6 yıldır sevdiğim kızı unutamıyorum ne olacak bu halim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Kendini kandırma boşa :) Çok doğru :)

Kesinlikle eskiyi unutmak için ikinci kişiyi kullanmam.Eskisini onda unuttuğunda ikincisine olan ilgisizliğin ortaya çıkarsa bu onu aldatmak olur.Bitir kafanda ne yaparsan yap...:)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
keşke öyle olabilse.... istanbul üniversitesine girmiş kızın daha bana ne hayrı gelir. son 2 3 aydır biriyle birlikte....
belki bir umut demiştim yazınızı okuyunca , ancak kesinlikle geri dönmesini beklemeyi siz unutun o çoktan unutmuş.
hayatına başkasını bile almış neyi bekliyorsunuz daha ?
unutamazsın o ayrı bir konu.ya çok sevdiğin birini bulacaksın ya o seni ama emin ol arkadaşım bu o kız olmayacak.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Lise bir de başladık hocam, şuan ikimizde üniversite de ikinci sınıfız.

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu söylediğiniz benim için değildir umarım hocam.

Uber uzatmalı anlamında kullandım yanlış anlaşılmasın

mohamed42mounir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız işi başkalarıyla götürmüştür.6 sene diyorsunuz ne demek 6 sene?Kız milletinin geneli değil 6 sene 1.5 ay sevgilisiz gezemez.demedi demeyin.bizim sınıftan genelleme yapıyorum.hepsi çamaşır değiştirir gibi erkek değiştiriyor.ee onlarda ne yapsın.buluyorlar yolunacak üstün zekalı kazları,2-3 tane etkileyici söz ve aşıkmış tavırları.işlerini yürütüyorlar.daha doğrusu otlanıyorlar.bence o kız çoktan seveceğini sevmiş,kafasında bir liste hazırlamıştır.ben şahsen kız milletinden çok korkarım.onlar hem güçlü hem güçsüzlerdir.entrikaları oyunları adama dayaktanda fazla zarar verir.kaleyi içten fetheder kızlar benden söylemesi.sevilir bir kız ama ben zafere çıktığımda(Konyada) yanında sevgilisi olan çoğu kız benim gözlerimin içine bakıyor sevgilisinin yanında.yakışıklı erkek olmak önemli ,maneviyattan önce.

doncaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız işi başkalarıyla götürmüştür.6 sene diyorsunuz ne demek 6 sene?Kız milletinin geneli değil 6 sene 1.5 ay sevgilisiz gezemez.demedi demeyin.bizim sınıftan genelleme yapıyorum.hepsi çamaşır değiştirir gibi erkek değiştiriyor.ee onlarda ne yapsın.buluyorlar yolunacak üstün zekalı kazları,2-3 tane etkileyici söz ve aşıkmış tavırları.işlerini yürütüyorlar.daha doğrusu otlanıyorlar.bence o kız çoktan seveceğini sevmiş,kafasında bir liste hazırlamıştır.ben şahsen kız milletinden çok korkarım.onlar hem güçlü hem güçsüzlerdir.entrikaları oyunları adama dayaktanda fazla zarar verir.kaleyi içten fetheder kızlar benden söylemesi.sevilir bir kız ama ben zafere çıktığımda(Konyada) yanında sevgilisi olan çoğu kız benim gözlerimin içine bakıyor sevgilisinin yanında.yakışıklı erkek olmak önemli ,maneviyattan önce.
öyle kızların ............................. ben varya

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
salla boşver bende öyle diyordum neleri geldi geçti daha yaşım 19 unutamam diyordum unuttum.
o düşünüyormu seni bakalım ,belkide unuttu seni ,belkide onun hayatında başka birisi var sende geçmişi arıyorsun boşverr salla kız mı yok :) en iyisi karşına çıkar elbet :) <3

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynı şey banımde başıma geldi, aşık olduğum bi kız vardı aradan yıllar geçti unutamadım.
Sonra bi melek çıktı karşıma kendisini sevdirdi bana, aşık etti, unutturdu.
Onun için bir başkasını severek unutabilirsin, ben unutamam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben unuttum sevdigimi bile 4 sene birbirimizi sevdik ama cabuk unuttum ben.. hiç sıkıntı yok.. kafaya takmadın mı unutursun hemencecik..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şimdi dikkat ettim de sen 4 yıldır sigarayı da bırakamıyormuşsun.
Bence alışkanlıklarını bir gözden geçir..

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Benim hiç 6 yıLdır sevipte unutamadığım kimsem oLmadı biLiyor musun ?

Bu konuda çok şansLısın asLında,ne güzeL sevipte unutamadığın biri var.Bu açıdan bak ve mutLu oL.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kadın milleti kafaya takmaya değmez aga. Kendine başka uğraş bul.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben şu tarz konuları açan hiç kız görmedim. aşk erkelere özgü birşey sanırım :)

aslında düşündüğümde ben hayatımda hiç büyük bir kadın aşk şairi de görmedim:w00t:

vay anasını, resmen oyuna getiriliyoruz:huh:

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
ben şu tarz konuları açan hiç kız görmedim. aşk erkelere özgü birşey sanırım :)

aslında düşündüğümde ben hayatımda hiç büyük bir kadın aşk şairi de görmedim :)

Az ağlamadım zamanında buralarda:)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Az ağlamadım zamanında buralarda:)

ama kadınların duydukları aşkı dile getirmek için sağdan soldan alıntı yaptığı aşk şiirleri ya da sözleri hep erkeklere ait. hatta bu sebepten bazen komik duruma bile düşüyorlar. 2 kelime bir araya getirecek kadar duygu yükleyemiyorsa aşk size, neye yarar ki?:) (sözüm genel olarak tüm kadınlara)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam unutmanın tek bir yolu var başka işlerle meşgul olcaksın örneğin;Arkadşlarınla gezceksin felan onlarla takılcaksın ne bilim kız felan ayarlıcaksın :D sonra işteysen eğer işine kafanı veririsen untursun ben böyle untmuştum sonra acılı şarkılar yok bence rap dinle kendine gelirsin :=

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
ama kadınların duydukları aşkı dile getirmek için sağdan soldan alıntı yaptığı aşk şiirleri ya da sözleri hep erkeklere ait. hatta bu sebepten bazen komik duruma bile düşüyorlar. 2 kelime bir araya getirecek kadar duygu yükleyemiyorsa aşk size, neye yarar ki?:) (sözüm genel olarak tüm kadınlara)

O anlamda demedim belki sazlar sözler alıntıdır bilemem başkalarını.Bende buna benzer bir konu açtım zamanında ondan bahsediyorum
Eğer yaşadığın aşksa gerçekten,elbette içinden geleni de dökersin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
çok pis bir oyunun içersindeyiz. kendi kendimize gelin güvey olup karşılıklı aşk yaşadığımızı sanıyoruz.

aslında kadınlar da haklı. tüm vücudunda kıllar çıkan, yüzünde muhtemel ergenlik sivilcesi izlileri oluşmuş bir türe nasıl aşık olunurki :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allahdan benimki edepliydi yoksa bu durumda olmazdım kardeş... yeni yeni birlikte olmaya başladı.

Şimdi dikkat ettim de sen 4 yıldır sigarayı da bırakamıyormuşsun.
Bence alışkanlıklarını bir gözden geçir..

:) hala devam o mu beni bırakacak benmi bakalım...

Hocam unutmanın tek bir yolu var başka işlerle meşgul olcaksın örneğin;Arkadşlarınla gezceksin felan onlarla takılcaksın ne bilim kız felan ayarlıcaksın :D sonra işteysen eğer işine kafanı veririsen untursun ben böyle untmuştum sonra acılı şarkılar yok bence rap dinle kendine gelirsin :=
ama bir gün birisi çok sevdiğin şarkıyı çalarsa çapa oturursun benden demesi. :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
[video=youtube;FX8SMfw3Q2c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=FX8SMfw3Q2c#![/video]

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi diye bir söz var ya o durumdayız aynen :)

Hele bide ben :) Arkadaşım sana kötü örnek olmayayım ama Bizim komşu benimde yakından tanıdığım bir arkadaşım neyse bu 7 senelik sevgilisinden ayrılıyor evlenme noktasına kadar gelmişler. Aynı evde yatıp kalkıyorlardı zaten aileler anlaşmış ve herşey düzenlenmişti tâki kız benim arkadaşımdan ayrılana kadar. Yani o kadar büyültme kafanda benim arkadaşım da geri döndürmeye felan uğraşmadı, ben bilirim o kar da o kışta çocuk poşet poşet şişeler ile gitti sahil kenarında toplam 1 sene boyunca içti içti içti bir anda kafasına dank etti. Şimdi hangi kızla yatıp kalkıyor belli bile değil.