadı Sony'ye...

acilistaki Sony yazisina ne dersin? Ericsson yazmiyor artik :)

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet beyler bende güncelledim neo v mi gayet başarılı bana göre daha hızlı ve kullanışlı :)

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
sony ericcson neo v kullanıyorum.Dün yükledim ics yi sorun yok problem yok bana aynı geldi ...

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
çok güzel avantajları mevcut 4,0 ıcs nın mesela bendeki neo v de ortaki menü ana sayfa tusuna basılı tutunca acık olan programlar geliyor ve elinizi soldan saga atınca kapatılıyor gayet kullanışlı çok daha seri menüler olsun daha derli toplu açılıştakı sony logosu olsun daha sonra gelen xperia logusu felan hoş bi tasarım olmuş bence
ama oyun vs oynamdıgım için bilemeyecegim :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ah bee millet takır takır icsyi yüklüyor:D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
acilistaki Sony yazisina ne dersin? Ericsson yazmiyor artik :)

Bir tek o çok karizmatik olmuş zaten :)

- EKSİLERİ -
-Kişi aradığında çıkan fotoğrafı küçücük.. Bildiğin küçük...
-Kamera menüsünde pek çok şey yok ve daha sade ama kullanışsız bir menü var kamera bölümünde..
-GB'e göre ics çok az daha yavaş çalışıyor.. Çok az ama..
-2 tane galeri koymuşlar. Teki ya çalışmıyor ya da kasılıyor.. Ne gerek varmış ki 2 tane galeriye?
-Sözde tema mavi - siyah.. Ama eskisi gibi arka planda bir mavilik yok. Olduğu gibi siyah... Bunu nereden düzeltebiliriz bulamadım?

Aklıma gelenler bunlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Az önce basit bir oyun denedim. Scater Boy... ve kasılmalar yaşandı... 1.4 Ghz işlemci var.. Hakkaten 4.0'a geçmekle büyük bir hata yapmışım.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Az önce basit bir oyun denedim. Scater Boy... ve kasılmalar yaşandı... 1.4 Ghz işlemci var.. Hakkaten 4.0'a geçmekle büyük bir hata yapmışım.
hadi ya o zaman bu 4.0 ıcs tam bir vasat :/
benım pek fazla ısım olmuyor allahtan mesajlaşmak facebook msn muzik dinlemek arada bi angry birds vs
benim icin bir problem yok ama sizler için gercekten uzuldum sımdı gerı yuklemek 2,3,5'e felan sıkıntı olucak :S

--- Mesaj Güncellendi ---

ve bu arada xperia neo v 4,0 ıcs de ekran goruntusu almayı bılenınız varmı onceden 2,3,3 de açma kapama tuşuna basılı tutunca ekran goruntusu al dıye secenek geliyordu :S

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ekran görüntüsü almayı ben de bulamadım. Sanırım kaldırmışlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Sağol RED...

Bu arada kameranın daha kötü çektiğini farkettim..

ve ve EN ÖNEMLİSİ

Dün telefonu kapadım açtım. Zil sesi kendi kendine değişmişti. Hafıza kartındaki fotoları gösterebilmesi tam yarım saat sürdü... Feci sıkıntı var.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Kameranın kötü çekmesi fena bizim telefonların en güzel özelliği kamera !! hafiza kartındaki ve telefonundaki bilgilerin yedeğini alıp romu yeniden kur bence olmadı yeni bir sürüm çıkana kadar bir alt sürümden devam etmek en doğrusu olacaktır.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
stabilite sorunları var sanırım. sony bunu düzeltmeye çalışacaktır. ama ne kadar düzeltsede yeni versiyon bir işletim sistemi 512 Ram de illaki yavaş çalışacak :((

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
512 Ram az bir ram değil. 512 Ram ile Windows xp rahat çalışıyor yahu. Android'i abartmayalım bu kadar da.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Size bir şey söyleyeceğim ama inanmayacaksınız. Dün maxicepte gördüm, ben de yapiyim dedim. Oyunlarda, özellikle fifa 12'de aşırı derece donuyordu. Rehberimi yedekledikten sonra, sistemi onar dedim. Başarıyla onardıktan sonra, hafıza kartımdaki tüm verileri sildim. Sonra tekrar takıp sistemi oturtunca, oyundaki donma ve kasma hiç kalmadı. Kamerası, eskisinden bence daha iyi oldu. En azından gündüz daha net çekiyor. Yüz yakalama gerçekten çalışıyor, neti daha hızlı. Ve bana şarjı daha iyi gidiyor gibi geldi.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
512 Ram az bir ram değil. 512 Ram ile Windows xp rahat çalışıyor yahu. Android'i abartmayalım bu kadar da.

Değilmi?. Buna Sony nin beceriksizliği desek..

Ben uyduruk ideos x5 e ics 4.0 kurdum. İnanın bizim 2.3.4 ten daha güzel.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bakın buda forumdan konu
herkez aglanıyo yok 512 mb ramla nasıl calısır
oyunlar kasıyor uygulamar kapanıyor vs tamam haklı olabilirsiniz yaşamış olduğunuz problemler olabilir ama anlamadığım
bu adamlar neden 512 mb ram ile telefon cıkrtıp 4,0 ıcs yuklu gonderiyor?
yapmayın allah askına abartmayın bu kadar adamlar kendılerini utandıracak bir iş yaparlarmıydı 512 mb ram olan tüm telefonların sersine ıcs ye guncelleme yapılmıyor deryip cekilirlerdi yada saglıklı çalışmaz derlerdi bu benim kişisel görüsüm herkezin görüsüne saygım sonsuz
buda konu buyrun http://shiftdelete.net/sonyden-giris-seviyesine-xperia-st21i-36765.html

nrstbttl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar. bende 2 aydır neo v kulanıyorum. ama dün telefonumun garip bir şekilde arızalandı. ses tuşunda problem var sanırsam. kendiliğinden sesi kısıyo.böyle problem yaşayan var mı? problem giderilir diye ics yi yükledim, (yüklemez olaydım) problem çözülmedi aksine açma kapama tuşuda çalışmamaya başladı. izlenimlerimide aktarayım ics hakkındaki. bence önceki versiyon dan tek artısı kullanılmayan programları kapama yöntemi. başkada artı yönünü bulamadım. eksileri ise tel nosu yazarken çok yavaşlıyo(sebebi numara yazmaya başlayınca rehberden araması, iyi bir özellik değil ayrıca) wifi bağlantısında arasıra sorun çıkarması , görsellik açısında da diğerine göre kötü bence. ha bu arada eğer ics yi yükleyeceksenniz önce hafıza kartına format atıp öle yükleyin. inşallah sony problemleri görürde ona göre güncelleme yapar

ics yi yükledikten sonra sağ alt köşede safe mod yazıyo onu nasıl kaldırabilirz. bilgisi olan varmı?

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ya tam doldurmadığı RAM'in 1 GB olmasını niye bekliyorsunuz ki? Boştaki RAM telefonun normal kullanımını hızlandırmaz. Ciddi oyunlar ile sıkıntı çıkartır. Sanki ICS normal kullanımlarda 512 MB RAM ile olmaz gibi peşin hüküm vermeyin, vermek isterseniz PS2'nin Xbox'ın içini açın. Mesele RAM'lerin, veriyollarının ve işlemcinin hızı bir yerden sonra.

Güncelledim sonunda, bence daha hızlı. Tabi daha az sayıda kurulmuş uygulama söz konusu. Kurdukça bakacağım.

Önce güncelledim.

Sonra fabrika ayarlarına hafıza kartını biçimlendirerek döndürdüm.

En son bir kerelik onarım yaptım.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
xperia sola qelsın artık :D

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
2 günlük deneyimlerim:
- Daha hızlı
- Daha iyi pil ömrü
- Bazı oyunlarda doğrudan kapanma. Oyunlar ve uygulamalar ile ilgili olan problemler için suçu ICS'de aramıyorum. Uygulamalarda bug ve uygulamarın uyumsuz olması şu sıralar çok normal. Yavaşlıklar için ayarları sıfırlayın. Her ne kadar güncelleme esnasında ayarları yeni sisteme dönüştürme yapsa da genellikle eski sistemden ya kalıntı olur ya da düzgün dönüştürme yapılmayan yer illaki olur.
- Bildirimler için ses seviyesinin ayrı olmaması kötü olmuş. Ya da ben bulamadım.

Son olarak : Bir yazılımın sürüm numarasının artması her zaman daha iyi donanım gerektirdiği manasına GELMEZ!! Windows 7 aynı sistemde daha önce kurulmuş Vista'dan daha hızlı mesela. Bunun sebebi de gereksiz şeylerin. TEMIZLIĞI...

tuapseli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kaç gündür PC Companion la bakıyorum. Xperia neo ya gelmedimi güncelleme

Xperia neo için güncelleme geldi demişsiniz kaç gündür PC Companion la bakıyorum telefonunuz güncel diyor. Değişik bir şey mi yapmam lazım.