craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
aşk karşılıklıdır.
öyledir...aşk karşılıklıdır.
Kendini kandırma boşaÇok doğru
![]()
belki bir umut demiştim yazınızı okuyunca , ancak kesinlikle geri dönmesini beklemeyi siz unutun o çoktan unutmuş.keşke öyle olabilse.... istanbul üniversitesine girmiş kızın daha bana ne hayrı gelir. son 2 3 aydır biriyle birlikte....
Lise bir de başladık hocam, şuan ikimizde üniversite de ikinci sınıfız.
--- Mesaj Güncellendi ---
Bu söylediğiniz benim için değildir umarım hocam.
Kesinlikle eskiyi unutmak için ikinci kişiyi kullanmam.Eskisini onda unuttuğunda ikincisine olan ilgisizliğin ortaya çıkarsa bu onu aldatmak olur.Bitir kafanda ne yaparsan yap...![]()
Aşk ahh aşk.. Kitabın olsa kaç kere ezberlerdim.
öyle kızların ............................. ben varyakız işi başkalarıyla götürmüştür.6 sene diyorsunuz ne demek 6 sene?Kız milletinin geneli değil 6 sene 1.5 ay sevgilisiz gezemez.demedi demeyin.bizim sınıftan genelleme yapıyorum.hepsi çamaşır değiştirir gibi erkek değiştiriyor.ee onlarda ne yapsın.buluyorlar yolunacak üstün zekalı kazları,2-3 tane etkileyici söz ve aşıkmış tavırları.işlerini yürütüyorlar.daha doğrusu otlanıyorlar.bence o kız çoktan seveceğini sevmiş,kafasında bir liste hazırlamıştır.ben şahsen kız milletinden çok korkarım.onlar hem güçlü hem güçsüzlerdir.entrikaları oyunları adama dayaktanda fazla zarar verir.kaleyi içten fetheder kızlar benden söylemesi.sevilir bir kız ama ben zafere çıktığımda(Konyada) yanında sevgilisi olan çoğu kız benim gözlerimin içine bakıyor sevgilisinin yanında.yakışıklı erkek olmak önemli ,maneviyattan önce.
Benim hiç 6 yıLdır sevipte unutamadığım kimsem oLmadı biLiyor musun ?
Bu konuda çok şansLısın asLında,ne güzeL sevipte unutamadığın biri var.Bu açıdan bak ve mutLu oL.
ben şu tarz konuları açan hiç kız görmedim. aşk erkelere özgü birşey sanırım
aslında düşündüğümde ben hayatımda hiç büyük bir kadın aşk şairi de görmedim![]()
Az ağlamadım zamanında buralarda![]()
ama kadınların duydukları aşkı dile getirmek için sağdan soldan alıntı yaptığı aşk şiirleri ya da sözleri hep erkeklere ait. hatta bu sebepten bazen komik duruma bile düşüyorlar. 2 kelime bir araya getirecek kadar duygu yükleyemiyorsa aşk size, neye yarar ki?(sözüm genel olarak tüm kadınlara)
allahdan benimki edepliydi yoksa bu durumda olmazdım kardeş... yeni yeni birlikte olmaya başladı.kız işi başkalarıyla götürmüştür.6 sene diyorsunuz ne demek 6 sene?Kız milletinin geneli değil 6 sene 1.5 ay sevgilisiz gezemez.demedi demeyin.bizim sınıftan genelleme yapıyorum.hepsi çamaşır değiştirir gibi erkek değiştiriyor.ee onlarda ne yapsın.buluyorlar yolunacak üstün zekalı kazları,2-3 tane etkileyici söz ve aşıkmış tavırları.işlerini yürütüyorlar.daha doğrusu otlanıyorlar.bence o kız çoktan seveceğini sevmiş,kafasında bir liste hazırlamıştır.ben şahsen kız milletinden çok korkarım.onlar hem güçlü hem güçsüzlerdir.entrikaları oyunları adama dayaktanda fazla zarar verir.kaleyi içten fetheder kızlar benden söylemesi.sevilir bir kız ama ben zafere çıktığımda(Konyada) yanında sevgilisi olan çoğu kız benim gözlerimin içine bakıyor sevgilisinin yanında.yakışıklı erkek olmak önemli ,maneviyattan önce.
Şimdi dikkat ettim de sen 4 yıldır sigarayı da bırakamıyormuşsun.
Bence alışkanlıklarını bir gözden geçir..
ama bir gün birisi çok sevdiğin şarkıyı çalarsa çapa oturursun benden demesi.Hocam unutmanın tek bir yolu var başka işlerle meşgul olcaksın örneğin;Arkadşlarınla gezceksin felan onlarla takılcaksın ne bilim kız felan ayarlıcaksınsonra işteysen eğer işine kafanı veririsen untursun ben böyle untmuştum sonra acılı şarkılar yok bence rap dinle kendine gelirsin :=
Yok hocam hiç birşey olmaz unutmayı kafya koymak lazım koydukdan sonra müslüm ile çalsa boş
ama bir gün birisi çok sevdiğin şarkıyı çalarsa çapa oturursun benden demesi.![]()
Hocam kelin merhemi olsa kendi başına sürerdi diye bir söz var ya o durumdayız aynen![]()