CiiixXx
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 27
Bir gün, internet tarayıcıları test ettikleri bir konuya denk gelmiştim. Konu öyle eskiymiş ki, Opera 1. sırada testlerde.
''Allah Allah nasıl olur?'' dedim kendi kendime. Onlarca sayfa okudum, taa ki tarihe bakana kadar...
Tabi bu benim hatam, ilk başta konunun açılış tarihine bakmış olsam belki ''en son sayfalarda neler olmuş?'' ''kim canlandırmış konuyu?'' diye son sayfalara bakardım.
Bazı konuların canlandırılmasında sorun yok aslında ama bazı konular gerçekten gereksiz.
Geçenlerde, Skype ile ilgili eski bir konuda yine aynı hatayı yaptım ve bütün sayfaları okudum şaşkın şaşkın.
Konuşma ücretleri ile ilgiliydi konu tabii ki eski fiyatlar, Hortlak avatarını görene kadar ''Aaa iyiymiş fiyatlar'' ''alsam da denesem mi acaba?'' diye düşünürken buldum kendimi.
İşte bu sinir bozuyor aslında. ''Bakmazsın olur biter'' le olmuyor yani.
Keser yukarıdan bakıp, pis pis sırıtıyor gibi bir his var içimde...
''Allah Allah nasıl olur?'' dedim kendi kendime. Onlarca sayfa okudum, taa ki tarihe bakana kadar...

Bazı konuların canlandırılmasında sorun yok aslında ama bazı konular gerçekten gereksiz.
Geçenlerde, Skype ile ilgili eski bir konuda yine aynı hatayı yaptım ve bütün sayfaları okudum şaşkın şaşkın.
Konuşma ücretleri ile ilgiliydi konu tabii ki eski fiyatlar, Hortlak avatarını görene kadar ''Aaa iyiymiş fiyatlar'' ''alsam da denesem mi acaba?'' diye düşünürken buldum kendimi.
İşte bu sinir bozuyor aslında. ''Bakmazsın olur biter'' le olmuyor yani.
Keser yukarıdan bakıp, pis pis sırıtıyor gibi bir his var içimde...