6 yıldır sevdiğim kızı unutamıyorum ne olacak bu halim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Kendimce ironi yaptım fakat bu kadar ciddiye alınacak bir şey sölediğimi sanmıyorum neyse iyi forumlar.

Azcık feministmiyim ne :D . Kusura bakma seni terslemek maksadıyla söylemedim .
Ama her kadın sevilmeye değer yaa :) .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
o acı bile tatlı geliyor inan.

Düşündüm de, şimdi ayrılsam, onsuz bir gün geçirsem.Bunca zaman sonra bu hayata alışamam sanırım veya şimdi öyle geliyor.

Açıkçası o acıyı istemem.Olursa da nasipmiş derim, unutmaya çalışırım.

Ölüme yok çare demişler.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Zamanla unutursun daha az acıtmaya başlar.Nelere alışmıyoruz ki.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Düşündüm de, şimdi ayrılsam, onsuz bir gün geçirsem.Bunca zaman sonra bu hayata alışamam sanırım veya şimdi öyle geliyor.

Açıkçası o acıyı istemem.Olursa da nasipmiş derim, unutmaya çalışırım.

Ölüme yok çare demişler.

Vallahi sensiz yaşayamam sözü koca bi yalan , denendi onaylandı :) .
Alışırsın hiiç bişicik olmuyo herkes yaşıyo :) . Varmı aşktan ölen :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Vallahi sensiz yaşayamam sözü koca bi yalan , denendi onaylandı :) .
Alışırsın hiiç bişicik olmuyo herkes yaşıyo :) . Varmı aşktan ölen :)

Bende bunu söyleme çalışıyorum. :) Nedense iki dk da ayırdım kendimi kızdan :D :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
[video=youtube;vgzVwqxALbg]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=vgzVwqxALbg[/video]

1000 tanede birinin kanı bozuk çıkıyosa napalım şimdi Bülent Ersoy' da erkekti bizamanlar şimdi kadın oldu tüm erkeklere o gözle mi bakalım :) .

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[video=youtube;vgzVwqxALbg]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=vgzVwqxALbg[/video]

1000 tanede birinin kanı bozuk çıkıyosa napalım şimdi Bülent Ersoy' da erkekti bizamanlar şimdi kadın oldu tüm erkeklere o gözle mi bakalım :) .

Çok alıngan gördüm sizi :) "her kadın" yazdığınızı görünce latife maksatlı attım onu...

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Doğrudur deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz hayatı, şimdi düşündüm de tekrar iyi ki yaşanmış yaşananlar diyorum, herşeye rağmen iyi ki. .

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doğrudur deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz hayatı, şimdi düşündüm de tekrar iyi ki yaşanmış yaşananlar diyorum, herşeye rağmen iyi ki. .
Zaman Geçtikçede Odunlaşıyor İnsan... bir yandan hayat öyle bir geçiriyorki.
yolda giderken bile attığın adımları ağır ağır basıyorsun.. içinden bir ses ben ne hale gelmişim....

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Unutmayacaksın kardeş, unutmayacaksın ki hırsından, azminden, hedefinden şaşmayasın. "Bu hayat milyarlarca ölü gördü hangisi aşkından öldü." Seni aşk öldürmez sadece daha güçlü yapar. Seni esas olgunlaştıran, düşündüren, insan yapan o içindeki ızdıraptır. Bence sen üzülmek yerine sevinmelisin böyle bir derdin, sebebin olduğu için.

Saygılar...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Lakin bu seferde karşı tarafa güvenimizi yitiriyoruz...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Aşk acısı çekene ne söz söylense boştur bence.
Aşk mantığı bedenden uzaklaştırır. Mantık tekrar bedene hakim olana kadar söylenecek her söz bir kulaktan girer diğerinden çıkar.

Bazen "Hayırlısı" demek gerek...
Bazen "Bu da geçer Ya Hu" demek gerek...

İnsan ömrü çok kısa.

Ne ağlamak, ne kara kara düşünmek ne de bu kısa hayatı zehir etmek gideni geri getirmiyor. Sadece takvimlerden yapraklar teker teker dökülüyor gidiyor. Kum saatinin üzerindeki kumlar aşağı doğru süzülmeye devam ediyor.

İnsan bazen çok istiyor. Çok istiyor ama hiç düşünmüyor istediğini verecek olan Allah bunu neden vermiyor diye!
Bizim hakkımızda herşeyi bilen geçmişi ve geleceği bilen Allah, bizim için neyin hayırlı olup olmadığını da bilen O yaratan...
Bugün istediğimiz şey gerçekleşmiyor diye acılar çekerken yarın istediğimiz şey gerçekleştiğinde bize daha büyük acılar yaşatmayacağını kim bilebilir?

Hayırlısı diyelim Allah'tan hakkımızda hayırlısını isteyelim.

Bu da geçer Ya Hu diyelim bu da geçecek daha önce gelip geçen türlü acıların türlü mutlulukların gelip geçtiği gibi gelecekteki mutlulukların acıların gelip geçeceği gibi.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bir kere adam gibi oturt karşına.Herşeyi söyle.Kabul etmedi mi? Unut gitsin.Kabul ederse de kazanmış olursun.

Ben bunu yaptım.6 yıllık sevgilimden bir ara ayrıldım.4-5 ay sonra çıktım karşısına konuştum ve geri döndürmeyi başardım.Umarım yapabilirsin böyle şey.

6 yıllık sevgili nasil oluyor yani hiç evlenmeyi falan düşünmediniz mi 6 yıllık???

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
6 yıllık sevgili:D uzatmalı, çok uzatmalı sevgili :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bizim şirkette bir arkadaş şöyle söylemişti, çok hoşuma gitti:D; Türk kızlarından nefret ediyorum arkadaş. Türk kızları vermiyor. şimdiye kadar 12 farklı ülke gezdim, bir çok ortamlarına girdim çıktım ama Türkiye'deki kadar çiftlerin öpüştüğü, elleştiği, sürtüştüğü bir üke görmedim. öpüşmek zevk veren birşey değilki l.n, yabancının kızı 2-3 saniye öpüşüp icraate geçiyor, ama bizim kızlar bekaretim gitmesin diye asıl işin dışındaki herşeyi yapıyor. :D:D

bahsedilen yaşantının iki türlüsü de bana çok uzak olsa da, mantığımın dışındaki mantıkta arkadaşın söylediği çok doğru. :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
unutamazsın gerçekden sevdiysen benim 2 yıllık sevgilim intihar etti 7-8 yıl oldu kaç kızla onu unutamadığım için ayrıldım onun için bir yolunu bul tekrar beraber ol

ObreuS

Asistan
Reaksiyon puanı
1
20 yaşındasın daha ne aşklar bulacaksın :)

Boşveeeeeeeeeeer :P

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62