Seagate GoFlex 500GB Wireless Kablosuz Harddisk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Mantığı çok güzel. Ancak bataryası var sanırım ve batarya ömrünü yitirdiğinde verim alamazsın gibi. Ortalama 2 yıl sonrayı düşün... O zamana kadar yenisi çıkar falan dersen ve bu tarz bi sisteme ihtiyacın varsa, düşünme bile :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mantığı çok güzel. Ancak bataryası var sanırım ve batarya ömrünü yitirdiğinde verim alamazsın gibi. Ortalama 2 yıl sonrayı düşün... O zamana kadar yenisi çıkar falan dersen ve bu tarz bi sisteme ihtiyacın varsa, düşünme bile :)

Teşekkürler :) mantığına yandım tutuştum :) media oynatıcısı yerine ve iş yerinde kablodan kurtulmak için düşünüyorum biraz daha araştırmak lazım

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Teşekkürler :) mantığına yandım tutuştum :) media oynatıcısı yerine ve iş yerinde kablodan kurtulmak için düşünüyorum biraz daha araştırmak lazım

WiFi bağlandığında HDD ye, okuma ve yazma hızlarını da kontrol et bence :)

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
WiFi bağlandığında HDD ye, okuma ve yazma hızlarını da kontrol et bence :)

baktım araştırdım güzel ve aldım :) firmware güncellemesinide yaptım 7 saat pil ömrü 27 saat bekleme süresi oldu
(yada olacak öyle diyorlardı) :)

ve usb 3.0'da inanılmaz hızlı veri aktarıyor elimde olan 1 TB seagate yanında çok ağır kalıyor ne eziyet çekmişiz yahu 5,54 GB'lık dosya yaklaşık 2 dakikada kopyaladı "mantığına yandığım" harika dostum ya :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
burda inceleme videosu var:

[video=youtube_share;y3rddE1wxz4]http://youtu.be/y3rddE1wxz4[/video]

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sadece kullanıcısına özel bana özel olsun daha ne olsun :)