Hortlatılan senelik konular

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibozer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bir gün, internet tarayıcıları test ettikleri bir konuya denk gelmiştim. Konu öyle eskiymiş ki, Opera 1. sırada testlerde.

''Allah Allah nasıl olur?'' dedim kendi kendime. Onlarca sayfa okudum, taa ki tarihe bakana kadar... :) Tabi bu benim hatam, ilk başta konunun açılış tarihine bakmış olsam belki ''en son sayfalarda neler olmuş?'' ''kim canlandırmış konuyu?'' diye son sayfalara bakardım.

Bazı konuların canlandırılmasında sorun yok aslında ama bazı konular gerçekten gereksiz.

Geçenlerde, Skype ile ilgili eski bir konuda yine aynı hatayı yaptım ve bütün sayfaları okudum şaşkın şaşkın.

Konuşma ücretleri ile ilgiliydi konu tabii ki eski fiyatlar, Hortlak avatarını görene kadar ''Aaa iyiymiş fiyatlar'' ''alsam da denesem mi acaba?'' diye düşünürken buldum kendimi.

İşte bu sinir bozuyor aslında. ''Bakmazsın olur biter'' le olmuyor yani.

Keser yukarıdan bakıp, pis pis sırıtıyor gibi bir his var içimde...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bu durum her zaman söz konusu olan bir şey değil, bazen heyecanlı bir arkadaş, bazende eski konu olduğunun farkında olmayan bir arkadaş hortlatabiliyor konuyu.
Tabi eski konu var eski konu var o ayrımı da sizler iyi biliyorsunuz.
Burada önemli olan insanları kırmadan üzmeden durumu açıklamaktır, yoksa laf sokmak, karşıdakini kıracak kadar dalga geçmek kolaydır.
Bunu yapmayın gerek yok buna, durumu bize bildirin biz gerekeni yaparız.
Saygılarımla..

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu durum her zaman söz konusu olan bir şey değil, bazen heyecanlı bir arkadaş, bazende eski konu olduğunun farkında olmayan bir arkadaş hortlatabiliyor konuyu.
Tabi eski konu var eski konu var o ayrımı da sizler iyi biliyorsunuz.
Burada önemli olan insanları kırmadan üzmeden durumu açıklamaktır, yoksa laf sokmak, karşıdakini kıracak kadar dalga geçmek kolaydır.
Bunu yapmayın gerek yok buna, durumu bize bildirin biz gerekeni yaparız.
Saygılarımla..

önemli bi uyarı " Burada önemli olan insanları kırmadan üzmeden durumu açıklamaktır "
ben foruma ilk üye olduğumda forumdaki bazı konu başlıklarında ençok "cevaplanan" ve en çok "tıklanan(hit)" şeklinde sıralama yaparak gelen konulara cevaplar yazdığımda aynı şey olmuştu,
orada konunun tarihi değildi kriter , en çok ...
forum altyapıası vbulletin olarak hazır paket fakat konular 1 haftalık, 1 aylık, 1 yıllık, ve daha eski olması durumuna göre 4 farklı renk yapılabilirmi, yapılsa ne kadar faydalı/iyi olur ?

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Konu kilitlenmemişse hortlatmaya müsait demektir. Bir sakıncası olsaydı moderatörler tarafından kilitlenirdi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu konuya bir açıklık getirmek gerek Gündem bölümü hariç (oradaki eski konulara mesaj yazılmışsa onaylanmıyor ve konu kilitleniyor) Diğer bölümlerdeki konulara mesaj yazılabilir bir sakıncası yok.

Bu bizim gibi eski üyeler için bu konuyu görmüştüm,biliyorum diye canımızı sıkabilir ama her gün foruma üye olan bir çok insan var ve onları konulara mesaj yazmaya yöneltiyor.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu konuya bir açıklık getirmek gerek Gündem bölümü hariç (oradaki eski konulara mesaj yazılmışsa onaylanmıyor ve konu kilitleniyor) Diğer bölümlerdeki konulara mesaj yazılabilir bir sakıncası yok.

Bu bizim gibi eski üyeler için bu konuyu görmüştüm,biliyorum diye canımızı sıkabilir ama her gün foruma üye olan bir çok insan var ve onları konulara mesaj yazmaya yöneltiyor.

Redfokx comes and slams everyone in the face :) :) :)

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Anime bölümünü arada bir hortlatiyoruz kimse şikayetçi değil gerekli konular hortlatilabilir.