Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : firatridvan@gmail.com yolland
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : onuralper@windowslive.com yollandi.Lütfen bol paylaşımMümkünse bende bir davetiye rica edebilirmiyim?
onuralper@windowslive.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ahmet_horasan_38@hotmail.com yollandiahmet_horasan_38@hotmail.com size zahmet bende bir davetiye alabilrmiyim...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ysn.oztas@gmail.com yollandibir davetiyede ben alabilirmiyim lütfen ysn.oztas@gmail.com
teşekkürler
Adresin geçersiz görünüyor.Geçerli bir adres verirsen....bana da bir davetiye var mı ? tako_takau@hotmail.com
Teşekkürler
Adres doğru ama şu var bir de.Adresin geçersiz görünüyor.Geçerli bir adres verirsen....
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : erden_berker_koslu@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : heavylaz@gmail.com yollandirica edersem bana davetiye yollarmısınız heavylaz@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mczedeletion@hotmail.com yollandiBir tane de ben alabilir miyim? Seedboxum olmasa da elimden geldiğince çektiğim torrenler için 1:1 oranını tutturmaya çalışıyorum. Eğer alabilirsem 1 tane davetyiye, hakkını vereceğimden emin olabilirsin hem davetyiyenin hem paylaşım(lar)ın.
E-mail:mczedeletion@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alporhanc.m.c@hotmail.com yollandikardeşim ne zamandır davetiye arıyordum bana da gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
mail adresim: alporhanc.m.c@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gizemlilord07@gmail.com yollandiArkadaşlar bende arıyordum;çok şaşırdım bulunca da,hiç bir yerde yok sadece burada var...
Bana da bir davetiye gönderirseniz çok sevinirim değerli arkadaşlar,şimdiden çok teşekkür ettim,saygılarımla:
e posta adresim : gizemlilord07@gmail.com
çok saolun....
![]()
kullanıcı profiline gir düzeltYa çok özür dilerim ama davetyiyeyi kullanırken e-mailin sonuna .comn yazdım, davetyiyeye zarar gelmişmidir ki ya tek fırsatımı kaçıracağım.![]()
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mczedeletion@hotmail.com yollandi.Al kardeşim sana 1 adet yeni davetiye gönderdim onunla kaydını yapDavetiyeniz onaylanmak icin davet edene : erden_berker_koslu@hotmail.com yollandi
--- Mesaj Güncellendi ---
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : heavylaz@gmail.com yollandi
--- Mesaj Güncellendi ---
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mczedeletion@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : akakinalperen@hotmail.com yollandibir davetiye de ben alabilirmiyim akakinalperen@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : blissful.plump@gmail.com yollandi.Üstteki arkadaş ile senin davetiye tamamdırlütfen bana da davetiye yollar mısınız?
blissful.plump@gmail.com