Ttnen hızım düştü şikayet ettim kesildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snl_007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tarifem sözde 8 mb hızında kotasız internet
Bu ay indirme hızım 500-700 kb arası nadiren 1000 kb'ı
buluyodu....kotayı çoktan geçmiştim ama niyese dün hızımı 100-150 kb duşurduler... ardırdan ttnete şikayet ettim
3 4 saat sonra bağlantı nerdese kopçak gibiydi. internet sayfasını 30 40 snde yukluyodu. indirme hızını
denedim 5-10 kb... birazdan düzelir diye bekledim bağlantı kesildi. bekledim bir süre gelmedi. ardından ttnete
iyi niyet dualarımı:mad: sayıp yattım uyudum.. Suç bende niye
Ttnetten yardım istiyosun bidaha ttnetin uzman elemanlarından yardım istemem ders oldu :S sabah uyandığımda internet gelmiş ama indirme hızı aynı 100 150kb arası

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yapğmurdan kaçarken doluya yakalanma mesajı vermişler :D

metalyalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
demek bi daha şikayet etsen gelip evden bilgisayarı götürecekler:) ha bu arada adil kullanım kotası diye birşey var. "niyeyse" dediğin odur.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ders olmuş sana daha arama yetin hocam :D
düşürmeye başladılar zaten hızları...

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
sen misin koltuklarında uyuyan adamları rahatsız eden? hak etmişsin!

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
adil kullanım kotasında ilginç bir şey ile karşılaştım. 1 mbit'e sınırladıklarında modemi başka bir hatta taktım. hızım 4 mbit'e yükseldi :D. evinde 2. hattı olan varsa denesinler

serseriyok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bununla başetmenin bir yolu yokmu peki arkadaşlar?

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Beni aradılar netimin yavaşlığından dolayı.Dedi fiyat artacak mı evet dedi.Dedim benden izin aldınızmı fiyatı artırmak için.Paketiniz güncellendiği için fiyat arttı dedi.Ne dediysem anlamıyorlar.Valla aldıkları para haram

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1

btk
'ya tıkla şikayet edin bunları milleti keriz yerine koyuyolar
8 mb deyip 1 mb hız veriyolar kısaca milleti ak-k yada diğer
adı a*k

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
adil kullanım kotasında ilginç bir şey ile karşılaştım. 1 mbit'e sınırladıklarında modemi başka bir hatta taktım. hızım 4 mbit'e yükseldi :D. evinde 2. hattı olan varsa denesinler
EE bu defada 2 hattan 2 kat kazık yiyorsun ne anladık bundan...:D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
EE bu defada 2 hattan 2 kat kazık yiyorsun ne anladık bundan...:D
2. hatta herhangi bir internet paketi bağlı değil. sadece telefon için kullanılan bir hat. zaten bunun için hat alın demiyorum. 2. hattınız zaten varsa deneyebilirsiniz

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2. hatta herhangi bir internet paketi bağlı değil. sadece telefon için kullanılan bir hat. zaten bunun için hat alın demiyorum. 2. hattınız zaten varsa deneyebilirsiniz

kardeş ayrı hattın faturası gelince yaz buraya. bakalım kaç lira bindircekler sana... eğer oyle olsa kimse adsl bağlattırmaz hattını kullanır... bence kazık fatura gelcek :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bide şöyle bişey var eğer bi hatta adsl bağlı değilse internete kapalıdır diye düşünüyorum yani aktivasyon gerekiyor o şekilde kullanılamazkiii... Diye düşünüyorum...

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
btk ya şikayet ettikten sonra hem 5.56 tl faturamdan mağdur olduğum için düştüler hemde hergün test yapıyorum 6.99 mpbs ye bile düşmüyor artık 7 den akıllı olun hakkınızı alın Ekli dosyayı görüntüle 7585

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
konuyu okumadan direkt mesaj atıyorum , ttnet PİŞMANLIKTIR . uydunete geçtim ohhhh kafam rahat.ttnet gibi 20 yıllık telefon kablolarından internet vermek yerine , yepyeni kablolarından internet veriyorlar , 5 aydır en fazla 2-3 kez kesilmiştir . oda geri gelmesi 2 dk bile sürmemiştir . ayrıca ttnet e göre beleş internet diyorum ve kenara çekiliyorum.

Geia sou ti kán

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızım 7-8 gün önce düşürüldü Btk'ya şikayet ettim ttneti aradım düzeltildi

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sen ttneti nasıl şikayet edersin... tabiri caizse adamlar bildiğin hortumcu yahu 1 veriyor 100 alıyor.Yorumu yazarken bile çekinerek yazıyorum ya benimde ip numarasını tespit edip keserlerse net.i ...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

btk
'ya tıkla şikayet edin bunları milleti keriz yerine koyuyolar
8 mb deyip 1 mb hız veriyolar kısaca milleti ak-k yada diğer
adı a*k

Adil Kullanım kötü olsada sözleşmede zamanında olan ve uygulanmayan bir maddeydi şimdi uyguladı diye sorunmu oldu.
Adil kullanımı savunduğumdan değil bu söylediklerim .Sonuçta sözleşmede var ve buna karşı yapıcak bir şey şimdilik yok.BTK nın buna el atıp düzeltmesini umalım ki BTK da kimin tarafını tutar orası malum.

wizard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uğraşmayın TTnet'le.Adamlar ilk 1 ay para almadan hizmet veriyor,sonraki 23 ay hizmet vermeden para alıyor. Smile kullansan TTnet'ten iyidir.

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya anlamadığım türkiyede komünizmmi var tüketici hakları diye bişey yokmu? bu kadar sönürü yapmamaları lazım, demekki alternatif bir ADSL firması çıkana kadar herkes katlanacak, avrupada 6 firma var o yüzden hizmeti iyi veren kazanıyor.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352

taktığın ikinci hatta adsl sinyali olmadan nasıl bağlanıyorsun merak ettim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ya anlamadığım türkiyede komünizmmi var tüketici hakları diye bişey yokmu? bu kadar sönürü yapmamaları lazım, demekki alternatif bir ADSL firması çıkana kadar herkes katlanacak, avrupada 6 firma var o yüzden hizmeti iyi veren kazanıyor.
Superonline da TTNET e benzemeye başladı kendi altyapısının olduğu yerlerde de adil kullanım kotası kullanıyor superonline da.Sanki ortak kararla kullanıcıyı kazıklıyorlar. Ama hiç olmazsa ttnete göre ucuz superonline. :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] arada bir fark var. ttnet 125 gb. veriyorken superonline in 500 gb. lik kotalı tarifesi var. onlar nasıl veriyor onu anlamadm.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@re13el arada bir fark var. ttnet 125 gb. veriyorken superonline in 500 gb. lik kotalı tarifesi var. onlar nasıl veriyor onu anlamadm.
Naıl verdiği basit. Vermek istiyor veriyor ... Adil kullanım uygulamasa bile çoğu kullanıcı zaten bir yerden sonra indirmekten bıkacak ve ya harddkiski yetmediği için indirmeyecek ve sisteme yük oluşturmayacak aslında.Ama adil kullanım uygulayınca insanlar 1 mbit bile olsa geceleri pc açık bırakıp indiriyorlar. Ama buda sürekli elektrik kullanımı yani enerji kullanımı demek.AKK kullanmayıp hızlı neti verseler işini erken bitirip enerjiden de tasarruf edersin. Enerji ithalatımızı düşününce...

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
burası türkiye burda tüketici hakları olmazmı... ama her sistemde olduğu gibi kimde para warsa onun destekler... birden fazla firmada olsa biri tüketiciyi kazıklamaya başladımı diğerleride aynı yöntemle kazıklamaya başlar akn de olduğu gibi yada ( avea turkcell vodofonun yaptığı gibi). btk'da ses çıkarmaz yada çıkaramaz izin verir her zaman

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
taktığın ikinci hatta adsl sinyali olmadan nasıl bağlanıyorsun merak ettim.
valla sinyal varmı bilmiyorum ama normal telefon için kullandığımız bir hat. taktık ve çalıştı :)